paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Nazar mevzusu tamamen antik Mısır ile alakalı o nazar boncuğu aslında Horus'un gözü. Ticaretle,kültürel etkileşim ile bu zamana kadar geliyor. Horus'un gözü işte kem gözlerden koruyor mevzusu tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Suark dokturmus gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Nazara bende inanıyorum çünkü o kadar çok öyle olay yaşadım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Nazar "kalp kalbe karşıymış" geyiği ile tamamen aynı. Birini düşünürken o kişiden telefon alıyorsun. O kişiyi düşünmene rağmen telefonunun çalmadığı milyon sefer aklına gelmiyor ve telefonun çaldığı istatiksel açıdan önemsiz sayılacak seferlere aslında hak etmedikleri kadar önem yüklüyorsun. O olay önemli geliyor çünkü o olayıp önemli olmasını isteyip kendini kandırıyorsun. Bu durum kalan çoğunluğu önemsiz görüp göz ardı etmekten kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: Patide pek sorulcak şey değil, ama ben nazarın olduğuna inanıyorum, ayrıca dinlerden bağımsız ve enerjiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çok eski pagan medeniyetlerden beri bilinen inanılan bişey zaten. Buna inanan ve boncuk, dua dışında bişey bilen kullanan var mı? Abi böyle bir şey var bende inanıyorum. Ama nazar yapan en büyük etken kem gözlü ve kıskanç insanlar.O insanlardan uzak durucan. O zaman nazar mazar kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Suark şu topikle banlist potansiyelini baya bi arttırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Suark said: saçma mı? açıklaması yok sadece. Deneyimlediğin şey saçma olmaz çünkü, açıklayamıosan açıklayamıosundur. Kuzey ışıklarını gördüğün zaman açıklayamıosan bu onları saçma yapmaz. öm'den açık adresini atar mısın nobel ödülü yollucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 çünkü içinde et var tier bi topik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Nazar var. Önlemi: Kurşun, nazar boncuğu bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Bir halk kahramanının nazar var diyenler listesi yapmasını istiyorum, mode-z a biraz daha iş çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 trolleyemedi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Ben birebir yaşadım arkadaş nazar olayını inanmayan inanmasın adjkasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 başıma geldi demek ki var diyenler o gün nefes de almıştır nefes almakla da ilgili olabilir başınıza gelen. su içmişlerdir kesin ya da başka bir içecek. onunla da alakalı olabilir. bu tarz şeyleri de düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 yani ismi nazar mı başka bişi mi bilinmez ama bu tarz olaylar oluyor yani. çok iyi topçu dersin 3 dakka sonra bacağı kırılır. güzel kız dersin yere düşer o an sdfs. bi ibnelik var ama böyle boncukla falan alakası yok tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Tabii abi. Yok nazar fln. Hurafe olm bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 nazarın en garanti cözümü nazarı musallat edenin gözlerini cıkartıp yemektir. nazarın kaynağı artık sizin parcanız olacağı ıcın nazarda etkisini kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Redeagle said: Nazar "kalp kalbe karşıymış" geyiği ile tamamen aynı. Birini düşünürken o kişiden telefon alıyorsun. O kişiyi düşünmene rağmen telefonunun çalmadığı milyon sefer aklına gelmiyor ve telefonun çaldığı istatiksel açıdan önemsiz sayılacak seferlere aslında hak etmedikleri kadar önem yüklüyorsun. O olay önemli geliyor çünkü o olayıp önemli olmasını isteyip kendini kandırıyorsun. Bu durum kalan çoğunluğu önemsiz görüp göz ardı etmekten kaynaklanıyor. of yazacaktım bişeyler, tercüman olmuşsun, hemen alıntıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 O daha ziyade nazarı iletme kaynağını ortadan kaldırdığın için oluşan bir etki Cuce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 başıma geldi demekki yok. hıhı evet bu daha mantıklı sdfsds. Neyse ben anlattım olayı, kapan kapar. İnanma meselesi, topiği açanda inanmaya meyilli. Yoksa sayıntifik bi yolu olsa hiç silah kasmaz kimse sdsfs. zaten bunun olup olmadığının ıspatınıda yapamazsın anca psikanaliz yapıp rasyonelleştirmeye çalışırsın veya kendince mantık yürütebilirsin ki, mantık yürütmeler genelde taraflı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 tam hakim olduğum konu değil ve üşengeçliğimden tam araştıramadım saçmalıyor olabilirim ama aklımda kaldığı kadarı ile bir kuantum fiziği deneyinde, insan gözü ile izlenen atomların hareketleri ile insan gözünün izlemediği ama kameraya çekilen deneyde atomların izlediği yollarda farklılıklar olmuş... bu bağlamdan yola çıkarsak nazar gibi, vesvese ve olumsuz düşünce ile de bazı şeyleri etkileye biliriz, misal bir şeyin sonucu hakında çok vesvese yaparsak bi tabi olumsuz sonuçlar alabilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 asdfdsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Dworgian said: O daha ziyade nazarı iletme kaynağını ortadan kaldırdığın için oluşan bir etki Cuce. e o zaman abi karanlıkta nazar değmiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 off feamer bütün aggroyu benden cekıcek sımdı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar