manve Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 hola extensionunu kullanip meksika uzerinden aldim az once, 45$ ultimate team editionu :) titanfallda hic sorun cikarmamislardi bakalim bunda da bi giciklik yapmazlar umarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ulan almicaktim ama sirf derbi geyigine alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Yeni eklenen özellikler ile fb gs derbisi farz ya. Emre b'nin üzerine çılgınlar gibi oynamak. Hmmpfs. https://m.youtube.com/watch?v=2dDHWCZH9ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SkEpTsBRIH8 HD gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kapakta Arda olacakmış, TR kapağı tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 scripting var mi onu haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 kesin vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 fut'da olacaktır yine. çünkü fifa iyi ekmeğini yiyor o packlerin. oynamayı bilmeyen bebelerin küsüp gitmemesi ve messi'yi falan bulana kadar deli gibi packlere para vermesi için script şart. aslında fut çok keyifli. takım kurması cartı curtu. fakat gameplay'de bu nedenle keyif vermiyor. normalde mesela h2h'de maçlar 0-0 1-0 biterken fut'ta 5-5 6-4 biten maçlar çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 açıkçası ben FIFA'yı iki oyun arasından daha gerçekçi olanı olduğu için seviyorum. FUT'a hiç bulaşmadım, 20+ özelliği 99 olan kartları görünce de hiç bulaşasım gelmiyor. PSP'deki (evet PSP) FIFA'ya sardım bu aralar mesela, o eski motoru kullanan oyun. bu oyunda bile manager modunda basın size soru soruyor, takım kimyası olayı var, taraftar desteği olayı var, yönetim kurulunun sizden istedikleri yeni FIFAdakiler kadar yüzeysel değil falan. PSP'deki FIFA'nın PS4'teki FIFA'dan üstün özellikleri olması akıl almaz bir olay. FUT çok para getiriyor evet de o zaman ayrı bir oyun olarak çıkarsınlar, ben FIFA'nın Pokemon United'a dönüşmesini istemiyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Red said: fut'da olacaktır yine. çünkü fifa iyi ekmeğini yiyor o packlerin. oynamayı bilmeyen bebelerin küsüp gitmemesi ve messi'yi falan bulana kadar deli gibi packlere para vermesi için script şart. aslında fut çok keyifli. takım kurması cartı curtu. fakat gameplay'de bu nedenle keyif vermiyor. normalde mesela h2h'de maçlar 0-0 1-0 biterken fut'ta 5-5 6-4 biten maçlar çok oluyor.fut'ta oyun daha hizliydi fifa 13'te. sirf o yuzden oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 adamlar videonun başında türkiye liginin olması mükemmel falan bişiler diyolar sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Arc_JwTHPkw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 20 gün kaldı. spota insallah 3-5 erken duser de dalariz direk ortama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 oo az kalmıs bi ara pre orderlayam psnden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Prepare ur Anus http://www.futhead.com/15/players/558/emmanuel-emenike/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 demo gelmiş gençler. playstation'a yarın geliomuş ama demo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ps3 demosunu oynadım biraz. ps4 alma vakti gelmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Az önce xbox one da denedim, yeni gamepadin r1 ve l1 baya tırt 360 kolunun yanına bile yaklaşamıyor fifa oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 pcde açılmıyo her zamanki demo hep bi hata her sene sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ps4 demo çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 pattisliborek said: Ps4 demo çok çok iyi. senin yuzunden aksam 10 dakka aradım. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Unbelievable olmus oyun cimler efektler highlightlar efsane yapim direk kesinlikle demosunu oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ultimate edition patlattım preorder'la hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 PC mi alacaksınız Konsol mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ps4 de muhtesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar