ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 altta albümler yerine fotoğrafları seçince ulaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 my photo stream de sadece last added ları ıcloud a sync ediyo. butun fotoları sync etsin istiyorum ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ginaly said: altta albümler yerine fotoğrafları seçince ulaşılıyor. ulaşılıyo da gün gün ulaşıyosun ve yarısı boşluk. dün iki foto eklemişim onceki gun 1 falan o olmadı, oraya see all eklenmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Luriel said: Arkadaşın telefon iOS 7 yok onda bu yazdırma özelliği. Vardı dedin ama bulamadım orada. Valla ben hatırlıyorum belki 5S'de vardı önceden bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Esh said: all photos gitmiş, yerine recent photos gelmiş. artıkbütün fotolarınıza ulaşamıyosunuz. bu sanırım en salak özellik olmuş wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bazı programlar load etmiyor bir türlü ya. Kitlenme falan yok da hiç görmediğim şu görüntüyle iki gündür dos tolduk. Ne öneriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 dns kullanıyor musun wifi hattı üzerinde rastlıyorsan bu duruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Evet tahmin ettiğin gibi. Daha önce benzer bir durum yaşanmıyordu, şimdi neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 denk glmiş diyelim. ben bazen update ederken inanılmaz yavaşlık yaşıyorum, itunes bile dosyayı indirirken 2kb/sec ile fln indirio, dns i otomatiğe alınca çat diye düzelio. ama işte zaman zaman. edit; bu yavaşlığı yaşadığım zaman ios7 nin yeni release olduğu zamanlardı. yoğunluk fln da olabilir sebebi bilemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Beyler ne için istiyorsunuz söyleyin atayim Air için burda http://server.trserv.com/big/iPad4,2_8.0_12A365_Restore.ipsw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 icloud photo library i 8 betadan son saniyede çıkarmışlar. releasede o yuzden yokmuş. yosemite ile gelecek photos aplikasyonunu bekliyolar demiş birileri. bazıları da fappenning yuzunden bad image oluşur diye cıkardılar yzmış. bu gelince butun fotolar iclouda kopyalanacak. ayrıca aylık 99cent olmuş 20gb alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 güncelleme itunes ile yapılırsa istenilenden çok daha az boş yer ile hallediliyor. 1gb boş yer ile sorunsuz yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Touch id applar gelmeye baslamis is bankasi yapmis ii oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 25 dklık kullanım ve 3 saatlik bekleme sonunda %98'de şu an telefon (4s) ıvır zıvırı falan kapatınca performansı eskiye göre artmış sanki. bi de wifi ve edge de açık sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Itunes ile yapmaya çalışınca error 502 gibi bişi dedi herhalde sıra var bağlanaman erroru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 http://www.ituneserrorsmart.com/how-to-remove-the-itunes-error-502/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ahmedinejad said: 25 dklık kullanım ve 3 saatlik bekleme sonunda %98'de şu an telefon (4s) ıvır zıvırı falan kapatınca performansı eskiye göre artmış sanki. bi de wifi ve edge de açık sürekli. 6 saat bekleme 1 saat Kullanım %85 alet. Ne oluyor yav. Şimdiye kadar %60 olurdu en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız ananı avradını yazdı lan Mikrofon düğmesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Beyler yukleyim mi ne diyonuz? Cihaz 5s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 yükle çok tatlı olmuş alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Health Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 o kadar para ver hala 3g kapatmazsam gün bitmicek diye telaşlan yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ios 8 de 3G kapama yok ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 EDGE'de telefondan falan veri calarken cok yavas isliyomus hersey, NSA bik bik etmis, ondan kaldirmis Apple. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 4. jenerasyon iPad'e iOS 8 yükleyen var mı? Varsa nasıl çalışıyor, sorun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar