Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 15

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

yine scriptingin/momentumun boku cikmis

div4'e title ile ciktim, (5/1/0)
sonraki 12 macin hicbirini kazanamadim ve div 6'ya dustum.

gercekten cok mantikli...

amk melo'su matuidi/marchisio'dan iyi
demba ba desen benzema'dan iyi
olcan adin zaten vela'dan iyi
emenike'ye laf yok zaten...

takim da bu:
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=kqP0JfZrnLsB3:ps3

ragese rage atarsa atar...
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

yine scriptingin/momentumun boku cikmis

div4'e title ile ciktim, (5/1/0)
sonraki 12 macin hicbirini kazanamadim ve div 6'ya dustum.

gercekten cok mantikli...

amk melo'su matuidi/marchisio'dan iyi
demba ba desen benzema'dan iyi
olcan adin zaten vela'dan iyi
emenike'ye laf yok zaten...

takim da bu:
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=kqP0JfZrnLsB3:ps3

ragese rage atarsa atar...

ut oynayıp ağlamak çok saçma
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

ulan şu oyun 10 sene önce çıkıcaktı sabah akşam oynardım. şimdi hiç uğraşamam futta tr kadrosu kurmakla fln :(

Aiko said:

ya gidip ps3 ü satıp üzerine koyup ps4 le beraber fifa alcam ya da ps3 fifa 15 alıp takılcam 1 sene daha.

Aiko said:

ben bu oyunu sevmedim

Aiko said:

ut oynayıp ağlamak çok saçma

senin şu mesajların kadar saçma değil, en azından bir şeyler paylaşıyorum.

sevmedin oyunu tamam anladık, bok atma bari.

Aiko said:

başlıkta istenen özellikte bone arıyorum. saçlarım biraz uzun kafam biraz şekilsiz ve büyük. bone ve gözlük takınca ümraniye sapığına dönüyorum. kafam ufacık oluyor silikondan bi bonem var hem acıtıyor hem ufak hem de net bi şekilde çevreye rahatsızlık veriyorum.

yakışıklı gösteren bone'ni / bir de mono palet alırsın, sonra havuzdan çıkarsın duşa girip takılırsın birazcık rahatlarsın, sağa sola salça olmazsın...

veya git kantır oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle izlerken normal geliyor da oynarken çok kötü pes dsf.

bu arada fifa peçinde ne düzelmiş bilmiyorum ama oynadığım 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldım.

demin 3-5-2 full atak oynayan bebeye 5 tane salladım ya yine nasıl rahatladım anlatamam. öyle reus'u alıp koşmaya çalışmalar falan.

atari mi lan bu.
Sosyal ağlarda paylaş

real madridin hücumu degil sadece savunmasının da bokunu çıkartmışlar. Ramos, ronaldo ve bale dahil kimseyi geçirmeyebiliyor o derece hızlı. Carvahal riberyden, marcelo robbenden hızlı. Ramos herkesten hızlı. Hadi ramos hızlı anladık, carvahal kim emenike ?
Ramos hızlı normalde de adam biliyoruz da, hani dünya kupasında robben 20 metre avansdan gelip geçmese ramosu he diyebilirim. Bale ve ronaldo robben ve riberyden saatte 10 km daha hızlılar. Fifanın sahibinin oglu mu madridli niye böyle bir kıyak yapmışlar anlamadım.

Bayern ile division 3-4 sürünüyordum, sırf şu reale anti taktik falan yapıp bu sefer de total futbol oynayan tiplere zorlanıyordum. Emperyalist güçlere boyun egdim ve geçtim Reale (bayernden geçtim ama emperyalist diye de bok attım neyse) aynı taktigi yaptım ama taktik falan yok cidden at hücuma, önü boş olana pas verip dümdüz gol at olmuş olay.

Oyunda mavilinin yanından geçtigi beyazlılar bu mavili attan daha hızlı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kapattım fifa mevzunu bu sene.

uzun uzun agladım

yok yine oyniyim diye denedim. ai in cheatinden icim bayıldı. 90 speed 80 dribbling adamların topu alınca "aa bunla napılıyor ya" demesini bir kenara koyarak baslıyım. ai "hmm ben biraz gol atıyım" dedigi zaman ileri cıkamıyorum pas ya da kosuyla ai'in her oyuncu perfect ilk hamleyi yaparak topu geri alıyo. top olan adama baskı yapmak hak getire 5 kisiyi aynı anda kosturtuyo her yer pas opsiyonu top bana gecince tum takım duruyo. kosu yapın ulan tusunu spamlesem de herkes duruyo. herif pas atıcak boslugu kalmayınca topukla ara pası atıyo. bi de kaleci zaten tum topları sadece parry liyo. top kurtarmak hak getire. 2. toplara asla ben yetisemiyorum hepsine ai once yetisiyo. ben yetisecek gibi oldugumda da kontroller sacmalıyo zaten.

benle daha once oynayan varsa bilir baya barcelona futbolu oynarım bos adamı bulana kadar pas yaparım arada 1 kisiyi eksiltirim dribblingle. geriye pas yapmaktan da korkmam yani gerekirse cb ye donerim kaleciye de donerim bos adamı bulcam diye. ai a karsı mumkun degil pasların hepsinin sertliginin kafasına gore olmasını gectim(fazla az bastım falan farketmiyo o ne kadar isterse okadar atıyo) cb ye donmek dısında 0 opsiyon var herif her yeri kapatıyor. hadi cok ugrastım attım. yukarda anlattıgım oluyo hemen.

olur da duzgun paslarla rakibi pert ettim kanatlara indirdim topu ya en uctaki forvete kadar savunmaya geliyor. zaten 3 4 oyuncuyu aynı anda micro kontrollemesini gectim de ulan utan be fernando torresin sol bekte isi ne? hadi sol beke kadar geldi savunma yapamaması lazım. olur mu bir thiago silva pezevenk.

bi de zaten takımın taktigini kaydedememek oyunu her kapatıp acınca ayarları tekrar yapmak zorunda olmak her oyunda tekrar secmek zorunda olmak ayrı bir komedi. ve etkisi de yok 100 speed full uzun pas yaptım. hadi bu oyunda speed i buglı yaptılar diye. onda bile adam kacmıyor kosmuyor. pas tusuna bastıgım anda rakip topa kayıyor. herkes akashi.

Sosyal ağlarda paylaş

yalnız adamlar oyuna eyyamcı hakem koymuşlar lan.

demin ceza sahasında pandev'i girdi herif. pandev sakatlandı baya takla attı. penaltı vermedi sdfds.

o atak döndü. herif ceza sahasında benim adama yine taklalar attırdı topu aldı vurdu az kalsın gol oluyordu faul yok sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.easports.com/fifa/game-data/stats/aiko1905/fifa15-ps4/fifaSeasons

seasons stats'ım. sadece gs ile oynuyorum gene. fifaya başladığımdan beri en kötü gs kadrosu bu oyunda ama yapcak bişe yok. 5 yıldızlı takımlarla oynanış pek hoşuma gitmiyor. fut tan bahsetmiyorum bile
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...