warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bir ürünün 2. el olabilmesi için kullanılması gerekmiyor mu? adam garantiden gelen ürünü hiç kullanmadan 2. el alanında satmaya calısıyor. bence burda bir bug var bunun fixlenmesi gerek.(tabiki topic kilitlenerek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Lan niye aynı ürüne iki ayrı başlık açıyorsunuz, matrixte bişeyler değişti sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 @neutrino Aynı ürüne iki başlık yok zaten senin matrixte bir sorun var :D Biri Blackwidow klavye Biri Ouroboro mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 warimathras said: bir ürünün 2. el olabilmesi için kullanılması gerekmiyor mu? adam garantiden gelen ürünü hiç kullanmadan 2. el alanında satmaya calısıyor. bence burda bir bug var bunun fixlenmesi gerek.(tabiki topic kilitlenerek) Tüketicinin eline geçen ürün 2. eldir abi. isterse paketini el değmeden eve götürsün. kullanım oranına göre de fiyatı düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Todesengel said: @neutrino Aynı ürüne iki başlık yok zaten senin matrixte bir sorun var :D Biri Blackwidow klavye Biri Ouroboro mouse ahahah evet ya, ikisine de 375 lira istemiş bir de ayrı ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Rotweiler said: Eğer SE yapmıyorsa bu adam; ben de bi'şey bilmiyorum. Hem klavye hem de mouse aynı anda garantiden değişti. Tabi tabi. vat is se? yetemedim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Social Engineering gençler. Learn some shiieeat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 küfür olasılıkları denemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Boşver ya bunlara yaranılmıyor. Bende çok temiz sensei mouse kaktırmaya çalıştım burda yemediler. Sonra garantiden yenisi geldi onu kaktırmaya çalıştım onu da almadılar. Hem benim fiyat baya iyiydi ya. Senin ki gibi kazık değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Rotweiler said: Social Engineering gençler. Learn some shiieeat tmm da bunun social engineering ile alakası ne? manipülasyon nerede burada? :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Azıcık araştırırsan göreceğine inanıyorum. Benc sen bahsettiğim SE'i farklı anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 besleyenine sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Xfx 2gb 6950 ekran kartına 600 kaat verir mısınız lan. Kargo benden. OC yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sırf şu konuda adamın verdiği cevaplar banlanma sebebi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ben şikayette bulundum o ünşem ikonu boşa durmuyor gençler, adam ayak üstü bizi bafilemeye kalkıyor böyle yaratıklara yer vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Rotweiler said: Azıcık araştırırsan göreceğine inanıyorum. Benc sen bahsettiğim SE'i farklı anlamışsın. olabilir :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Ürün forum dışı satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Artık forum dışısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ürünler satıştan çekilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 yalan söyleme satın aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Baydınız harbi. Açtım kendim kullanıyorum. LG G3 aldığım ve PS4 parasınıda tamamladığım için satmama gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Forum dışı kullanılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ben satin aldim bunu para vermedim, vurdum enseye tokadi al abi dedi eyvallah koc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ölmüş gitmiş konuyu upladın sonra trollenince "baydınız" ohooo :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Sönmez reyizin sizler için çok güzel bir cevabı var. Merak eden dinleyebilir. http://inci.sozlukspot.com/w/bunu-yazarken-ne-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCnd%C3%BCn-de-yazd%C4%B1n/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar