Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldum, bittim ve tavuk yemeyin

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

axedice said:

Sabah alttan kaybediyordum, akşam eve geldim 2 günlük tavuk şişi ısıtıp yedim, üstüne bide yorgunum yemek yapamam diye evin ordaki dandik kebapçıdan lahmacun söyledim onu da bol pul biberle yedim.

Bakalım sabaha çıkabilecek miyim

senin racial kurtarıyor abi

Pul biberi gömünce hiç bişeyim kalmadı turp gibiyim. Hintlilikten aldığım keyfi başka hiç bişeyde bulamadım. Belki bilardo.. ama yok yok hintlilik daha iyi (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

biber spreyi alın taşıyın yanınızda köpekler cidden tehlike yaratıyorsa. hem kapkaç/gasp durumunda da kullanırsınız. o köpeğin zor kullanılarak kimbilir ne şartlar altında uyutulmasındansa gözünü yakmak daha iyi. gerçi şimdi hinlik yapanlar olur zevk için köpeklere sıkmayın lan

denedi bi arkadaşım. götünü bacağını ısırdılar bi bok olmadı sdlfkm
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

pontipati said:

biber spreyi alın taşıyın yanınızda köpekler cidden tehlike yaratıyorsa. hem kapkaç/gasp durumunda da kullanırsınız. o köpeğin zor kullanılarak kimbilir ne şartlar altında uyutulmasındansa gözünü yakmak daha iyi. gerçi şimdi hinlik yapanlar olur zevk için köpeklere sıkmayın lan

denedi bi arkadaşım. götünü bacağını ısırdılar bi bok olmadı sdlfkm

ahahsdsdf
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

kadikoy sahilde tozun, topragin icinde pisen doner moner yedik sohretlerden yillarca, hic zehirlenmedim.

gençliğimiz Tek büfede geçti be. hiçbişi olmadı.
ama normalde kadıköyde hiç takılmayan bir arkadaş gelmişti. Tek büfeden yedirdim, geceyi hastanede geçirdi hasdufhaudshfa.

bünyenin alışmış olması önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...