Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 15

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dun 2v2'ler serisi yaptik evde. eyyorlamalarimi yazayim;

- hakem cok aptal ya la. yani dudukler inanilmaz gec geliyor bi kere.
- kaleciler her topu sektiriyor.
- hiz fazla onemli olmus.
- replay skipping cok uzun suruyor.
- sonunda mac sonrasi play with diff. teams koymayi akil etmisler!
- sneijder FAZLA iyi.
Mesaj tarihi:
fizban said:

dun 2v2'ler serisi yaptik evde. eyyorlamalarimi yazayim;

- hakem cok aptal ya la. yani dudukler inanilmaz gec geliyor bi kere.
- kaleciler her topu sektiriyor.
- hiz fazla onemli olmus.
- replay skipping cok uzun suruyor.
- sonunda mac sonrasi play with diff. teams koymayi akil etmisler!
- sneijder FAZLA iyi.

rematch üzerine gelip analogu sağa itele. orda var play with different teams
Mesaj tarihi:
peç şart ya.

şu special moves bugını düzeltsinler bi. atari mi oynuyoruz futbol mu belli değil. ceza sahasında yaklaşan random special moves spamlıyor sdfs.

ayrıca bu sheetleri online da kullanamamak nedir ? bi de yön tuşlarına custom tactic nerden atayacağımızı bulamadım öyle bir şey yok sanırım ?

maçlarda skorboard da gs-gs yazıo bende hep sdf

ha bi de gs ile oynarken neden hep gündüz oynuyoruz online'da ? onu düzeltemiyor muyuz ?
Mesaj tarihi:

pace olayının çok abartılacak bir yanı yok bence ya.

hız gerçektede buglu bir şey sonuçta messi ronaldo robben buglu yani gerçektede.

bunun dışında bence hakemlerin offside olayında saçmalamaları beni deli ediyor. rakip takım pas atıyor kesiyorum pası tam hızlı atağa çıkacakken zart düdük olmamış offside'ı çalıyor.

uzaktan şutlar çok gol oluyor(yada bana öyle geldi) kornerden sekince piszczek le neredeyse her vurduğum gol oluyor.

freekickler çok kolay olmuş 40 yrd a kadar hemen hemen hepsinin yüzde 80 gol olma şansı var. (özellikle caner erkin çok iyi vuruyor 44 yarddan zıbam diye soktum geçende)

ayrıca defansların birbirine çarpıp düşme salaklığı abararak devam ediyor.

kaleciler çok iyi şutlar kurtarırken aşırı salak goller yiyorlar. önünden geçen paralel toplara müdahale etme özüründen tut yavaşça süzülen kafa topunu içeri yumruklamaya kadar. bazen çok sinirlendiriyorlar insanı.

eyyorlamam bu kadar.
Mesaj tarihi:
online season'a girerken yaptığımız taktikteki o futbolcu özelliklerin maç içinde çalışmıyor.

ayarlıyorum oyunda bakıyorum hepsi default. melo'ya mesela atakta çıkma şeysi yaptığım halde sürekli forvette sdfds

mesela defans için eğer yenilirsek ileri çık olayı var. chedju'ya yaptım onu. 2-1 öndeyiz chejdu forvette amk sdfds
Mesaj tarihi:
forumdan armada1453 ile div6 maci yaptik 1-3 kaybettim..

neyse ki bi mac sonra title'i alip div5'e ciktim :)

artik sadece saglam kadrolar geliyor karsima, onceden karsimda benzema ayarinda st gelmiyordu.

uzaktan sutlar abarti, benzema ile onu bosken her yerden vuruluyor..

custom tactic save etmiyor, mac oncesinde yapiyorum. bir sonraki maca kaybolmus oluyo.
ilk golu ben atarsam, 80speed80passing/20 covera geciyorum. yoksa ucgenci bebeler bayiyor..
Mesaj tarihi:
azcık da ben ağlayayım

futda kalecim penaltıyı kurtardı top yanına düştü sonra kalktı koşarak bi topun etrafında dolaştı karşısına aldı kaleyi diziyle vurup doksana taktı.

şimdi seasonta de gea çok rahat biçimde defans oyuncumun alabileceği topu almak için açılmayı tercih etti, ben de kendisine bıraktım sonra kaleci topun yanında geçti topu kaleyle arasına alarak yere atarak almaya çalıştı topa inanılmaz biçimde sanırım göğsüyle kayarak vurarak ağlarımıza gönderdi ceza sahası çizgisi üzerinden. aynı noktada benim van persie ile şutlarımı aynı noktadan kaleye bile gitmiyor acaba de geayı mı koysam forvete napsam
Mesaj tarihi:
peçe kadar oynamayın abi. saf kanser şuan oyun. oyun motoru görüntüler vs ok ama gameplay'de çok saçmalıklar var. bi kere formation olayı buglı. bi türlü istediğin taktikle oynayamıyorsun. bende habire default oluyor mesela ne kadar değiştirsem de.

stoper oynattığım semih ortasahaya geliyor kendi kendine falan.

zaten fifa'da oynadığınız rakiplere bakarak hemen anlıyorsunuz saçmalıkları. hemen hemen herkes aynı taktikle oynuyorsa orda bi bokluk vardır sdf

ea bu zamana kadar ilk peçte oyunu hep kıvamına getirdiği için güveniyoruz. ama şu aşamada yok yani.
Mesaj tarihi:
tamma lan çözdüm. maça başlayınca hemen defensive ve kantır atak yapıyorsunuz taktiği. sonra arkanıza yaslanın rahatça oynayın. sakın total futbol falan kasmayın. pasmış masmış. bas x üçgen top gidiyor gol oluyor.

topu da sağ analogla sürüyorsun. adamlar çok hızlı zaten direkt içindne geçiyorlar. sokarım kanser olacağıma bebe topu oynarım. en azından kazanıyoruz sdfs
Mesaj tarihi:
düzenin kölesi olup bi 10 pound ateşlicem sdfdsf. 1500 fifa points alıp bi 10 küsür kart açar adam gibi bi takım kuracam. muhtemelen bir şey dğeişmicek ama almazsam rahat edemem.

yok yani olmuyor herkes 4-3-3. ilerde aguero-costa-torres falanlar girişiyorlar. oynadıklarım arasında en dnadik kadro benimki yani. muhteşem bir konsantrasyon ile oynamak zorunda kalıyorum çıldırdım artık sdfs
  • Yeni Oluştur...