Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Season 2 [13.02.2015 Cuma]

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bayadır oynamıyorum hani sezon olayı gelmeden bıraktıydım okadar uzak kaldım, bu akşam yeni sezon hypeına katılıp bir bakıyım diyorum.Biliyorum kesin max bir haftada bayıcam ama en azından o sürede şu an için oynaması en keyifli class hangisiyse onunla bu zamanı değerlendiriyim diyorum(tamam çok subjektif birşey ama tüm dungeonu dash stun kombosuyla taşıya taşıya kesen bir barbarda oynamak istemiyorum en zor riftleri yaparken misal )
Var mıdır güzel önerisi olan yardımcı olabilecek ?
Sosyal ağlarda paylaş

WD pet gideceğim. Eylülde oyunu bıraktığımda wizardım vardı onada düşmeyen set veya legandary kalmadı. Denemediğim build de kalmadı.

Barbar ve crusader çok sıkıcı, demon hunter skilleri zaten caster gibi ok mu atıyor büyü mü yapıyor belli değil. Monk denemişdim en keyifli melee class.

WD pet daha ağır basmakla beraber belki monk diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kayiflide işte greater rift zorlayacağım diyorsan firebird şart. Zaten şu firebird %3000 dot dmg i geldiğinde oh be demişdim t6 artık rahat rahat yapılır keyifli oldu derken görecek birşey kalmayınca greater rift de yaptık bir kaç kere sonra sıkmaya başladı.

Talrasha full set bonusu ile vyr full set bonusunu aynı anda alacak şekilde kombinasyon yapmışdım oda güzeldi meteor yağıyor vs aynı anda archon şu tüm skilleri kullanıyorsun keyifliydi, cdr basmışdım birazda.

Sonra wand of woh düşdü oda güzeldi onuda denedim şu explosion blast dı galiba o skile bonusu vardı.

Firebirde mahkum olunca, ortada da bir challenge kalmayınca bitiyor oyun haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...