bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 siz de bu konuya atabileceğiniz bir mesajla Türkiye'de iki eliyle bir siki doğrultamama konusunda alanının en önde gelen, en incompetent kurumundan nefret edebilirsiniz iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 türkiyede nefret edilmeyen kurum mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bu arada ptt ingiltereden 2 günde gelen kargo mu 4 günde bana teslim edemedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sene 2014 son çeyreğe yaklaştık hala ptt kullanan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 elin mahkum bazen yurtdışından bir şey geleceğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Flassh said: bu arada ptt ingiltereden 2 günde gelen kargo mu 4 günde bana teslim edemedi lol -mi leri -ki leri ayıralım da bu nedir aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Genel müdürü şu adam olan kurumdan ne bekliyorsan gerçi; http://d.haberciniz.biz/other/ptt-genel-muduru-turaldan-samsunspora-ziyaret-02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ben bunlardan asıl postacıları halen yürüttüklerini öğrendiğimde nefret etmiştim. Yazık günah lan, sene 2014.. servislere biniyorlar, bırakıyorlar bir yerde adamlar bütün gün yürüyerek dağıtıyor. Sonra buluşmaya gidip tekrar merkeze götürüyorlar oradan dağıtıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 uçabilen memur istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 jetpack taksalar olur mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kermit said: sene 2014 son çeyreğe yaklaştık hala ptt kullanan varyurtdısı siparişlerinde zorunlu degil mi cahilim bu konuda ama bu durumu bende yasadım . -60 dereceki yerden sipariş verdim 14 gunde ülkeye geldi 2 ayda elime gecmedi sonra amerikaya geri gonderdik dediler sonra amerikadan firma aynı urunu bir daha yolladı. Ptt bu sefer amerikaya yolladım dedigi urunu de dahil olmak uzere ikisini birden getirdi.Birini mokokoya sattım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 en son yurtdışından kargoyla bişi gelecek siparişi verdim 2 sene önce. ups ile geldi bana. ptt nası zorunlu oluyo yasamı çıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ben de yurtdışı mağduruyum. doyçlanddan buraya iki günde gelen şeyi üç günde buradaki postaneye getireyemeyen adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 neutrino said: Genel müdürü şu adam olan kurumdan ne bekliyorsan gerçi; http://d.haberciniz.biz/other/ptt-genel-muduru-turaldan-samsunspora-ziyaret-02.jpg adam goblin beyler haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 beleş kargolu bişi alınca el mahkum ptt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 şubeye ulaştığı belgelenen paketi bulamayan PTTye bir alkış amk çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 2 sene önce sanırım eşimin doğumgünü var 10 gün önceden sahibindenden bir cep telefonu alim dedim.Neyse ilk ptt kargo deneyimim olduğundan başıma gelecekleri bilmiyorum.3 4 güne gelir dedim.Tam 20 gün paketim gelmedi.Pttkargoyu her aradığımda telefonu açan bile olmadı .En son telefonu bir kadın açtı.Gidin gönderinizi ptt dağıtım merkezinde arayın ,çalışanlar paralarını alamıyor diye iş yapmıyorlar dedi.Atladım gittim depolarına yer gök yığılmış böyle pramit gibi yığmışlar ,elinde evrak ben gibi başkalarıda gönderisini arıyor.Kimse ilgilenmiyor.Bir elemanı durdurup yalvar yakar yardım istedim .Buldu arkadaş paket tecavüze uğramış tabi neyseki telefon sağlamdı.Sonra bende bilimun ne kadar şikayet edilecek yer varsa şikayet ettim.Tabiki geri dönüş alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 çünkü http://d.haberciniz.biz/other/ptt-genel-muduru-turaldan-samsunspora-ziyaret-02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 sizin paket mi vardı? http://www.sozcu18.com/d/news/9711.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 daha bugün işim oldu ptt ile. hepsi öküz ve andaval. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 kargo takip neyi?http://s1.dmcdn.net/AwUp8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bingildak said: sizin paket mi vardı? http://www.sozcu18.com/d/news/9711.jpg asdgdfghfjgkhgkşlkilikşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 dün pasaporta başvurduk, bugün öğlen getirdi ptt adam pasaportu valla. pttye laf ettirmem, kargolar 15 lira alırken pttyle 6 liraya falan yolluyorum kargoyu. fakirlere özgürlük ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ben de fakirim ama adamlar yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?13,7021659,7021659#msg-7021659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar