toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Warhammer'ı sisirdiler wow'u soyle bitirecek, boyle silkeleyecek diye. Baya da inanan vardı yani enteresan. Wow'un su anki ölü hali bile bütün mmo'ları donunda sallıyor. Rakip cıkarılamaması bizim gibi oyunlcular icin ne acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 wow'a enayi gibi her ay 40 lira verenler var hala di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 toggie said: Warhammer'ı sisirdiler wow'u soyle bitirecek, boyle silkeleyecek diye. Baya da inanan vardı yani enteresan. Wow'un su anki ölü hali bile bütün mmo'ları donunda sallıyor. Rakip cıkarılamaması bizim gibi oyunlcular icin ne acı. Warhammer da, Conan da güzeldi aslında. Conan alelacele resmen alpha/beta tadında çıkarıldığı için tutamadı, Warhammer da sanki tüm MMO alemi bir anda oraya akacakmışçasına hazırlanan inanılmaz devasa açık alan PvP alanları yüzünden. Bunlar böyle tam tat verememişken güm diye WotLK da gelince eriyip gittiler haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Biyik said: wow'a enayi gibi her ay 40 lira verenler var hala di mi? boşboş forumda dangalakça mesaj yazıp hater toplamaktansa, wowa 40 lira verip, o süre zarfında raid/valor cap/rbg/arena yapmak çok daha mantıklı insanların saygısını kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim ki, 2007'den beri oynayan biri olarak zaman geçirilicek en iyi mmo kendisi ama seni çekmez böyle şeyler, sen git hayvanlarla zinayı savun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Elektriği kaçak kullanıyor olm adamlar, WoW'a mı para verecek? Sene 2014 hala şu trollü ciddiye alanlar var, esas o sorun oluyor bazen, geçiyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 lan 40 lira da az para degil ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Baggio said: Elektriği kaçak kullanıyor olm adamlar, WoW'a mı para verecek? Sene 2014 hala şu trollü ciddiye alanlar var, esas o sorun oluyor bazen, geçiyor sonra. adamlar derken bıyığın kürt kimliğini kastederek ırkçılık yaptığın için reportluyorum. konuşmana dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 adam demis, yalan soyledigi icin ben de sikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ahahahasdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Hitaplarınıza dikkat edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Wk0ufIwkL80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 aquila said: lan 40 lira da az para degil ha. Yeri geliyor bir öğünde yiyoruz onu biz şişmanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Dun aksam deli wow oynayasim geldi acc ye giremedim, allahtan girememisim simdi hevesim kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Warrior Battle Shout now lasts 1 hour and no longer generates Rage. Berserker Rage no longer generates Rage or increases Physical damage dealt. Berserker Stance has been removed. Cleave has been removed. Commanding Shout now lasts 1 hour and no longer generates Rage. Demoralizing Banner has been removed. Hamstring is now a passive ability that causes Mortal Strike, Bloodthirst, Revenge, and Raging Blow to also reduce the target's movement speed by 50% for 15 seconds. Rallying Cry is no longer available to Protection Warriors. Recklessness is now available only to Fury and Arms Warriors. Skull Banner has been removed. Throw has been removed. Thunder Clap is no longer available to Fury Warriors. Whirlwind is now available only to Fury Warriors. AHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ya benimde bu aralar deli WoW çekti canım trial account ile panda açtım 2 gün anca dayanabildim o grafikler,görevlerin sığlığı,dizaynlar falan hiç hoşuma gitmedi nasıl 5 sene oynamışım lan bunu dedim kendi kendime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yanlış topak ama, çok major değişiklikler geliyo wod ile birlikte, karman çorman şeyleri bitirmişler, her specin kendine has özelliklerini kullanabilcez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 artık ne kadar mal olsanda doğru oynayabiliyosun eskiden daggerla sinister hemorrage atan roglar falan vardı 50iq lu bakıp bakıp gülüyoduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 iyice dumbed down yapmışlar lan herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 wod pre-order rakamları 1.5 million diyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Aynı işi yapan spec'ler arası dengesizliği ortadan kaldırıyorlar. Warrior'da fanatizm dışında Fury kullanan var mıydı mesela, ben senelerdir PvP olsun PvE olsun sürekli Arms görüyorum. Şu an ability'lerin gereksiz derecede çok olması nedeniyle gayet detaylı ideal rotationlar var, ha onlara %100 uymadan da iş yapabiliyorsunuz tabii ama %15 falan potansiyel damage kaybediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Aral pre-order felan mı satıyor? Akmerkez Remzi'de 139 lirayamı ne Wod pre-order kutusu satılıyor. Evet satıyormuş http://www.aralgame.com/beta/pc-oyunlari/pc-wow-warlords-of-draenor-pre-sell-box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 online alınca daha ucuza gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ben 45 Euro'ya aldım digital download, ama kutu biriktirme huyum ve download sıkıntım yok. Kimisi kutu seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bende kutulu seviyom ya. öncekilerin hepsi var buda olsun kutulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ben collector alıyorum hep ama aral da hep batırıyor be kardeşim. Geçen seferde MOP u millet oynamaya başladı bana 1 gün mü 2 gün mü ne sonra geldi. Pandaria da gezenler varken ben pet battle yapıyordum heuaeh. Bir tek cata collector alamadım onuda aral a güvenmiştik yine herifler 1-2 tane getirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar