Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R.I.P. Robin Williams

benjani

Öne çıkan mesajlar

Bence intihar etmek, kanserden ölmekten farksız zaten sağlıklı bir beyin böyle bir karar vermez, herşey yolunda giderken kendini öldürme gereği duymazsın. Böyle bir karar için hasta olmak gerekli, kanserinde erken teşhisi ilaç tedavisi vs var, piskolojik rahatsızlıklarında. İnsanın kendi seçimi olduğuna inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

_Rave said:

bide toprağı bol olsun,huzur içinde yatsın vs. deseniz keşke daha oturaklı olucak.cennete inanıyorsanız intihar eden adamın cennete gitmesi için temennide bulunmak saçma oluyor çünkü.

bari buraya katmayın propagandanızı ya.

ne propagandası?

biz kim?allahçılar mı?
lol.

baya bir götten anlamışsın sanırım.

ben ateist olarak söyledim bunu,cennete inanan adamın inandığı kitaba göre cayır cayır yanıcağını düşündüğü adama mekanı cennet olsun diye temennide bulunması çok saçma çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Bence intihar etmek, kanserden ölmekten farksız zaten sağlıklı bir beyin böyle bir karar vermez, herşey yolunda giderken kendini öldürme gereği duymazsın. Böyle bir karar için hasta olmak gerekli, kanserinde erken teşhisi ilaç tedavisi vs var, piskolojik rahatsızlıklarında. İnsanın kendi seçimi olduğuna inanmıyorum.

belki de normal olan bu, hayatta kalmak isteyenler hastalıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

goldbären said:

_Rave said:

bide toprağı bol olsun,huzur içinde yatsın vs. deseniz keşke daha oturaklı olucak.cennete inanıyorsanız intihar eden adamın cennete gitmesi için temennide bulunmak saçma oluyor çünkü.

bari buraya katmayın propagandanızı ya.

ne propagandası?

biz kim?allahçılar mı?
lol.

baya bir götten anlamışsın sanırım.

ben ateist olarak söyledim bunu,cennete inanan adamın inandığı kitaba göre cayır cayır yanıcağını düşündüğü adama mekanı cennet olsun diye temennide bulunması çok saçma çünkü.

abi bir şekilde propaganda işte. buraya gelip onu yazan adam içten temennisini sunuyodur dediğini düşünen fanatik zaten onu yazmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...