Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow dumbed down

nienna

Öne çıkan mesajlar

Flex i herifler başarıyla test ettiler. Şimdi de Normal raidleri flex haline getirecekler mis gibi. 10 kişiden 25 e kadar dilediğiniz sayıda adamı alabileceksiniz. 10 kişiyi aldıktan sonra kusura bakmayın raid doldu hadi yallah problemide ortadan kalkıyor. Kimseyi dışarıda bırakmaya gerek kalmayacak.

Herifler oyunu kolaylaştırdımı evet kolaylaştırdı, yığınla istatistik vs uçtumuştu zaten şimdide skiller uçuyor (ulan mop da verdikleri skill i bile uçuruyorlar ah be symbiosis :( ). Bazı classlarda cidden barlarda yer kalmamıştı yanlız 40 yılın başıda olsa lazım olan skill olunca durun bulup koyayım felan diyorlardı.

Mmo lar zaten sürekli değişim geçiriyor diye seviyorsunuz aslında. Bundan seneler evvel UO daki skill sistemini düşünün ölünce eşyalarınızın düştüğünü vs.. AO türevi oyunlarda ölünce save etmediğiniz o xp nizin uçtuğunu. Wow un ilk halinde yine silah skillerini arttırmak için saatlerce boşu boşuna uğraştığınızı, raid için bayağı bir saat farm yaparak hazırlanmanız gerektiği.. bunlar bir çok kullanıcının istemediği özellikler, zaman kaybı sayılabilecek şeyleri kimse istemiyor. Siz oyunu bu tarzda yaparsanız millet önündeki seçeneklere bakıp oralara kayıyor. Eskisi gibi sırf UO var zaten tek bunu oynayabilirsin durumu yok.

Wow da hem casual hem hardcore content yaparak (üstelik bu expansionda daha da ayırıyorlar) çeşitlilik sağlıyor, daha ne olsun. Siz daha zor daha işkence olsun diyorsanız bunu sağlayan oyunlar hala mevcut =p . Ben bu halinden gayet memnunum hatta Wod da normal instance yanında mythic e de bakacapım. Normal instancelar şimdiki flex zorluğunda olursa mythic e el atacağım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Skillerin traşlanması güzel oldu ya baya baya fazla oldu cunku millet NAGA gibi ucubeleri alıyordu wow oynucam diye.
Eskiden ally halimizle Scarlet Monastry yapmak icin instanceda harcadıgımızdan daha fazla zamanı mekana ulaşıcaz diye koşarak harcıyorduk bunun gibi şeyler artık yok iyi ki de yok. wow her expansiyon üzerine bir şeyler koyarak geliyor WoD ta gayet güzel olacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu US betadan beri oynuyorum bıraka bıraka
pandaya girmedim bile
ama cidden ozellikle pre tbc doneminde raid yapmak demek part time işe girmek gibi bişeydi
raide harcanan zamanı geçtim yok fire resistance için ungoroda fire elemantal farmla
2 tane gotu boklu trinket için 550 defa ubrs yap
cidden hayattan soguyodu insan
bide onu gectim adamlar naxx yaptı kimse giremedi
illidanı goren adam sayısı oyuncu nufusunun %1 i miydi neydi mesea tbc de
Sosyal ağlarda paylaş

Mantıksız öyle olması. Adamlar açısından da playerlar açısından da.

Tasarımcılar vs. o kadar çalışıyorlar; müzikti, dizayndı, item'dı her şey yapılıyor. Tüm dengeler o tier'e göre kuruluyor. Oyuncular dünya para veriyor; uğraşıyor çabalıyor ama ııh yine 12 milyon insandan 200k tanesi görebiliyor raid'i. Boşa zaman ve para kaybıydı herkes açısından.

Ha tabii çok oynayanın, yetenekli olanın, uğraşanın eline bir şey de geçmeli. Onun için de Ulduar'dan beri özel fight'lar ekliyorlar raidlere; heroic olayı geldi vs. şu an herkes mutlu.

Benim oyunda tek sevmediğim şey guild olayının içine edildi. Onu da gerçi fix'leyeceklermiş WoD'da (guild level kalkıyor, inter-realm oyuncu alabiliyorsun vs.).
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

pandaya girmedim bile
ama cidden ozellikle pre tbc doneminde raid yapmak demek part time işe girmek gibi bişeydi
raide harcanan zamanı geçtim yok fire resistance için ungoroda fire elemantal farmla

o illidan degilde sanirim kil'jaeden icin gecerliydi o rakam.cunku sunwell cok ters bir zamanda cikti ve asiri zordu.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

BonePART said:

pandaya girmedim bile

o illidan degilde sanirim kil'jaeden icin gecerliydi o rakam.cunku sunwell cok ters bir zamanda cikti ve asiri zordu.

2. bosstu sanırım, full dps fightıydı, millet yetemiyodu o kadar cok dps'e.

anca top guildlerin videolarını izliyoduk
Sosyal ağlarda paylaş

JrStorMesT said:

blabla

knox said:

BonePART said:

pandaya girmedim bile

2. bosstu sanırım, full dps fightıydı, millet yetemiyodu o kadar cok dps'e.

anca top guildlerin videolarını izliyoduk

Brutalus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...