Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 söylemedin evet, bas git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ahahaahah uff tmm be slk .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Bence intihar etmek, kanserden ölmekten farksız zaten sağlıklı bir beyin böyle bir karar vermez, herşey yolunda giderken kendini öldürme gereği duymazsın. Böyle bir karar için hasta olmak gerekli, kanserinde erken teşhisi ilaç tedavisi vs var, piskolojik rahatsızlıklarında. İnsanın kendi seçimi olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Karar vermiş ölmüş abi. Üzüldüm adamin hayatta olmamasina ama intihar olmasi üzmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 goldbären said: _Rave said: bide toprağı bol olsun,huzur içinde yatsın vs. deseniz keşke daha oturaklı olucak.cennete inanıyorsanız intihar eden adamın cennete gitmesi için temennide bulunmak saçma oluyor çünkü. bari buraya katmayın propagandanızı ya. ne propagandası? biz kim?allahçılar mı? lol. baya bir götten anlamışsın sanırım. ben ateist olarak söyledim bunu,cennete inanan adamın inandığı kitaba göre cayır cayır yanıcağını düşündüğü adama mekanı cennet olsun diye temennide bulunması çok saçma çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Asteroth said: Ben bayağı içten bir şekilde üzüldüm bu adamın ölümüne. Tarzı, her zaman sevdiğim bir tarz değildi ama hakikaten "samimi" gelen bir adamdı. Güzel bir adam eksildi aramızdan. kıyamam lan çokmu üzüldün :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 RIP yüzünde hüzün olan nadir aktörlerdendi. patch adams filminin ben de yeri oldukça büyüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 reampage said: Bence intihar etmek, kanserden ölmekten farksız zaten sağlıklı bir beyin böyle bir karar vermez, herşey yolunda giderken kendini öldürme gereği duymazsın. Böyle bir karar için hasta olmak gerekli, kanserinde erken teşhisi ilaç tedavisi vs var, piskolojik rahatsızlıklarında. İnsanın kendi seçimi olduğuna inanmıyorum. belki de normal olan bu, hayatta kalmak isteyenler hastalıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 _Rave said: goldbären said: _Rave said: bide toprağı bol olsun,huzur içinde yatsın vs. deseniz keşke daha oturaklı olucak.cennete inanıyorsanız intihar eden adamın cennete gitmesi için temennide bulunmak saçma oluyor çünkü. bari buraya katmayın propagandanızı ya. ne propagandası? biz kim?allahçılar mı? lol. baya bir götten anlamışsın sanırım. ben ateist olarak söyledim bunu,cennete inanan adamın inandığı kitaba göre cayır cayır yanıcağını düşündüğü adama mekanı cennet olsun diye temennide bulunması çok saçma çünkü. abi bir şekilde propaganda işte. buraya gelip onu yazan adam içten temennisini sunuyodur dediğini düşünen fanatik zaten onu yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 warcraft/wow oynuyormuş, ayrıca custom pc kasaları da yapıyormuş. petition açmışlar 1 günde fullenmiş wow da karakter olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 adam baya nerd bi adammış zaten aslında. Call of Duty, battlefield, wow, animeler fln baya içimizden bir insandı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 kızının adı zelda abi max seviye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 goldbären said: tamam abi peki,öyle anlaşıldıysa yanlış söylemişim.temenninin içtenliği konusunda rahatsız oldum sadece. güzel bir adam çünkü robin williams,içten temenni hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar