Sotto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Aynen ben de baktım şimdi sen diyince. Gerçekten güzel çalıyor. Özellikle bu grasslands theme müthiş. Celtic havası vs. Nocturne'e benzetiyorum ben, kuzey müziği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Diğerleri gibi kutu alacaktım yine ama 15 Euro....da olmuyor bir türlü. Sistem iptal ediyor hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 borderla girdim ama ingiltere adresini kabul etmedi gene. listede zaten usa da yoktu. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 3. oyundan sonra çıkan heroeslarda random map generator var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 14 saat sonra çıkıyor :) Dayanamadım aldım yine. Resourcelar vs eskiye dönüş saçma sapan blood ve gold değil sadece. https://drh1.img.digitalriver.com/DRHM/Storefront/Company/ubi/images/hero/MMH7_dig_MOCKUP_PREORDER_NOPLATFORM_EN.jpg https://a0.gpstatic.com/acache/27/87/1/uk/s5-dbdb6da33c3b8aecf810265c79a7bfea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 oha haberim yoktu şu anda gördüm. EALLAH negzel yapmışlar laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ya muthemelen bahsedilmiştir de SYLVANIN MÜZİĞİ NE LAN ÖYLE AHAHAHA RAKI İÇEN ELFLER 32. saniye sonrası https://www.youtube.com/watch?v=BYOoCzNYEAM ahaha of yaa resmen azis diye clan eklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 elfler türkmüş zaten zamanında ısparta'dan göç etmişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Xenus said: http://shop.ubi.com/store/ubiemea/de_DE/pd/productID.316803900/sac.true digital deluxe'ta. pricing error -75% off. 15€ şuan alıcam sanırım. en kötü refund olur dsdfg 39 pound gözüküyor ben de düzeltmişlerr mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 4 ay geçmiş olm üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 haha harbi lan oyun çıkıyor diye yeni dönmüştür muhabbet diye hiç bakmamışım tarihe tüh neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 off ya yapılır mı bu. Ne güzel unutmuştum çıkacağını sale beklemeden alıcam sanırım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ubisofttan oyun almayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 la oyun çok kötü beyaaaa, yani bu kadar alakasız, salak, saçma birimler, bi o kadar kalitesiz tasarım, vasat altı senaryo... tw oyunlarının tartışıldığı bir camiyada, heroes gibi bir serinin böyle devam oyunlarının bırakın 3.sünün yapılmasını, insanların düşünemiyor bile olması lazım gelirken adamlar 4.sünü bile yapacaklar bu gidişle... bu arada bu vesile ile, "falloutun içine ettiler böyle fallout mu olur!" diyenlere de bu vesile ile taş atmak istiyorum, inşallah kafaları yarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 uplay - check dandrik bi boka benzemeyen ui - check kalitesiz karakter tasarimlari - check 15 senedir degismeyen town ekrani - check dandrik hikaye - check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 arayüzü bir tık daha düşürseler excel column ve rawlara dönüşecek anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 homm2 başında sabahlarken "salla la vizeyi büte gireriz" diyen bir nesilden geliyorum. Text command yapsalar bile 115 TL gömer denerim öyle bir malım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 büyüksün, uplay serverlarına bağlanamadığın için parasını verdiğin ürünü kullanamıyorken kendine bunları fısıldarsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 o bağlanamama geyiği süper ya, ben dün pre-load yaptım serverlar izin verirse bugün akşam bakacağım inşallah :p . Anno ve homm serileri düzenli oynadığım oyunlar. Ama ubinin çok tutan bir oyunu çıktığında serverları kaldırmayınca eski oyunlarıda oynayamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 eheh oyunu laptopda açamıyorum bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 4 kabul edilebilir çöp 4ten sonrası tam çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 4'ten sonrası 4'ün tırnağı olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Homam 2 den beri oynuyorum , serideki en rezalet oyun 4 bence, 3do nun batmasindaki 1. Neden oyunun rezaletligiydi.unitelerin o yurume ve combat animasyonlari allah allah yani,hele bir black dragon sacmaligi vardi direk oyunu sildirir. Expansionlarla birlikte 5 ve 6 baya iyi oyunlar 4 e gore. Su uplay sacmaligi disinda , 6 oyunun muzikleri , herolari vs gayet guzel nostalji yasatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 4 iyiydi en azından müzikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bu oyun grafik bakımından 6 dan çok daha kötü görünüyor. Göze hiç hoş gelmiyor yani 5 bile daha güzel görünüyordu. 6 daki güzel ve canlılık yok. 6 nın giriş demossu harikaydı bunda o bile yok =( millet çok düşük budget vardı herhalde demiş eh herhalde bu son oyun olur gibi geliyor. İlk izlenimler direk felaket 6 nın üzerine devam edilse bile daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar