Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil yardımınız lazım.

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Muhabbet kuşum var, 8 saatlik yola gidicem otobüsle 1.5 ay kadar evde yokum, bırakacak kimse yok şuan, götürmem lazım.

otobüste taşınmıyor, bagajda sadece uyur şekilde kafesiyle alıyorlarmış kesin bir şekilde, küçücük hayvanı uyuşturacak değilim ki açık vette yok yakınlarda bu saatte.

go.

en yaratıcı çözümüm valizin içine kutuyla koymak ama dayanmama ihtimali var, firmayla konuşma kısmını eledim gibi, bana güzel bir düzenek bulun, şöyle bir kutu şöyle şöyle vs, bir şekilde laptop çantasıyla yanıma alsam ötme ihtimali var.

go.

/pls
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kafesiyle ya daha ufak karton kutuda kucağına alacan, en güzeli yanındaki koltuğu da satın al. Karton kutu yine sakat çünkü karanlıkta korkar ve 8 saat yemez içmezse yine sıkıntı. En iyisi kafesinde götürcen elinde, yan koltukta.

Bagajda valizde hele alt katta otobüs bagajında kesin ölür haberin olsun, tam sıcakkanlı hayvan değil bunlar vücut ısılarını ayarlayamazlar sürüngen/kuş türleri malum dinazordan geliyorlar. Memeli türü değiller, sıcaktan soğuktan çok etkilenirler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Oha!

Kuşlar ne zamandan beri soğukkanlı!

Kuşlar da sürüngenden geliyor, sıcaktan soğuktan çok etkileniyorlar kolay ölüyorlar niye göç ediorlar zırt pırt sanıyorsun.
Soğukkanlı tam olmasalar bile sıcakkanlı dinazor diyebiliriz ama sıcaktan soğuktan çok kolay öldüklerine defalarca şahit oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

şu bi şehre giderken yol parasının falan paylaşıldığı bir site vardı. o sitede gideceğin şehre araba varsa yakıtına ortak olursun hem yeni birini tanır, hem kuşunla rahat bi şekilde gider hem de böbrekleri riske atıp adrenalin yaşamış olursun.

http://www.ucuzagidelim.com/

şu tarz sitelerden 2-3 tane var sanırım. böbrek riski var yalnız kuşunun hayatını riske atmaktansa bunu tercih edebilirsin. GERÇEK BİR ERKEK BÖYLE YAPARDI. ben böyle yapardım.
Sosyal ağlarda paylaş

minik bir kafes alıp üstünü örtüp kucağına koysan kimse bişi demez. bizim memlekette kuş hayvandan sayılmıyor sonuçta amazon papağanı bindirmicen.

ha sorarsan kuş muş diye almıyoruz derlerde alıp soksan kimse bişi demez muhtemelen. olmadı muavine bi 20-30 tl ateşle.

aslında koltuğunu iptal edip başka yerde iki koltuk al eğer varsa
Sosyal ağlarda paylaş

@death +1

abi bisküvi paketleri var karton olanlardan. onlardan bul bir market ya da bakkaldan, bi kaç pencere yap kucağına al ya da otobüslerde başın üst kısmında ufak tefek sığacak eşyalrın olduğu yer var oraya koy. hem ışık girer hem de sen arada bakarsın. firmaya gelince tatava yapmasınlar. o otobusde ne hayvanlar taşıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir kere sahit oldum kizin biri kafesi sarmalamis paket gibi kucaginda tasiyodu. Ama disardan belli olmuyor pek kus kafesi oldugu. Oyle cok oten bir hayvan degilse cloak takip kafesi yaninda goturebilirsin belki. Farkederlerse da artik yolda ederler o zamanda in asagi demezler heralde kufur yersin en fazla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...