Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

800 liraya kadar android tel tavsiyesi vol.235711131719

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gm discovery ye baktım denedim falan da gm olması canımı sıktı biraz.
lg l90 varmış 4 çekirdekli falan 8mp kamera, 8gb dahili hafıza, 8 mp kamera
http://www.teknosa.com/urunler/125071257/lg-d405-l90-black-akilli-telefon
kermit 0 istiyorum eyw :)o
Mesaj tarihi:
Gluskap said:

Asus Zenfone da var.

zenfone 5 güzelmiş, kullanan var mı acaba?
http://www.teknosa.com/urunler/125071315/asus-zenfone-5-siyah-akilli-telefon
@Tatar,
neden başağrısı olsun ya ben kullandım ucuz android onlarca kez yere düştü + tuvalete düştü 2 gün sonra toparladı sdsfgh
Mesaj tarihi:
warimathras said:

GM direk saatli bomba nerde ve kime patlayacağı belli değil. telefoncu arkadaş var her gün 30 tane GM satılıyo her gün de 10 tane tamire GM telefon geliyor diyo. GM alıcaksan 2 kere düşün derim.

Valla kasimdan beri kullaniyom
Su an da 6 aydir askerde kullaniyom baya dusurdum hayvan gibi kullandim günde 3 kere full şarj bitircek kadar kullqndim hala memnunum
Mesaj tarihi:
Zenfone hakkında incelemeleri izleyip, yorumları okudum yalnızca. 5 için ısınma, bükülme, dağılmayı bilmiyorum da Zenfone 6'nın bataryasını normal bulmuşlardı. 6 inçe 3300 tamam da 5 inçe 2100 ı-ıh yani bana göre. Optimizasyonda aşmış HTC'yi falan yorumun dışında tutuyorum tabii.

Çok karışık yorumlar var etrafta. Ürünü gömmeden veya övmeden batarya performansını gözlemlemiş olan varsa güzel olur.
Mesaj tarihi:
android i incelediğimizde oradaki saat hızlarının ya da ekran kartı görevi gören chipsetlerin hiç bi olayı yok arkadaş..

eğer 3d oyun oynamayacaksan.

androidde tek önemli şey: RAM

şu an telefonlar 500-800 arası ram kullanıyor.

seneye 800-1500 arası kullanacak

sonraki sene 1500-2000 arası kullanacak.

dolayısıyla you choose!

eğer 1gbramli telefon alırsan, seneye çıldırırsın, rom işine girersin. sürekli arkada çalışan uygulamaları kapatırsın.
  • Yeni Oluştur...