Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 vaas geldi lan auhaheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 fena değildi, izlenir her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 aynen, bb'den daha iyi basladi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ep2'yi de izledim, bb'yi aratmayacak gibi duruyor. low profile'dan zamanla şerefsize dönüşme konseptini seviyoruz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 bu da mi kanser oldugu icin kotu adamcilik yapiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 breaking bad izleyip tuco'yu tanımasaydık o pazarlık sahnesi çok kötü gelecekti. "ne gerzek herif bu ya" derdik. yine saul'u tanımasaydık bu kadar beğenmezdik. bence ileride daha da güzelleşir çünkü mizah, anlatım falan aynı bb devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Muazzam bir oyunculuk, açılıştaki mahkeme sahnesinde figüranlar bile resmen gerçek gibi oynamışlar, bakışlar tepkiler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Cok iyi basladi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 3. bölüm de süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 3 çok iyiydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 3. bolumu henuz izlemedim ama bişey sorucam. Mike ne alaka ? Otoparkcı olmuş... Şimdi bu dizi breaking bad'in devamı olarak mı devam ediyor yoksa ondan bagımsız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 öncesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Öncesi mi ? mehhhhhh tüm heyecanı kaçtı şimdi... Saul Goodman'in sonu belli, yükselip gelip gelebileceği yer belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 önemli olan oraya gelirken neler olduğu zaten, sonu için izliyorsan bekle ve sonunu izle dizilerin hep. breaking bad i hatırlamıyorum bile ben hiç ama yine de izletti kendini, başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Ben en azından breaking bad'den sonra veya ondan bagımsız bir dizi yapmışlar diye düşünmüştüm. Öncesini ne yapıcaz ya. Sonu bok çukuru Yine izliycem tmm ama bildiğin hayal kırıklıgı oldu şimdi... İnsan bekliyo ki 0 dan başlasın yine birşeyler yapsın. Sen breaking bad'i hatirlamiyosan izlersin nasıl unuttun o sonu fln. o da garip ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Çünkü önemli olan başı veya sonu değil, yaşadığı süreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Hikayenin başı sonu belli olması tabi biraz beklentileri düşürüyor zaten bi bb olcuak diye beklemiyorum, iyi oldu bob odenkirk hak ettiği lead rolü aldı onu bile izlerim yani. Ha bi BB beklemiyorum ama ileride Gus Mike vs bu herifin yaptığı diğer işler hatta ve hatta Nebraskadan tekrar yeni işler yapmaya başlar filan öle hayallere kurmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 "breaking bad'in öncesi" diye bir şey yok. ayrı bir dizi, ayrı bir karakteri temel alıyor, ve bağlantılar var sadece işte. muhtemelen walt ve jesse ile çalıştığında bitecek, sadece bağlantılı yani benim anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Orası kesin canım... ama gus ile hic muhattab olmayacak Saul (breaking bad'e göre) Mike aracılıgı ile işler yürür muhtemelen. İzliyicez ama keşke sonu belli olmasa abi. AA belki 3. sezon fln. breaking bad'den sonrası diye devam ederler ? Olur mu olur (İste o zaman güzel olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 sen izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Vince Gilligan senarist ekibin başında, bb'den sonra bu adam ne yazarsa yazsın izlenir. "BB sonrası yapsın, öncesi ne yaee" gibi argumanlar hem yetersiz hem de gereksiz, serinin nasıl bittiğini bilmiyormuş gibi. Üstüne bb sonrası ile başladı dizi, izlemeden yorum yapmayı çok seviyoruz, çok. Adam(vince gilligan) orjinal bir seri daha çıkartıyor işte, izleyen izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Löl ben her türlü izliyicem yazdım zaten izlerken ilk 2 bölüm güzeldi. Bilmediğim için gelecek veya bagımsız bir dizi olarak düşündüm ve böyle düşünmem daha bi heyecan,sürpriz dolu hissettirdi. Şimdi geçmişte geçiyor denildi.. Hayal kırıklıgı oldu benim için eee batan ne size ? Keske gelecekte geçse daha heyecanlı olurdu yazmamda ne var yani ? Ayrıca Vince Gilligan Allah mı ? Bayarsa izlemem, suan için cok güzel. BB aurası bile yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Sarışın erkek sesli bayan avukat takibimde, saul ile zamanında telde cilveleştikleri sahneleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 3 iyidi epey, benim en çok sevindiğim vincein plot boka sarmasın diye araya yapmacık twistler yada anlamsız hareketler katmaması, gayet bağlantıları çok güzel yazyıyor adamlar. BB öyleydi yani saçmalık arıyıp bulamıyordun, buda böyle olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 http://i.imgur.com/k8ymU40.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar