Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldum, bittim ve tavuk yemeyin

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sokakta bir kopek srusu vardi, gelen gecene saldiriyorlardi, iki cocuk isirmislardi en sonunda. Bu durumda belediyeye alin bu kopekleri demekten daha normal ne var bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

axedice said:

Sabah alttan kaybediyordum, akşam eve geldim 2 günlük tavuk şişi ısıtıp yedim, üstüne bide yorgunum yemek yapamam diye evin ordaki dandik kebapçıdan lahmacun söyledim onu da bol pul biberle yedim.

Bakalım sabaha çıkabilecek miyim

senin racial kurtarıyor abi

Pul biberi gömünce hiç bişeyim kalmadı turp gibiyim. Hintlilikten aldığım keyfi başka hiç bişeyde bulamadım. Belki bilardo.. ama yok yok hintlilik daha iyi (tu)
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Sokakta bir kopek srusu vardi, gelen gecene saldiriyorlardi, iki cocuk isirmislardi en sonunda. Bu durumda belediyeye alin bu kopekleri demekten daha normal ne var bilmiyorum.

Abi sana bende katılıyorum, sokak köpeklerini ya toplatıcaksın ya öldüreceksin.
Mesaj tarihi:
Ben de hayvanları çok seviyorum ama Göktürk'te misal çok ciddi köpek sorunu var. Bütün gece havlıyorlar susmadan.. Gece cam kapamak zorunda kalıyoruz bu sıcakta..

Öldürülmelerine kesinlikle karşıyım ama vergilerimizle s.k s.k işler yapacaklarına şu hayvanlara adam gibi barınak yapsınlar..
Mesaj tarihi:
biber spreyi alın taşıyın yanınızda köpekler cidden tehlike yaratıyorsa. hem kapkaç/gasp durumunda da kullanırsınız. o köpeğin zor kullanılarak kimbilir ne şartlar altında uyutulmasındansa gözünü yakmak daha iyi. gerçi şimdi hinlik yapanlar olur zevk için köpeklere sıkmayın lan
Mesaj tarihi:
pontipati said:

biber spreyi alın taşıyın yanınızda köpekler cidden tehlike yaratıyorsa. hem kapkaç/gasp durumunda da kullanırsınız. o köpeğin zor kullanılarak kimbilir ne şartlar altında uyutulmasındansa gözünü yakmak daha iyi. gerçi şimdi hinlik yapanlar olur zevk için köpeklere sıkmayın lan

denedi bi arkadaşım. götünü bacağını ısırdılar bi bok olmadı sdlfkm
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

pontipati said:

denedi bi arkadaşım. götünü bacağını ısırdılar bi bok olmadı sdlfkm

ahahsdsdf
Mesaj tarihi:
aquila said:

kadikoy sahilde tozun, topragin icinde pisen doner moner yedik sohretlerden yillarca, hic zehirlenmedim.

gençliğimiz Tek büfede geçti be. hiçbişi olmadı.
ama normalde kadıköyde hiç takılmayan bir arkadaş gelmişti. Tek büfeden yedirdim, geceyi hastanede geçirdi hasdufhaudshfa.

bünyenin alışmış olması önemli.
  • Yeni Oluştur...