Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine başıma iş açıyodum

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

oldun said:

cok iyi analiz etmişinde sosyal mesaj kısmı böyle ortada kalmıs yada ben malım bişe anlamadım tam kime laf vurdun lafı ortada bıraktın alan alsın mı dedin ne dedin acaba

bir kız tersleyince o kişiyi değersizleştirmemiz gerekiyor unutabilmek, umursamamak için. sahip olma, erişme arzumuzu böyle köreltiyoruz. bundan ötürü genelde bir kadının beraber olmak (duygusal anlamda) istemediği erkek yukarda anlattığım olayı kıza kaşar, kezban diyerek yapıyor. ergenler daha çok kaşar, diğerleri ise kezban diyor tabii yalnız durumun çocuksuluğu aynı seviyede ve bunu sadece reddedildiği için yapan kişiyi acayip derecede basitleştiriyor.

bu forumda da vardı anlattığı şeylerden şu olayı yaptığı belli olan biri ama kim olduğu önemli değil, hatırlamıyorum da. örnek normalde çok fazla karşımıza çıkıyor o yüzden aynı hatayı yapmamamız, yapıldığı anları farkedebilmemiz için yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

bir kız tersleyince o kişiyi değersizleştirmemiz gerekiyor unutabilmek, umursamamak için. sahip olma, erişme arzumuzu böyle köreltiyoruz. bundan ötürü genelde bir kadının beraber olmak (duygusal anlamda) istemediği erkek yukarda anlattığım olayı kıza kaşar, kezban diyerek yapıyor. ergenler daha çok kaşar, diğerleri ise kezban diyor tabii yalnız durumun çocuksuluğu aynı seviyede ve bunu sadece reddedildiği için yapan kişiyi acayip derecede basitleştiriyor.
aha cok iyi anladım valla peki aynı durumda basitlestirmez yüceltirsen ne bok yemiş oluyon .Oha bana tekme kodu ama zaten über süperdi.Mütiş sol ayagı öyle bir yapıstırdıki astı resmen dersen ne oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman direk loser gibi bir şey olunuyor. meriç gibi, yılışık gibi.
iğrenç bir aşk acısı da yaşanır muhtemelen çünkü kişi kendisine değer vermiyor, benliği ezilmiş ve ezilmeye devam ediyor.

yalnız eğer yaklaşılan kişi ortalamanın bayağı üstündeyse ve onca yakınlıktan sonra olmuyorsa bi şeyler, reddederken de aynı seviyeyi koruyorsa gg. unutulmaz bi süre, bu da normal yani ve yaşanmaya değer.
Sosyal ağlarda paylaş

konudan bağımsız olarak, şöyle giderli/atarlı sözler paylaşan kızlardan anında soğuyorum. sırf bu yüzden 2 defa başlama aşamasındaki ilişkiyi başlamadan bitirdim.

konuya dönersek, adam kullanabileceği en nazik üslupla seni uyarmış, burada yanlış bir şey yok. her kuşun eti yenmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

-yazıyı yazma amacın belli
-adam amacını anlayıp kibar bir şekilde olayı çözümlüyor hepinizin çıkarına uygun olarak
-cevap zoruna gidiyor
-gelip foruma bunun konusunu açıyorsun
-adamı suçluyorsun
-kendine destekçi arıyorsun ki iyi hissedebilesin bu konuda

10/10 complete beta

sana cevap veren adama barzo diyemeyiz çünkü bu mesajı adama gösteren sevgilisi, ve belli ki böyle bir şey yazmasını istiyor sevgilisinin. kıza kezban diyebiliyoruz bu durumda ama terslediği için değil de terslettiği için.

sosyal mesaj köşemiz :

terslenen erkeklerin %90'ı kıza kezban diyor. ülkenin nüfusunun %55'i yok yere kezban diye adlandırılıyor. bu konuda sesini duyur, haksızlığa karşı dur.

QFT.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kezban demedim kıza. Gayet süper bi sevgiliydi zamanında. Ciddi psikolojik sorunları vardı fakat ona ragmen eski sevgili listesinde ilk 3 e girer. Baya büyük bi ayıp yaparak ben bu kızdan ayrılmıştım yaptığında gayet haklı aslında.

Lan bi an kıza ve sevgilisine karşı yumuşadım.
Bu yumuşaklığım alkol alana kadar sürer heralde.

Hayır istanbul a gelmişim artık manisa da ki insanlara neden hala salça oluyorum onu bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...