lunatari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 zaman olarak breaking badden öncesi mi sonrası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bana tamamen emin olmamakla birlikte ilk siyah-beyaz sahneler sonrası gibi geldi,gerisi tabiki öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 dizinin başı siyah beyaz sahneler sonrası tabii ki Breaking Bad'in. Hatta işte Breaking Bad'de en son göründüğünde diyordu en iyi ihtimal bi Cinnabon'da müdür olurum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 oha lan öyle birşey söylüyomuydu sdfs.hiç hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 BB'yi bitirmeden başlanır mı? Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Şimdilik BB'yi bozcak bişey yok ama önce BB izle bence. Karakterlerle tanış iyice, sonra bunu izlersin. Aslında tam tersi daha iyi olabilir, ama ikisini paralel izleme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bb'yi bitirmeden yaşanır mı onu sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ya son sezon kaldı da bitiremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 serjuhan said: BB'yi bitirmeden başlanır mı? Ne dersiniz? bb öncesi şu an, başlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 arcane said: adamlar çok iyi yazımş ama ya. yoksa ben mi abartıyorum tek bölümden sdf. bana da oyle geldi ama ben abartiyorumdur muhtemelden dfg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 dogru düzgün kaynak bulamadım indirmeden izlemek için. öm atarsanız sevinirim sevgili patiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 BB bitirmeden izlenirse aynı tadı vermez. spoiler vermeden şöyle açıklamaya çalışayım O siyah-beyaz açılış sahnesi BB'den sonra mesela. S1 bitmeden ilk bölümdeki bir karakterin 10 saniye gözükmesi aynı tadı vermez. S2-3 bitmeden yine bir başka karakterin o şekilde bir sahnesi olması aynı tadı vermez. Bu arada ikinci bölüm de çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 masumlar 1.bölümde 3 genç masum çocuğa kıydılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bütün olay zaten son sezon. diğer sezonlarda sıkılmıştım. başlamadan önce BB seyretmek lazım bence serjuhan said: Ya son sezon kaldı da bitiremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 müzikler çok iyi. önce BB tarzı geriyor sonra better call saul tarzı eğlencelik. e02no-doze yine şom ağzını açtı. tuco elinin tersiyle çaksaydı bi tane keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ep2 tuco ile pazarlık çok iyiydi ya. bide Nacho, Vaas'mış. Bi yerden tanıdık diyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 2. bölüm güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 çok overrated ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kapatmamak için zor tuttum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 İlk bölümü izledim beklentilerimi boşa çıkarmadı, şimdi ikiye bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 tuco çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Her an, acaba nereden Walter çıkacak diye bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 2 ne zaman çıktı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ep2 çok daha iyiydi. gıderek acılacak dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Editor said: çok overrated ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar