Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Bayadır oynamıyorum hani sezon olayı gelmeden bıraktıydım okadar uzak kaldım, bu akşam yeni sezon hypeına katılıp bir bakıyım diyorum.Biliyorum kesin max bir haftada bayıcam ama en azından o sürede şu an için oynaması en keyifli class hangisiyse onunla bu zamanı değerlendiriyim diyorum(tamam çok subjektif birşey ama tüm dungeonu dash stun kombosuyla taşıya taşıya kesen bir barbarda oynamak istemiyorum en zor riftleri yaparken misal ) Var mıdır güzel önerisi olan yardımcı olabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 charger barbar handlock gibi ya. en iyisi o ama fenalık geçirtiyor bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Bu sezon Monk açayım diyorum. Nasıldır şu an class, build çeşitliliği filan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 WD pet gideceğim. Eylülde oyunu bıraktığımda wizardım vardı onada düşmeyen set veya legandary kalmadı. Denemediğim build de kalmadı. Barbar ve crusader çok sıkıcı, demon hunter skilleri zaten caster gibi ok mu atıyor büyü mü yapıyor belli değil. Monk denemişdim en keyifli melee class. WD pet daha ağır basmakla beraber belki monk diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Law said: denemişdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 :( kendimi cezalandırmak için crusader açacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Law said: WD pet gideceğim. Eylülde oyunu bıraktığımda wizardım vardı onada düşmeyen set veya legandary kalmadı. Denemediğim build de kalmadı. firebird olmayan build nasıl böyle binbir farklı türden spell atabildigin heyecanlı mı, firebird sıkıntıdan gebertmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Kayiflide işte greater rift zorlayacağım diyorsan firebird şart. Zaten şu firebird %3000 dot dmg i geldiğinde oh be demişdim t6 artık rahat rahat yapılır keyifli oldu derken görecek birşey kalmayınca greater rift de yaptık bir kaç kere sonra sıkmaya başladı. Talrasha full set bonusu ile vyr full set bonusunu aynı anda alacak şekilde kombinasyon yapmışdım oda güzeldi meteor yağıyor vs aynı anda archon şu tüm skilleri kullanıyorsun keyifliydi, cdr basmışdım birazda. Sonra wand of woh düşdü oda güzeldi onuda denedim şu explosion blast dı galiba o skile bonusu vardı. Firebirde mahkum olunca, ortada da bir challenge kalmayınca bitiyor oyun haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 wizard her türlü kötü şu an. baya da keyifsiz. yeni seti bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 wd pet düşünüyorum ben de ama season bitince de bakmıcam suratına charın, monkla oynamaya devam edicem mesela. s1deki wizard öyle boş boş kaldı mesela hiç açasım bile yok charı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Yeni sezon başladığı zaman burdan bir haber ediverin la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 dh açıçaktım ama barb ve crusader'de ilgimi çekmeye başladı. bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 5 dk sonra acılacak kimse online degil ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 herolar yuklenmiyor bende. yogunluktan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 mira questinde exploit var bu arada gene, görevi tekrar yapa yapa 70 olunuyor muhtemelen 2-3 saate 70ler birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Monkla akıcam akşama, bakalım solo kaç saatte 70licem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 µh said: mira questinde exploit var bu arada gene, görevi tekrar yapa yapa 70 olunuyor muhtemelen 2-3 saate 70ler birileri oha hotfixlenmemiş miydi bu bir de expert buglıymış galiba, extra xp gain gelmiyormuş, o yüzden şu aralar kasıyorsanız hardda takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 12 saatte 70ledim ben evet 12 saattir araliksiz diablo oynuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 t1'de goblin rift çıktı oha süper dedim, vaultun boss'u calamity attı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Çok karambol oyun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 var mı hızlı level alma taktikleri sezon 2 için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 paso bounty yapıyorum ben expert multide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bir haftasonunda paragon 150+ falan yapanlar vardı nası oluyor bu iş bilmedigimiz bir mevzu mu var yoksa oynamayı mı bilmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Benim 160 küsür oldu ; Level 70 üç parça cain set Kafaya red gem 4 kişilik grupla yapabildiğiniz son. seviyerift ve greater rift ile gayet yapılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar