samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Apple Store Türkiye’de görüldüğü kadarıyla iPhone 6′lar 2.349TL’den, iPhone 6 Plus’lar ise 2.649TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak. iPhone 6′nın 64GB’lık modeli 2.649TL, 128GB’lık modeliyse 2.949TL fiyata sahip olacak. iPhone 6 Plus’ın ise 64GB’lık modeli 2.949TL, 128GB’lık modeli 3.249TL fiyatla karşımıza çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 amerika fiyatlari 750 dolar plus 650 dolar normal olani apple store tr fiyatlari gayet makul kdv (evet amerikada da kdv var arkadaslar) + kayit ucreti + garanti sorunu falan derken amerikadan getirmeye degmez artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 arkadaşlar o kadar kötüledinizki parasını verip önsiparişi verdim hepsine. bi bildiğiniz vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 alet guzel ya plus alacagim ben watchda dusunuyorum test cihazi lazim of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 samaella said: Apple Store Türkiye’de görüldüğü kadarıyla iPhone 6′lar 2.349TL’den, iPhone 6 Plus’lar ise 2.649TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak. iPhone 6′nın 64GB’lık modeli 2.649TL, 128GB’lık modeliyse 2.949TL fiyata sahip olacak. iPhone 6 Plus’ın ise 64GB’lık modeli 2.949TL, 128GB’lık modeli 3.249TL fiyatla karşımıza çıkacak.128 abartı zaten de, 64 gb'lige, bi telefona, 3.000 TL vermek, vallahi vicdan azabi yaratir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 çinliler bir kaç saate dağıtımına başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Red said: applewoç neymiş şimdi. tek başına özellikleri neler. yani elinde uyumlu bir ayfon telefon yoksa. http://www.apple.com/watch/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 6s plus çıksın o akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ya ben çok takip edemedim lansmanı gitmek zorunda kaldım, ios 8 ne zaman yayınlanacakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Red said: applewoç neymiş şimdi. tek başına özellikleri neler. yani elinde uyumlu bir ayfon telefon yoksa. tek basina saate bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Nabız zımbırtısı hariç özellik olarak samsung gear'dan artısı nedir? Eksi yönü kamera olmayışı mesala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 said: David Pogue says Apple's official word is the Watch is water-resistant but not water-proof, so no swimming. demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 lel. baya baya essek olmak lazim i saate o parayi vermek icin. eyvallah guzel ozellikeri var ama 350 dolar etmiyo kesinlikle. hele hele yuzerken kullanilamayinca hic etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi nedir bu denize saatle girme meraki ? ne oluyor girince? ciktigin gibi kizlar bacaklarini acmis seni mi bekliyor oluyor. dedigine katiliyorum pahali ama yani su gecirmemezlik bi saatte hic sorun degil benim icin. Hele ki konu smartwatch olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yuzerken mesajlarina bakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 resim de çekebilir su altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Elini yıkarken aman su deymesin diye kıvranmayacaksın? 3-5 damla suyu tutabilsin yeter zaten. midye çıkarmayacaksın saatle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 water resistant zaten. sadece denize girip bokunu çıkarmıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Kamera baya önemli ama. Oda olmayınca başka bir artısı kalmıyor diğerlerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 içinde mini zıpkın yoksa almam. su altında hamsi görsek nası yakalicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kamera niye önemli ya. James Bond gibin resim mi çekeceksiniz. Şu saatlerde kamera çok gereksiz geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Bana göre watch komple gereksiz o ayrı konuda işte kurtarırsa belki kamera kurtarır. Markete girdin, yolda tuhaf-komik bir şey gördün v.s kafanda çeşitlendir işte.. Telefonu cebinden çıkarıp tuş kilidi vs uğraşmadan saatinle tek tuş resim çekip whtsapp sms v.s şekilde anında yollayabiliyorsun. Yani çok kadraj seven tipler için kullanışlı hale geliyor. Samsung gear bu konuda güzel. Onun harici dediğim gibi kamerayıda koymayınca tamamen çöp bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 telefonu paket lastiğiyle bileğe bağlamak daha mantıklı şu saat olayından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar