Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ve ihtiyacı olanı nasıl tespit ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 charity: water'a verdim en son. Bizim kurumlara guvenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 löseve arada yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Bizim kurumlardan en dürüst olanı bile bağışları dernek giderleri için de harcıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 oyun falan alırken hiv dernegı var ona verıorm onun dısında zekat verıorm. bide kurban mevzuu var. öle yani. Yardımı genel olarak kendim için yapıorm daha iyi hissedeyim diye yoksa insanlar açlıktan öldüğü halde ben 19 kilo fazlamla iyi hissedemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Oyun değil de parayla item almak filan gibi saçmalıklar yapınca o para kadar yardım yapmam gerekiyor diye düşünüyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 hayvanlara yapıyorum ben yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ben bazen tatlı, oyun falan alıyorum kendime. birileri eğer ben bu paraları bunlara harcamak yerine o kişilere yardım etseydim ölmezlerdi belki diye düşünüp iyi hissediyorum. dünyanın fakir ve pis kokan insanlardan arınmasına katkıda bulunuyorum, hem de tatlı yiyerek ve oyun oynayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ben veriyorum zekatımı. Nasıl buluyorum verecek kişiyi? Orası değişiyor. Mesela bu sene su siparişimi evime getiren genç öğrenci çocuğa verdim. Hem çalışıyor, az da olsa kendisi kazanıyor. Azimli bir çocuk. Ramazanda su siparişi verdim, telefondaki bayana dedim suyumu getiren bir genç arkadaş vardı, kimdir neyin nesidir diye sordum neden sorduğumu da söyleyip. Anlattı o da sağolsun. Kimi kimsesi yokmuş İstanbul'da. Okuyup çalışıyormuş. Kızcağız da çok sevindi telefonda. Neyse çocuk suyu getirdi. Suyun parasını verdim. Gidecekken dur bi dk bekle diyip verdim birşeyler. Ama yüzündeki o ifadeyi anlatabilmem mümkün değil. Buruk bir sevinç nasıl olursa öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 hmm. reelde tanıyan fazla yok cevaplıyayım. deniz feneri ve sinyalci(ne demek) bu ikisi dışında bütçeyi zorlayacak şekilde elimden geleni yapıyorum. yaptıklarımın karşılığını beklemem çoğu zaman. sevap points olayı için de değil, insanları mutlu görmek ya da mutlu olduklarını düşünmek beni de sevindiriyor( bu karşılık beklemek mi oldu bilemedim) özetle yardım yapmak iyidir, hiç bişi değilse de sosyal aktivite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bi keresinde elimde simitle evsiz bi adamın yanından geçiyodum geçerken durdum abi ister misin bi parça dedim yok sağol dedi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 GERGE said: charity: water'a verdim en son. Bizim kurumlara guvenmiyorum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 allah versin. ne yardımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 hayvanlara mümkün oldukca, insanları pek sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Eskiden yapardım (3-4 sene önce) artık yapmıyorum, bizim kurumlara güvenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 eskişehirde tülomsaş a giderken yolda bi amca var, 50 lerinde bazen dek geliyom ışıklarda "şarap alcam bro" diiyo, veriyom hep 5 lira en azından samimi ve hayırlı bir iş için kullanıyo parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 zekat sadece 1/40'ı değilmiş, kısaca en az 1/40'ı http://www.emekveadalet.org/arsivler/1224 mezarda bir işine yaramayacak parayı biriktirmenin bir anlamı yok zaten zenginiliğin varsa, her fırsatta ihtiyacı olana yardım etmek anlatılmış kuran'da tabi cimri olduğumuz için çok büyük bir sınav haline geliyor https://www.google.com.tr/search?q=zekatla+ilgili+ayetler&oq=zekatla+ilgi&aqs=chrome.1.69i57j0l3.3025j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ihsan eliacik'la musiad baskaninin bir videosu var bi 3-4 yillik. bulursaniz izleyin su 1/40 olayi da dahil guzel kapisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 2 adet burs verdiğim öğrenci var, öğrenciyken çok zorluk çekmesem de çeken çok arkadaşım vardı, bundan ötürü yardım hakkımı öğrenciden yana kullanıyorum. Birde şarapçı gördüm mü yapıştırıyorum 10 TL efsane seviniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Losev ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 hiç yapmadım bi kere kan vermeye gittim ondada almadılar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 dilenciye falan para vermek dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 dilencilere, derneklere vs güvenmiyorum etrafımdaki ihtiyacı olan insanlara yardım ederim elimden geldiğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 akbili olmayanlara akbil basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar