Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Sokakta bir kopek srusu vardi, gelen gecene saldiriyorlardi, iki cocuk isirmislardi en sonunda. Bu durumda belediyeye alin bu kopekleri demekten daha normal ne var bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 kermit said: ölmüşsündür umarım gerge lel (tu) @GERGE söyle bakalım şimdi ALLAH'a inanıyor musun? ASDASDASDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bingildak said: axedice said: Sabah alttan kaybediyordum, akşam eve geldim 2 günlük tavuk şişi ısıtıp yedim, üstüne bide yorgunum yemek yapamam diye evin ordaki dandik kebapçıdan lahmacun söyledim onu da bol pul biberle yedim. Bakalım sabaha çıkabilecek miyim senin racial kurtarıyor abi Pul biberi gömünce hiç bişeyim kalmadı turp gibiyim. Hintlilikten aldığım keyfi başka hiç bişeyde bulamadım. Belki bilardo.. ama yok yok hintlilik daha iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 GERGE said: Sokakta bir kopek srusu vardi, gelen gecene saldiriyorlardi, iki cocuk isirmislardi en sonunda. Bu durumda belediyeye alin bu kopekleri demekten daha normal ne var bilmiyorum. Abi sana bende katılıyorum, sokak köpeklerini ya toplatıcaksın ya öldüreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ahah instant karma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 hayır, öyle bir hava yaratıyorlar ki dışarıdan biri baksa adam komşusunun bahçesine zehirli et bırakıp köpekleri zehirliyor sanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Ben de hayvanları çok seviyorum ama Göktürk'te misal çok ciddi köpek sorunu var. Bütün gece havlıyorlar susmadan.. Gece cam kapamak zorunda kalıyoruz bu sıcakta.. Öldürülmelerine kesinlikle karşıyım ama vergilerimizle s.k s.k işler yapacaklarına şu hayvanlara adam gibi barınak yapsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 hayvanlara büyük eziyet sokakta başı boş aç ve pis ve hastalıklı dolaşmaları, büyük zulüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ve konunun geldiği nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Nasıl bir bünye var sizde? O halsizliğin üstüne internette gezmeye hatta başlık açmaya devam ediyorsunuz. Çok acayip gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 biber spreyi alın taşıyın yanınızda köpekler cidden tehlike yaratıyorsa. hem kapkaç/gasp durumunda da kullanırsınız. o köpeğin zor kullanılarak kimbilir ne şartlar altında uyutulmasındansa gözünü yakmak daha iyi. gerçi şimdi hinlik yapanlar olur zevk için köpeklere sıkmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konu tavuktu bi ara yogurt oldu sonra kefir oldu ondan sonra turk kahvesine limon sikilip yendi fener macindan sonra kopeklere geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bir yerde anne fln denecek bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 pontipati said: biber spreyi alın taşıyın yanınızda köpekler cidden tehlike yaratıyorsa. hem kapkaç/gasp durumunda da kullanırsınız. o köpeğin zor kullanılarak kimbilir ne şartlar altında uyutulmasındansa gözünü yakmak daha iyi. gerçi şimdi hinlik yapanlar olur zevk için köpeklere sıkmayın lan denedi bi arkadaşım. götünü bacağını ısırdılar bi bok olmadı sdlfkm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 wastyrx said: anne demek ki kelime yeterli etkiyi sağlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ne yicek bu millet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 PrudenT said: pontipati said: biber spreyi alın taşıyın yanınızda köpekler cidden tehlike yaratıyorsa. hem kapkaç/gasp durumunda da kullanırsınız. o köpeğin zor kullanılarak kimbilir ne şartlar altında uyutulmasındansa gözünü yakmak daha iyi. gerçi şimdi hinlik yapanlar olur zevk için köpeklere sıkmayın lan denedi bi arkadaşım. götünü bacağını ısırdılar bi bok olmadı sdlfkm ahahsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 akşam 6-7 gibi tavuk döner söyledim bilindik bi yerden. sonra sızmışım az önce kalktım dışarda kalmış. yenir mi? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 tavuk döneri satan yere güvenmemen lazım direkt, tavuk dönere güvenmeyi geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 kadikoy sahilde tozun, topragin icinde pisen doner moner yedik sohretlerden yillarca, hic zehirlenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ne mide varmis sende arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 aquila said: kadikoy sahilde tozun, topragin icinde pisen doner moner yedik sohretlerden yillarca, hic zehirlenmedim. gençliğimiz Tek büfede geçti be. hiçbişi olmadı. ama normalde kadıköyde hiç takılmayan bir arkadaş gelmişti. Tek büfeden yedirdim, geceyi hastanede geçirdi hasdufhaudshfa. bünyenin alışmış olması önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ben hic hatirlamiyorum yemekten zehirlendigimi. bi hafta icinde kolumda serumla gelirim foruma simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar