Crematorium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=gx9ivugo6Pw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Ben anlamıyorum ki. Güzel bişey olsa ve zararlı olsa neyse ama güzel bişey de değil. Kullananlar öyle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 zararli seylerin cogu guzel degil zaten, ama bagimlilik yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 neyi açıklıcaksın gerizekalı çıkışına bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 İçen içsin ya belki doğal seleksiyon olur işte daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 çok kötü bişi abi. çok sevdiğim bir arkadaşım bir ara bağımlısı oldu, çok kötü idi babası ile araları bozuldu okulu uzattı. para için olmadık işleri girdi. sevgilisi ile ayrıldı, arkadaş ortamı ile de arası bozuldu. ve akla hayala gelmicek yalanlar söylüyordu para bulabilmek için. bu arada istanbulda yaşıyor, eskişehirde ünide. zar zor şu beladan kurtuldu, hastane, aile, arkadaş desteği ile yendi şu an hayatı biraz normalleşti. sıradan bir işe girdi para kazanıyor ufak tefek. ama eskisi gbi değil arkadaş, bambaşka biri oldu çıktı. ama çok şükür kurtardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Bütün videolarda beni en çok etkileyen şey türkçe karakterlerişn başka font olması resmen idip videoları yapanları dçvesim geliyo hiç mi estetik duygun yok horonspu cocugu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ne gergin fragmanmış sanki methamphetamine ansı satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 lan fragman falan diyince gene ciddi bişey sandım aynı kalitesizlikte asla çıkmayacak bir başka FİLİMin "fragmanı" için: http://www.youtube.com/watch?v=qH1gPxqDmL4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Daesu said: ne gergin fragmanmış sanki methamphetamine ansı satim hiç ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bi de türk kadın oyuncuların "mal gibi bağırmayı" oyunculuk zannetmesi... abi hiç dikkatinizi cekiyo mu bilmiyorum ama bütün türk dizilerinde aynı salaklık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 türk dizilerinin hepsi salak ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 haklısın da işte insanın gözü takılıyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 en son bende özledimin 6. bölümünün yarısını izslemiştim çok bpomba sahneler olmadığı süğrece bilmyioum lan biri türk dizilerinden çığlık atan kadin derlemesi yapsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 "Tatar Ramazan" said: İçen içsin ya belki doğal seleksiyon olur işte daha iyi qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 başta kimse içmek istemiyor ama satıcı bonzai var gerçek esrar yok diyor. satıcı için avantajlı az miktarı etkili olduğundan saklaması getirmesi kolay. zorla içiriyolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=eMciq5JzBds bonzai içme, içirtme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar