Akito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 1 lira 50 kuruş ve 25 kuruş'dan muadil 300 lira falan var. nereye götüreyim şimdi bunu iş bankası mı ziraat bankası mı ? ne diyim napiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 fırınlara uğrayabilirsin gerçi 300 çok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bagetle döverler fırında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bankalar bütünletir de kasiyer fena söver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 merkez bankası. istanbul'daysan karaköy'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 yavaş yavaş harca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 herhangi bi bakkal, çay ocağı, simitçi falan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ben arada şok markete veriyom 10 lira falan 20 lira dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bankanın aleti vardır, koyar 2 dkda tüm paralar sayılıp nakiti hesaba yatırır veya elden verir diye düşünüyodum ben. yoksa bu kadar bozuk parayı bakkala versen sayması falan derken... o kadar süre fakir hissetmeye tahammül edemem. saymadan alacak kadar güvenen bakkal da yok. olmadı yarın sorayım bankaya. edit: yüzünden düzgün biri olduğu belli olan suriyelinin birine veya okulda "askıda" mevzuu olan kafeteryaya falan bırakırım diyodum da kapitalist zihnim uyandı, bencilleştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bu duruma en alışkın bankadır sanırım, bankaya giderdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Esnafa sora sora git çoğunun ihtiyacı var.Biz yüklü yüklü alıyoruz fırınlardan 1tl 50krş filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 10 lira 10 lira harca 25 kruuşları 5 lik harca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 olm o kadar para 2+1 ev doldurur oha ben tabldot yemekçiye bi de bakkala bütünletmiştim ama 50 lira bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Biyik said: merkez bankası. istanbul'daysan karaköy'de. dis. istanbul için ayrıca kuyumcukent ve kozyatağında da vezne merkezleri var. ankara için ulus'ta ankara şubesi işini görür. madeni tahsilat gişesine git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 dilenci soymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Minibüsçüler direk kapıyor havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 abi ödemen olan herhangi bir bankaya git ödemeni bozuklarla öde. profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 marketler / 5-10-15 kuruş para üstü veren herhangi bir yer alır. 4 ay önce falan desen sayısal loto bayiine git derdim, ama şimdi tüm oyunlar 1 lira oldu eskisi kadar bozuk gerekmiyor. ama ikramiye ödemelerinde yine veriyorlar ufak ufak, yine de bir sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bankaya gidiyim. olmadı yakındaki markete sorar o da olmadı yavaş yavaş harcarım. 100 tane de 10 kuruş çıktı. 10 kuruşlar üzerindeki planım da şöyle. kürdistan tarzı bir doğu ülkesi kurulması ihtimaline karşı saklayıp ülke kurulduktan sonra 1 ay oranın sempatizanı olmayan kişilerin azalması için bekleyecem sonra ebola virüsü tarzı bir şey ile kontamine edip 5'er'den 5 dilenciye verecem 25 tanesini, 25 tanesini de yol kenarında 5'erli 5'erli bırakacam. diğer 50 tanesi ile de marketten 50 kuruşluk dandik bir şey alıp marketin kasasındaki paralara da yayılmasını sağlayacam. 10 market 5 dilenci 5 yol kenarından alacak kişi etkilenecek böylelikle. terörün gerçekliğini 10 lira ile kavramalarını sağlayacam ^.^ çok faşikim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 amerikada bu tarz bozukları bütünleyen atm gibi makineler var komisyon alıyo üstünden türkiyede yeterli kücüklükte bozuk yok heralde ondan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Akito said: 1 lira 50 kuruş ve 25 kuruş'dan muadil 300 lira falan var. nereye götüreyim şimdi bunu iş bankası mı ziraat bankası mı ? ne diyim napiyim ? iş bankası kumbarası bulursan içine at sonra götür açtır. niye direk götürmüosun? çünkü en azından bizim buradaki şube "böyle elden almıyoruz anca kumbara ile" dedi asdşksadşkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Halkbankası 10 lira alıyor bozuk para saymak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bende de aynı şekilde inanılmaz bozuk para birikiyodu, çareyi yemeksepetinden sölediğim siparişlerde eritmekte buldum. elemanlara da 1-2 bırakıyom win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 pttler bütünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 10 ar 20 şer liralık olarak bakkal bakkal gez bütünlet yani tek bir yere veremezsin banka desen komisyon neyin alır, almasa bile o işin operasyonu çok olduğundan veznedar illaki bir şey bulur almaz o paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar