serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Harbi ya tek maçla herkes ne acısı varsa atıyor Galatasaray'a. Geçen senede böyle başlamıştı Beşiktaş sezona herkes bir gaz ama sonrası malum. Ama tabi heyecanlanmanız doğal sık sık karşılaştığınız takımlar değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Kaç sene önceki yerli statusune göre oynuyoruz sanki be. Avrupa maçı ve kullanacak yabancı yok , 3 tane yabancı ile oynadık rezillik resmen. Bir an önce yapsa şu transferleri ama şimdi bile yapsa haftaya oynaması çok zor :( Başkan paramızı yedirtmem diye diye millete kafayı yedirtecek sonunda. Devşirme sağ bek yarattık resmen İsmail manyak oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 CthuLhu said: çok seviyorum tek maçla gaza gelen sonra ağlayan beşiktaş taraftarını. 17/17 ciler gelmiş yine negzel. bjklıyım ama şu o kadar doğru ki sezon başı 2 maçta iyi oynadık, fener gs babayı alırcıları çok seviyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 haftaya çarşamba şimdi maç değil mi hangi kanal vericek maçı şimdi d smart mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Bu sefer Dsmart verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 3 yabancı falan demeyin abi bjk pilan yaptı onun için sistem o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 beşiktaş çok şanslıydı dün akşam, direkten dönen top turun dönüm noktasıdır. orada arsenal veda busesini kondurur. eğer kupanın dışında kalırlarsa liverpool taraftarları fena maytapa sararlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 http://img2.mynet.com/spr_galeri/2013/bjk-arsenal-caps1/8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Ya ilk 10 sayfayı okudum dayanamadım bişeyler yazıcam kısa kısa.. dünkü necip ve veli'ye laf edenlerin bir daha futbol konuşmaması lazım. Arsenal umursamıyor maçı yorumu , stadda arsen'in ve futbolcuların hallerini görselerdi keşke.. Arsenal ile oynuyorsunuz beyler Arsenal ve berabere kaldığına maç sonunda sevinen taraftarına kutlamaya giden bir Arsenal ile.. Dün tolga'dan Dembabaya kadar herkes yüreğini ortaya koyarak oynadı , çok iyi alan daraltıp hızlı çıkmaya çalıştık. Beşiktaş dün oynadığı futbolu ligde oynarsa sürklase eder ligi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bende bi hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 100 puan toplar bu Bjk ligde. Namağlup şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 suBzer0 said: Arsenal ile oynuyorsunuz beyler Arsenal ve berabere kaldığına maç sonunda sevinen taraftarına kutlamaya giden bir Arsenal ile.. şu tarz avuntulara girmesek keşke :) dün de biri vardı bjk tv'de, arsenal kalecisini zaman geçiriyor diye ıslıkladık falan diye seviniyordu. insan kendi takımı olunca farketmiyor böyle şeyleri, belki ben de düşünmüşümdür zamanında böyle ama biz (fener) genelde yenildiğimiz için pek göremiyoruz böyle olayları. geçen yıl da gs elendiği maçta ' olsun madrid'e 5 5 dedik' , ' ronaldo çok korktu, morinyo sıçtı' falan diye seviniyordu. hiç gerek yok bence bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Arsenal'ın takım olarak zerre sevdiğini düşünmüyorum da zaten sevinecek tiplerde değiller. Ama taraftarları bayağı sevindi. Twitter da vs. gördük, ayrıca İng tvden spikerler de maç bitince buradan, bu ortamdan bir puan iyi falan dedi. Beklenmedik, hayal edilemeyecek derecede iyi oynadık. Fazla büyütmemek gerek. BJK potansiyelini ortaya fazlasıyla koydu. Zaten bunun üstünde de olmaz. Ama bu bile EPL'nin baş altı takımına karşı üstünlük kurmasına yetiyorsa doğru hamleler ile geleceğe daha umutlu bakmaya sevk ediyor. BJK'lileri sevindiren asıl unsurda bu oluyor. Geçen sene herkes Franco'ya laf atıyordu. Potansiyel yetenek, geleceği var diyince PİLAN PİLAN diye geri zekalıca konuşuluyordu. Adam şimdi takımın bel kemiği olmaya doğru ilerliyor, yeni Ronaldo gibi resmen. Üstüne üstlük dün tribünde Porto, Malaga, Sevilla scoutlarının olduğu söyleniyor onun için vs... Takım iyiye gidiyor. Üstüne koya koya dün oynanan oyun istikrara bağlayacaksa beklemekten bir şey çıkmaz. 90'lardaki efsane takım bir iki sezonda oluşmadı. Benim için şu maçın en heyecanlandırıcı tarafı zaten buydu. Ha bir de elinde yoktan var eden forvet olunca, kaçırması bile ayrı bir keyif veriyormuş. Almeida kaçırdığında sinir krizine giriyordum. Bu sefer kaçırsa bile sevindim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 CthuLhu said: çok seviyorum tek maçla gaza gelen sonra ağlayan beşiktaş taraftarını. 17/17 ciler gelmiş yine negzel. bırakın sevinsin abi adamlar. ercan taner'in şimdiden malesef top ağlarda dediğini ve ondan sonraki suskunluğu görebiliyoruz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 geçen sene 2 maçta 10 kere gördük, doyduk o görüntüye farklı bir şey olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 karda kaymaz greyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Son CL maçı 2009-2010 sezonunda yapılmış. Rakip iki sene üst üste gruptan çıkıp birinde çeyrek final oynamış. Hala laf edenler var. Komik oluyor. 21 sene de 3 şampiyonluk var edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Rakip sürekli havalarda siz yine bir polat dönemini hakediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 gs son 2 sene gruptan cıkmadan önce de 5 sene falan katılamıştı, mazisini ne kolay unutuyor bu insanlar. Beşiktaş o dönem avrupada oynayan tek takımdı. Aynı gece gs-fb-ts nin elendiğini hatırlıyorum. Biz üst üste 4 sene tek başımıza avrupada oynamsak 7. torbadan girerdiniz cl'ye. o zaman braga-cluj falan gelmezdi :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Adamlar arsenal ile berabere kaldı, ayağınızı denk alın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Tamam işte bu kadar aradan sonra siz de 2 sene başarı yapın CL de öyle konuşun. Kimse ağzını açamaz. Helal olsun der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bu sene onun için fırsattı işte de Arsenal ne ya :S başka takım gelse ilk maçtan gruplara kalmayı garantilemiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 OLMM BEŞİKTAŞ ÇOK İYİDİ LANNN sanki yıllardır şampiyonlar liginde oynuyormuşuz gibi yıllar sonra bu kadar ayakları yere basan dirençli bi takım izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hırslı istekli oynadık ama öyle iyi değildik ya abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar