pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 her squattan sonra belimden asagisi felcli gibi oluyorum muscoril olmasa yuruyemicem ama yılmak yok antrenmana devam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 squat degil o.. squat olsa o kadar aci olmazdi. yine de zevk almaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 squat degilse bile bi force var iste kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 senko said: axedice said: imamizer said: çok odaklanamıyorum çalışmaya. istediğim gibi kaslarımı çalıştıramıyorum. bitse de gitsem diye çalışıyorum resmen. işin ilginci köpek gibi de yorgun oluyorum spordan sonra. Olm normali bu değil mi işin? Spor dediğin kas dediğin karı kız beğensin tipsiz olmayalım diye kendimizi zorlanıp katlandığımız bişey. Bide severek mi yapacaktın yani lel katılıyorum sdf yoksa manyak mıyım sabahın 5.30unda kalkıp spora gideyim. millet spor diye yapıyroum diyor da, spora benzer bi yanı da yok, kızara bozara ağırlık kaldırıyoruz. basket oynasan, yüzsen ne bileyim bathminton oynasan onlar spor mesela. ben sadece sevdigim seyleri yapiyorum bu aralar http://www.youtube.com/watch?v=idW-pyk8lMg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 3 aydır bende her gün spora gitmem lazım diye uyanıp, gün içinde kademeli olarak kendimi kandırıp vazgeçiyorum. Sanırım hala spor filan yapmadan kilo verebilmemin etkisi var bu işte. 66 kilo verdim hala vermem gereken 25 kilo var. Bursa'da nilüfer taraflarında çok kalabalık olmayan ve düzgün olan bir spor salonu tavsiye edebilecek kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 masallah nufusundan bir kisi dusmussun resmen hllteam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 66 kg nasil veriliyo yahu. kilolarin seni birakmis bence. terkedilmissin haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ahahah abi ben 66 kiloyum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 190 cm 180 kg'lık bir cisimdim işte. Şu an 114 kiloyum ama hala şişman olarak nitelendiriliyorum. 66 kilo bile kurtarmadı yani. Daha 25 kilo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 kas yapmadığın sürece hep şişko gibi görünceksin. bir an önce eline halter al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Farkındayım onun kesin başlamam lazım spora ama gymbuddy bulamıyorum kendime. tek başıma daha önce denedim çok sıkıldım bıraktım 1 ayın sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 pascalnouman said: her squattan sonra belimden asagisi felcli gibi oluyorum muscoril olmasa yuruyemicem ama yılmak yok antrenmana devam ;) Yanlış yaptığın bişey var yalnız o zaman ortada. Çünkü muscorille, dicloronla falan ayakta duruyosan aslında yalancı bi ayakta durma o. Patoloji aynen devam ediyo, sen birazcık geriletip bol bol hissizleştirerek amaean bişey yok diyip hayata devam ediyosun. Kokoyin çekip oha ne güzel ne acıktım ne susadım demek gibi bir nevi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Abi bi hareket ağrı yapıosa direk bırakıcaksın. Kasmıcaksın yanı. Benim kasık fıtığı olan tanıdığım var öyle. Ameliyat oldu adam hatta. Slim fit bi yapıya sahibim. 7-8 yıldır spor yapıorm aralıklarla zaten. İstediğim zaman kilo alıp bulk bi yapıya da sahip olabiliyordum, zayıflayıp gayet fit bi yapıya da. Yalnız şu son 1 kaç aydır spora başladım tekrar ve canım hiçbir şekilde yemek yemek istemiyor. İnanılmaz iştahsızım. Kendime protein ağırlıklı low carblı bi diyet hazırladım ki damağıma da gayet uygun aslında. Ara öğünlerde ceviz falan var. Carbı sadece haşlanmış ve çiğ sebzeden alıyorum mesela. Kalori sayma işi yapmıyorum çünkü kilo vermek almak gibi kaygım yok şu aralar. Ama resmen yemek yiyemiyorum. Dolayısıyla da hiçbi şekilde işe yaramıyor yaptığım spor. Sadece biraz güç artışı oldu. Sporu pek düzenli de yapamıyorum ama genede iştahım da bi kapanma var. Ne yapsam yav? Protein tozu ve bcaa hap alsam işe yarar mı acaba? Önerilecek marka var mı yada başka birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Kalten said: 190 cm 180 kg Şunu ilk okuduğumda öylesine algılayamadım ki la ne var bunda boyla kilo arasında 10 fark varmış işte gayet ideal dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 boşuna matematik okumuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 axedice said: Kalten said: 190 cm 180 kg Şunu ilk okuduğumda öylesine algılayamadım ki la ne var bunda boyla kilo arasında 10 fark varmış işte gayet ideal dedim. aynısı oldu lan SHJSDFSGSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 evet sanirim bu hepimizin basina geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 spor yapanlar topağı terk edebilir mi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ebet..sismanlar kalsin yemek tarifleri paylasalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 gecen facebookta sogan halkasi tarifi cikti karsima ana sayfada. fotolu falan. hemen kapadim, yanlislikla ogrenirim aklimda kalir da gun gelir evde yapmaya kalkarim diye korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 burda chem yapıyordu bi ara tutosu bile var ama o hazır halka kullanıyordu, ezip kendin halka olarak bir araya getirmek istersen o zaman başka. haydi spora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 soğan halkasının nasıl bir tarifi varki? pane harcına biraz yağ ve su dök. soğanı buna batırıp tavaya at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 pane harci diyince benim gozumde birsey canlanmiyor. hala ogrenmedim. ama well played. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 http://www.herkessofraya.com/Images/1878/1878-607114-citir-pne-hrci.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 beyler niye baslayamiyorsunuz? Popoyu kaldirmak mi zor geliyor? Zaten su icseniz yariyor mu? Isten gucten zaman mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar