Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 A4 TECH X7-G800MU http://content.hwigroup.net/images/products/xl/101227/2/a4_tech_x7_g800mu.jpg bayadır kullandığım klavye buydu. daha önce 3 kere kola, su, kahve vs dökülmüştü ama sıkıntı çıkmamıştı. bu sefer yine su döküldü ve bazı tuşlar saçmalıyor. aynısından bulamıyorum hiçbiyerde. G800V diye bi modeli var ve onda benim istediğim kulaklık + mikrofon girişi yok malesef. üzerinde kulaklık ve mikrofon için giriş olan klavye lazım. bilen duyan kullanan varsa bu tarz bi ürün, tavsiyeleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 a4 tech ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bimekste falan var o klavye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Mekanik klavye seviyorsan ve bütçen yeterliyse Razer Blackwidow'larda kulaklık girişide var. Başarılı bi ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 samaella said: bimekste falan var o klavye ya olanlar 800v'di işte hep, kulaklık girişi olmayan modelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 CuteButPsycho said: Mekanik klavye seviyorsan ve bütçen yeterliyse Razer Blackwidow'larda kulaklık girişide var. Başarılı bi ürün. mekanik çok gıcık bi olay diye hatırlıyorum sanki ama bakayım bi bu modele. logitechin g110 diye bi modelinde de varmış kulaklık/mikrofon olayı ama o da yok gibi hiç bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 benjani said: a4 tech ne abi anlayamazsınız! o kulaklık ve mikrofon girişi çok kullanışlı. her seferinde masanın altına gir kulaklığı çıkar, ses sistemini tak falan uğraşılacak iş değil. bi de bonus olarak klavyenin altında delikler var, sıvı vs bişeyler dökülünce alta geçiriyor direkt olarak çok abartı miktarda dökülmediyse. ilk 3 seferinde sorun çıkmamıştı da işte bu sefer yalan oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 usb girişli kulaklık/mic. problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 HAF 932 kasa alıyosun, elinin altında duruyor kulaklık ve mikrofon girişleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Aluriel said: CuteButPsycho said: Mekanik klavye seviyorsan ve bütçen yeterliyse Razer Blackwidow'larda kulaklık girişide var. Başarılı bi ürün. mekanik çok gıcık bi olay diye hatırlıyorum sanki ama bakayım bi bu modele. logitechin g110 diye bi modelinde de varmış kulaklık/mikrofon olayı ama o da yok gibi hiç bi yerde Mekanik klavyenin sesi çok diye düşünüyorsan Stealth editionda var. ama onun seside senin şu anda kullandığın klavyeden çok fazla çıkacaktır. İlk aldığın zaman belki biraz rahatsız olabilirsin ya da pc kullanırken etrafında birileri oluyorsa daha çok onlar rahatsız olur. Ben şuan 2013 modelini kullanıyorum, alışınca gayet güzel, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Selam konuyu caliyorum. Ofis kullanimi icin cok sesli olmayan ve tactile feedback olan (muhtemelen cherry mx brown) ve uzay ussu gibi olmayan klavye lazim. Bir de US layout ve enter'i buyuk olursa super olur. Ne alicaz? Das Keyboard su baya iyi gibiydi ama enteri kucukmus bir de Turkiye'de yok. Bir de biraz pahali tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 enter büyük istiyorsan iso layout bakıcan, ingiliz klavyeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 he o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 op , 3.5mm uzatma kablosu bak? ama klavye de gitti diyosun hımm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paraya kiy blackwidow al sese alisirsin. Ben de 1 aylik g110un ustune 7up dokup gectiydim gecen sene. Hem usb girisi hem kulaklik mic girisi var. zaten overallda da dunyanin en iyi klavyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 blackwidow da led problemi cıkabiliyo ya. benimkinde çıktı, o paraya aldığın klavyenin Atatürk gibi savaşa girmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 led problemi ne lan, klavye degil mi bu led'yi napican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 her tuşun ledi var işte. bazıları gidip geliyo çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bi de çok sesli. ses sevmiyosan kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 aynından bende var,dolabın üstünde duruyo yedek stayla,4 tantuni dürüme veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 akşam gidip bakıcam blackwidowa arkadaşta. ama sesli bu sen sevmezsin dedi direkt zaten konuşurken. şu g110'a bakarım olmazsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Esh said: blackwidow da led problemi cıkabiliyo ya. benimkinde çıktı, o paraya aldığın klavyenin Atatürk gibi savaşa girmesi lazım. Böyle bir şey vardı. "Build Quality: I could beat someone to death with this keyboard and then blog about it with no problems. " http://geekhack.org/index.php?topic=42126.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Cok agir ve saglam ama led aydinlatmasinda sorun var, bazi tuslarin isigi gidip geliyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar