barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Oyle duydum Ben. 2.5k yillik ise 208 TL ediyor aylik. Hmm. Kanyona is cikisi ugrayabilirim servis ile aslinda. Dusuneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 yürüme mesafesinde olmayan yere gitme. hele o paraları verip de hiç gitme. direkt pişman olur bırakırsın. her ay vicdan hesabı çekersin. araba varsa arabayla gitmelik yakın mekanda olur. hiçbiri yoksa evde go go go. uzak mesafede spora gidip oradan eve geçmek pro işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 bebeköy mac asıl olay da, bir sequo fln gidebilir oraya usd olan orası diye hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 90 and counting... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 hala çok geç değil. ben 90'dan döndüm 82'im şu an. hedef 76. 2 haftadır çamış gibi yedim, hiç kilo almamışım. onun gazıyla asılmaya başladım bakalım kaça düşebilcem. seneye de düğün var zaten, silke silke verilecek yani o kilolar benim için asdsad dota international sağolsun, 2 maç izlerken kardio 50-60 dk çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 kanyona bekleriz ben şimdi gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Ya ben EMBA yapiyorum. Haftaici 3 gun aksam okul var 22.20 gibi biten. Max haftaici 3 gun ve haftasonu gibi paketleri olan Yerler var mi? Kanyon mac mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Valla simdi sahilden geldim gene bi spora donme karari aldim. Bu yabancilarda nasil bir spor kulturu varsa adamlar acik bufe 5 yildizli otele gelmis ama aksamlari kosuyor, okuz gibi tatlilari goturucegine adam gibi 1 tane yiyor. 50 yasindaki ruslarin almanlarin fizigi bile benim armut vucuttan iyi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Dragonfire said: barbu said: Kanyondaki Mac ile macfitler farkli ama. Macfit ufak salon iste. 2k usd vermek istemiyorum yeni yetme kapitalism kolesi olarak. 2k usd ne ya. 2.5k tl veriyorum ben yıllık. 15 euro veriyom. Hollandanin her sehrinde 3-4 subesi var hepsini kullanabiliyosun. Kom, samen sport nu! http://www.motionmusicproductions.nl/wp-content/uploads/Basic-Fit_klein.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ilandaki abla da 2.5 euro falan (bira ismarlamasi). Seni begendim aksam planin var mi biseyler icireyim diyosun. Plani yoksa ok diyo, plani varsa ajandasinda baska tarih veriyo o gun ismarliyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 seni begendim, sana bu gece penis ismarlamak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 aquila said: seni begendim, sana bu gece penis ismarlamak isterim. abi bu tarz seyler soyluyo genelde dutch erkekleri, avuclarini yalayip sonra niye olmuyo ya diye hayiflaniyolar. Cok turk olup cekingen kalmadan, kiza sahip cikici ilgilenici ama cok da yavsak olmadan ilerlersen olmamasi icin sebep goremiyorum ben acikcasi sukru. Bi ara okyanusun bu yakasina gecersen test ederiz birlikte kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 kel, gobekli erkekler icin farketmiyo yaklasma stratejisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 kel göbeklinin stratejisi para. Elma yer ayarla gelicem ben çok sıkıldım :D paticik avrupaya göç akımına ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 abi gelmeyin, piyasa degerimi dusuruceksiniz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 benim yanında ancak değerin artar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 1 aylik turkiye maceramda 5 kilo aldim. yine olsa yine alirim. simdi sikinti, hayvan gibi yemeye alismisim resmen. dun aksam kendimi silkiyodum, 5dkda bir buzdolabina gittim. neyse ki yemeksepeti falan yok burda. kesin soylemistim bi kasarli drum + islak. simdi yavas yavas kilo verirken bir yandan da test edicem yeni kilolarimi piyasada. buranin kizlari da boyle etli butlu erkegi daha cok seviyor. icgudusel heralde. bi gideyim heryerim etli butlu yer misiniz yoksa diyette misiniz diye giriseyim kizlara umarim sonuclar basarili olmaz, olursa 90a kadar yolum var cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Oraoraoraoraora nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 brezilya diye tahmin ediyorum etli butlu squat popolu erkek sevici kizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ozbekistan. 74den 68e indigimde takildigim rus bi hatun SENIN GOTUN ERIMIS NAPTIN KENDINE diye kizmisti bana daha cok kilo, daha iyi pompa diye bi algi var. birer birer degistiriyorum algiyi np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Istinye Park hillside a giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Marty said: ozbekistan. 74den 68e indigimde takildigim rus bi hatun SENIN GOTUN ERIMIS NAPTIN KENDINE diye kizmisti bana daha cok kilo, daha iyi pompa diye bi algi var. birer birer degistiriyorum algiyi np. mongol filminde vardi, cengizhanin oglu 14 yasinda es secerken babasi diyodu oglum bacaklari iri ve kuvvetli kiz sec, seni mutlu eder diye. Iste bunlar hep bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 28 Apr 2015, 11:33 Drall said: 6 sette falan çektim yüzelliyi sdfhd Dün mekiğin bel ağrısı geçizleyince yogaya gittim akşam, stajer hocaların ucuz dersi oluyo ona. Baya iyiydi ya sağlam ter attım Başlıyorum artık spora. Şöyle bi bi ay falan yapayım kol bacak yaşama dönsün sonra boulderhaneye hidip konuşucam. Bakalım plan ne kadar işlicek başlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ben spora başlamasına başladım da kas olayına başlayamadım. ne nasıl beslenceğimi biliyorum, ne de nasıl antreman yapacağımı en efektif weight loss nasıl yapıcam? nutrion için de internette yazanların hepsi çok sığ bilgiler, adam protein al diyo. lan alıcam da kaç gram alıcam ne kadarı supplement ile ne kadarını doğal alıcam... http://liamrosen.com/fitness.html - şöyle bişi buldum onu okuyorum şu an. program için de 3gün cardio 3gün ağırlık diyorlar weight loss için doğru mudur bu? benim weight loss'tan kastım vucud ağırlığını kaybetmek değil bu arada, 70 kilo ve koca bir göbek ile dolaşıyorum. amacım min. kas kaybederek yağ yakımını maximize etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 canım sen de kas yok, kas kaybetmek istemiyorum :/ diye bi derdin pek yok yani asdfg kardiyo yapınca da zaten etopyalıya dönüşmüyor kimse merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar