applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ya ben böyle oyunlara cok büyük hevesle, büyük hayaller güzel planlarla başlıyorum 2. saatin sonunda sıkılıyorum. sim city'de de aynısı oluyordu. tedavisi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 tropico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 city sim oynamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 DoruK said: trafigin goruntu harici pratikte hic bir seyi etkilememesi sorunu cozuldu mu? öyle bir sorun var mıydı bilmiyorum da en çok etkileyen şey şehrimi şu anda. dükkanlar, fabrikalar, hatta evler kapanıyor trafik yüzünden eşyalar, cesetler, çöpler gitmeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 o soruru ben de duymadım da, oyunun asıl sorunu bir yerden sonra şehri değil trafiği yönetmen gerekmesi. trafik simulasyonu oluyor tamamen bir yerden sonra. küçük şehir yönetirken eğlenceli, bir yerden sonra büyüyeyim,düzgün eğitim vereyim, her yere hizmet götüreyim derken kafayı sıyırıp bırakıyorsun sdsafa bana city sim değil village sim gerek sanırm sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 cop ve mezar arabalari ayri konu, yeterince fazla ve sik koyunca o yerleri cozuluyor da misal simcity'de isyerleri kapaniyordu adamlar ise gidemiyor diye. bunda adami takip ediyorsun ustune tiklayip ise gitmesi 25 saat suruyor ama bir problem cikmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 bunda işçi değil de mallar gitmezse kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=D16RJNPRFxQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 :D •New Hats for everyone’s favorite in-game social media avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Bu oyunda hep borseyler eksik hissediyorum.Eski Simcity'de komsular fln vardi onlarla yaris icinde olurdun. Bunda oyle birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Bu oyunu öyle ciddiye alarak oynamamak lazım. Tam simcity gibi değil. Steam workshoptan ev, araç ve toplu taşıma modları çekip sakin kafayla oynayınca zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yama geldi 513 mb dlc hala satışta gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Dlc cıktı 21TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 rush hour sistemi, adam gibi industry chain ve en önemlisi büyük proje gelmeli bu oyuna piramit yapma falan gibi. bu haliyle cok yavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 rush hour icin gun dengesini ayarlamalari lazim gece gunduz cok hizli degisiyor, ama insanlarin aktiviteleri ile uyumsuz atiyorum x kisinin evden ise gitmesi 4 gun surebiliyor. rush hour icin bu dengesizligi halletmeliler once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ulem dün gittim aldım oyunu oyun bugun kampanyada. 5 lira >:D< bakalım iade talep ettim. iade edilsin tekrar alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 enriqorkem said: ulem dün gittim aldım oyunu oyun bugun kampanyada. 5 lira >:D< bakalım iade talep ettim. iade edilsin tekrar alırım artık. nerde 5 tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 eregorn said: enriqorkem said: ulem dün gittim aldım oyunu oyun bugun kampanyada. 5 lira >:D< bakalım iade talep ettim. iade edilsin tekrar alırım artık. nerde 5 tl? pardon 16 tl. 5 tl deluxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Arıyorum arıyorum diyorum nerde 5 tl :D Bu arada kış ekpaketini almak mantıklı mı yada herhangi bir ekpaketi almak mantıklı mı? Çoğu mod zaten ek paketteki +ları yapabiliyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Ek paketleri alanlar büyük farklar olacak diye almıyor. Sadece ve sadece yapanlara destek olmak için alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 20 TL'ye düşmüş bu fırsat kaçmaz gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 eregorn said: Arıyorum arıyorum diyorum nerde 5 tl :D Bu arada kış ekpaketini almak mantıklı mı yada herhangi bir ekpaketi almak mantıklı mı? Çoğu mod zaten ek paketteki +ları yapabiliyor diye biliyorumEk paketleri devleri destekelemek icin aldım ben. Ne kadar kazanc sagladılar bir fikrim yok ama bir oyun 'oyuncunun keyfine uygun bir sekilde nasıl hazırlanır'ın tanımını yaptılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 kizillelma said: Ek paketleri alanlar büyük farklar olacak diye almıyor. Sadece ve sadece yapanlara destek olmak için alıyorlar. ben de bu yüzden aldım ek paketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 arkadaşlar sizde hiç kitlenme oluyor mu. bende sürekli kitlenme oluyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 oyun takılıp kalıyorsa oyunun grafik ayarlarını kademeli olarak düşürerek deneyeceksin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar