reyou Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi ceviri sdfsfddsf http://www.youtube.com/watch?v=X3lIzX9IMjo&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Süleyman demirel ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 demirel hakliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Topic'in adına her baktığımda içim irkiliyor ya resmen. ATATÜRK'Ü SEVEN 10 MİLYON KİŞİ BULABİLİRİZ gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bu herifin poker prosu olduğunu zanneden 1 milyon mal bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Adam parasını poker oynayarak falan da kazanmıyor, örgütlenecekseniz de düzgün factlerle örgütlenin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 online poker sitesi yok mu bu adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Hee ama zaten adam babadan mega zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 olm adam o lafı birinden duymuş quote olarak yazmış zaten hala ne kerhanesi ne türkiyesi bi arkadaşı fln demiş yada bi yerde duymuş yazmış işte asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 demirel kopardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Xaenin said: Hee ama zaten adam babadan mega zengin. iyi de babası hapis yatmış ve davalardan sonra iflas etmiş yazıyor? sonra toparlamış mı? meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Ben adamı hep zengin diye biliyorum. İkincisi parasını pokerden kazanan yavşağın teki olmak ile poker sitesi kurup oradan kamyonla para kaldırmak arasında hayli fark var. Birinde kumarbaz oluyorsun birinde iş adamı, ama tabi yine züürdün ağzı böyle yoruluyor işte. Kokmasaymış arkadaşım Türk kerhanesi de zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 adam kendini "pro poker player" hede hödö diye tanıtıo ama sadece katıldığı bir turnuvada 180. olmuş asddas. ha gülüyorum da wikipedia da benim hakkımda sayfa yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 iflas değil malvarlığına el koyuluyo corporate raider herifin peder ne kadar koyulabiliyosa artık cem uzanında koyuldu fdgfdhdf online poker sitesi dediğiniz yerde burası http://victorypoker.com/ böyle bi poker siteside yok tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Xaenin said: Kokmasaymış arkadaşım Türk kerhanesi de zamanında. Yazar burada "zamanında kokuyormuş" demekle şu an kokmadığını belirtmek istemiş. Yani Zaenin yakın zamanda kokmayan bir kerhaneye gitmiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Ben sen miyim hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Cons said: online poker sitesi dediğiniz yerde burası http://victorypoker.com/ böyle bi poker siteside yok tabiki abi websense var da link açılmiyür. böyle bir site yok tabi ki derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 manisada çok güzel bir kerane açmış devlet izmirden herkes bir ara oraya gidiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 All New Site Launching Soon…… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ha adam total fake yani.baba parasıyla yaşayıp, başarılı imajı yaratıyor. edit; bayağı iyi yaratıyor ama bu imajı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Türklerin haterlığına da hastayım. Ruslardan sonra en boktan community seçilmemiz boşuna değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Dworgian said: adam kendini "pro poker player" hede hödö diye tanıtıo ama sadece katıldığı bir turnuvada 180. olmuş asddas. ha gülüyorum da wikipedia da benim hakkımda sayfa yok mesela poromo köndöm kozondom babam vermedi demek için numara hepsi ya. bildiğin babasın emiklediği paraları saçıyor işte etrafa pokerdir sitedir hikaye dfksdfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 babası neciymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 yapmasın mı lan. benim de babada öyle para olsa anasını bile yani. hepiniz yaparsınız zaten. hiç öyle BEN BABAMIN PARASINI REDDEDER KENDİM ÇALIŞIR KAZANIRDIM ayaklarına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Abi başlık çok iyi gerçekten ya bakıp bakıp kaşınıyorum skdjfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar