Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Borajet le Dalaman havaalanından kalkarken ölüyodum lan ben, aşırı rüzgarın çarpmasıyla yana doğru savrulmuştuk iki kere. Millet dualara falan başladıydı. Uçak pervaneliydi. Ama yine de pegasusu seçtim, hem konforsuz uçakları var hem pahalı. check in bankolarında pegasus tarafında hep kavga çıkıyor zaten, oradan bile anlamak kolay. pegasusun tek avantajı uctugu rotasyonlarda ucma sıklığı fazla. atlasjet cok konforlu ancak uçuş sayıları az ve her yere ucmuyorlar. thy, anadolujet diğerlerine göre iyi bence ama genelde hep geç kalkıyor. memur zihniyeti ile hareket edip acele etmiyorlar sanıyorum. pegasus da öyle değil mesela, hadi hadi demedikleri kalıyor bi insanlar kabin bagajlarını yerleştirirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Deathblade said: Lan 200 TL lik THY biletini 50 TL'den alıyorsunuz. Gidin a** subway'den alın sandwich. Beloved one, pegasus. thy'den 87 liraya bilet alıyorum ben yıllardır l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 atlasjet'e sempatim, pegasus'a antipatim, thy'ye garezim, onurair'e kinim var. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Doğaçlama yaşıyorum ben. 5 ay sonrasına bilet alan tiplerden olamadım. edit: Ayrıca atlas'a da kafam girsin. Ankara'nın ne kadar tırt bir şehir olduğunu, atlas'ın seferi olmadığını görünce anlamıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 27 senedir Almanya-Tr hattinda ucuyorum. THY'den iyisi yok. Koltuk arasi genisliginden servise, yiyecek icecek servisinden, ucaklarin kalitesine THY önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Deathblade said: Doğaçlama yaşıyorum ben. 5 ay sonrasına bilet alan tiplerden olamadım. edit: Ayrıca atlas'a da kafam girsin. Ankara'nın ne kadar tırt bir şehir olduğunu, atlas'ın seferi olmadığını görünce anlamıştım zaten. 6 gün önce alıyorum ben de bileti promosyon kovalamak çok heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 olm pegasusa binmiştim bi kere adamalr dolmuşa kanat takmış resmen sıkış tepiş saçma sapan giderken titriyodu bi de sürekli havada patlıcak gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 THY'den daha kolpası yok. Türkiye ile sınırlamayalım dünyanın en kötüsü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 genelde thy de arada pegasusa denk geliyorum. bildiğinn dolmuş kafası. hele o ücretli servis olayı yok mu o son nokta zaten. köşe başındaki bakkal salih abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Daemir said: Borajet le Dalaman havaalanından kalkarken ölüyodum lan ben, aşırı rüzgarın çarpmasıyla yana doğru savrulmuştuk iki kere. Millet dualara falan başladıydı. Uçak pervaneliydi. Borajet olmaz ki o zaman, Borapropeller olur EUHEUHEHUEHEUHEHUEH HUEHUEHUEHUEUHEUH EHUUHEUHEUHE .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 EHEHIEHUEHUEUHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 aeroflot cyka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 borajetin sitesine girdim,aranıza kimse giremez diye slogan mı olur,yarım saattir ne demek istediklerini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 fiyat performans: atlasjet kalite: thy pegasus da bazen çok ucuz olabiliyor. o zaman fp krallığını pegasusa veriyorum. zaten 30 liraya uçağa bineceksem kaliteyi o kadar da takmıyorum. thy de genel olarak gayet iyi bana. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 pegasus italyaya git gel 350 liraya bilet satıyo ne kalitesi bekliyorsunuz binip gidin işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Borajet Turk milletinin pervane korkusundan ATR'lari Embraer E-Jetlerle degistiriyor. Atlas ve THY ile sorun yasamadim ben ciddi anlamda. THY ile yurtici, yurtdisi cok uctum ve ucuyorum. Yurtdisi ucuslarda kabin ekibindeki kizlar business class'takilere cok yakinlik(!) gosteriyorlar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Pegasus bir şeyler satmaya/kakalamaya çalışırken çok çingene oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 abi benim bildiğim ATR'ler ile uçmak daha güvenli, daha iyi bir sistem. JET'e göre de daha alçak irtifa uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ATRlar cok iyi ucaklar da iste Turk milletinin garip bir onyargisi var :). "Ayy pervane mi o, cok eskidir bu, kesin duser". Bir bilseler Turbofan motorla Turboprop motorun ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 hadi anlat bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 SIKYAHONAW said: Anelor said: bora jet ne lan hayatımda görmedim bora jet güzel, ama biraz tuzlu. Thy ve pegasusun gitmediği yerlere gidiyor pervaneli uçaklarla. Birde seabird var oda güzel baya. Bu iki havayolu tatil yerleri için işte Türkiyedeki. Bence açık ara pegasus en leş havayolu borajet'in artık jet motor uçaklarıda filolarına gelmeye başladı.. Pervane tayfasını yavaş yavaş elden çıkartıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Oha çıkarmasınlar ya şaka maka pervaneliye binmek için deneyecektim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Haliç - Gemlik fln yap her gün 3 sefer var pervaneli uçak. Deniz uçağı hem combo olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ahahaha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Aha uçak da bu sdfgsf http://img-1.onedio.com/img/800/bound/2r0/539965419ec187c706700139.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar