Remus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 4-5 saat regeant kasmak nedir AH'niz yokmu sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Flex i herifler başarıyla test ettiler. Şimdi de Normal raidleri flex haline getirecekler mis gibi. 10 kişiden 25 e kadar dilediğiniz sayıda adamı alabileceksiniz. 10 kişiyi aldıktan sonra kusura bakmayın raid doldu hadi yallah problemide ortadan kalkıyor. Kimseyi dışarıda bırakmaya gerek kalmayacak. Herifler oyunu kolaylaştırdımı evet kolaylaştırdı, yığınla istatistik vs uçtumuştu zaten şimdide skiller uçuyor (ulan mop da verdikleri skill i bile uçuruyorlar ah be symbiosis :( ). Bazı classlarda cidden barlarda yer kalmamıştı yanlız 40 yılın başıda olsa lazım olan skill olunca durun bulup koyayım felan diyorlardı. Mmo lar zaten sürekli değişim geçiriyor diye seviyorsunuz aslında. Bundan seneler evvel UO daki skill sistemini düşünün ölünce eşyalarınızın düştüğünü vs.. AO türevi oyunlarda ölünce save etmediğiniz o xp nizin uçtuğunu. Wow un ilk halinde yine silah skillerini arttırmak için saatlerce boşu boşuna uğraştığınızı, raid için bayağı bir saat farm yaparak hazırlanmanız gerektiği.. bunlar bir çok kullanıcının istemediği özellikler, zaman kaybı sayılabilecek şeyleri kimse istemiyor. Siz oyunu bu tarzda yaparsanız millet önündeki seçeneklere bakıp oralara kayıyor. Eskisi gibi sırf UO var zaten tek bunu oynayabilirsin durumu yok. Wow da hem casual hem hardcore content yaparak (üstelik bu expansionda daha da ayırıyorlar) çeşitlilik sağlıyor, daha ne olsun. Siz daha zor daha işkence olsun diyorsanız bunu sağlayan oyunlar hala mevcut =p . Ben bu halinden gayet memnunum hatta Wod da normal instance yanında mythic e de bakacapım. Normal instancelar şimdiki flex zorluğunda olursa mythic e el atacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 tek şık olacaktı hayır lüzumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Abilityleri klavye ve mouse'ta artık keybind kalmadığı için traşlıyorlar. Özellikle son 2 exp.te saçma olmuştu iyice. Macro falan kullanmayanlar, işlerinin yarısını clickleyerek yapanlar pek farkında değillerdir muhtemelen de alt'ıyla, shift'iyle 100+ keybind kullanmak gerekebiliyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Skillerin traşlanması güzel oldu ya baya baya fazla oldu cunku millet NAGA gibi ucubeleri alıyordu wow oynucam diye. Eskiden ally halimizle Scarlet Monastry yapmak icin instanceda harcadıgımızdan daha fazla zamanı mekana ulaşıcaz diye koşarak harcıyorduk bunun gibi şeyler artık yok iyi ki de yok. wow her expansiyon üzerine bir şeyler koyarak geliyor WoD ta gayet güzel olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Ama bende naga var :( hex! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Sırf nagadan oynarsın sen de oyunu sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 oyunu US betadan beri oynuyorum bıraka bıraka pandaya girmedim bile ama cidden ozellikle pre tbc doneminde raid yapmak demek part time işe girmek gibi bişeydi raide harcanan zamanı geçtim yok fire resistance için ungoroda fire elemantal farmla 2 tane gotu boklu trinket için 550 defa ubrs yap cidden hayattan soguyodu insan bide onu gectim adamlar naxx yaptı kimse giremedi illidanı goren adam sayısı oyuncu nufusunun %1 i miydi neydi mesea tbc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 İllidan pugla kesiliyodu ama vanilla nax baya brutal bi raiddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Cidden ya Naxxı görmek gezmek için kaçak servera girmiştim bi sefer ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Mantıksız öyle olması. Adamlar açısından da playerlar açısından da. Tasarımcılar vs. o kadar çalışıyorlar; müzikti, dizayndı, item'dı her şey yapılıyor. Tüm dengeler o tier'e göre kuruluyor. Oyuncular dünya para veriyor; uğraşıyor çabalıyor ama ııh yine 12 milyon insandan 200k tanesi görebiliyor raid'i. Boşa zaman ve para kaybıydı herkes açısından. Ha tabii çok oynayanın, yetenekli olanın, uğraşanın eline bir şey de geçmeli. Onun için de Ulduar'dan beri özel fight'lar ekliyorlar raidlere; heroic olayı geldi vs. şu an herkes mutlu. Benim oyunda tek sevmediğim şey guild olayının içine edildi. Onu da gerçi fix'leyeceklermiş WoD'da (guild level kalkıyor, inter-realm oyuncu alabiliyorsun vs.). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Wow'da en çok power level olayını nerflediler. En son ben bıratığımda 3-5'i düşünmek gerekmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 şimdi ben auchindoundaki karakterimle outlanddeki arkadaşlarımın raidine girebiliyo muyum onu bi söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Evet girebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 tekrar basladım lan sizin yuzunuzden, hibinolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 tam da orc warriorum la akmalık expansion ama gromla garrosha karşı savaşmam ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 canım da çekmiyo değil of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 BonePART said: oyunu US betadan beri oynuyorum bıraka bıraka pandaya girmedim bile ama cidden ozellikle pre tbc doneminde raid yapmak demek part time işe girmek gibi bişeydi raide harcanan zamanı geçtim yok fire resistance için ungoroda fire elemantal farmla 2 tane gotu boklu trinket için 550 defa ubrs yap cidden hayattan soguyodu insan bide onu gectim adamlar naxx yaptı kimse giremedi illidanı goren adam sayısı oyuncu nufusunun %1 i miydi neydi mesea tbc de o illidan degilde sanirim kil'jaeden icin gecerliydi o rakam.cunku sunwell cok ters bir zamanda cikti ve asiri zordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Ah ulan sunwell zamanı ne genk donerdi. Daily pustlugunun basladıgı patch de oydu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 cempostaci said: Evet girebilirsin oha açıyorum o zaman subsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 xrealm guild ile VAY AK reloaded olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 knox said: BonePART said: oyunu US betadan beri oynuyorum bıraka bıraka pandaya girmedim bile ama cidden ozellikle pre tbc doneminde raid yapmak demek part time işe girmek gibi bişeydi raide harcanan zamanı geçtim yok fire resistance için ungoroda fire elemantal farmla 2 tane gotu boklu trinket için 550 defa ubrs yap cidden hayattan soguyodu insan bide onu gectim adamlar naxx yaptı kimse giremedi illidanı goren adam sayısı oyuncu nufusunun %1 i miydi neydi mesea tbc de o illidan degilde sanirim kil'jaeden icin gecerliydi o rakam.cunku sunwell cok ters bir zamanda cikti ve asiri zordu. 2. bosstu sanırım, full dps fightıydı, millet yetemiyodu o kadar cok dps'e. anca top guildlerin videolarını izliyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Muru'yu gecememisti kimse. Oyunun nerf oncesi Kael ile birlikte en zor boss fightı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 JrStorMesT said: blabla knox said: BonePART said: oyunu US betadan beri oynuyorum bıraka bıraka pandaya girmedim bile ama cidden ozellikle pre tbc doneminde raid yapmak demek part time işe girmek gibi bişeydi raide harcanan zamanı geçtim yok fire resistance için ungoroda fire elemantal farmla 2 tane gotu boklu trinket için 550 defa ubrs yap cidden hayattan soguyodu insan bide onu gectim adamlar naxx yaptı kimse giremedi illidanı goren adam sayısı oyuncu nufusunun %1 i miydi neydi mesea tbc de o illidan degilde sanirim kil'jaeden icin gecerliydi o rakam.cunku sunwell cok ters bir zamanda cikti ve asiri zordu. 2. bosstu sanırım, full dps fightıydı, millet yetemiyodu o kadar cok dps'e. anca top guildlerin videolarını izliyoduk Brutalus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 ışığı yanan tuşa basıyoruz dumbed down tabi ki yeni hikaye de bok gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar