Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 yerin dibine gir de bir daha çıkma istedi herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 diaboliq said: Barışma seksi falan nasıl yardırmışlardır kim bilir ddsfgs buraya odaklanıp kendine malzeme çıkar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 oldun said: cok iyi analiz etmişinde sosyal mesaj kısmı böyle ortada kalmıs yada ben malım bişe anlamadım tam kime laf vurdun lafı ortada bıraktın alan alsın mı dedin ne dedin acaba bir kız tersleyince o kişiyi değersizleştirmemiz gerekiyor unutabilmek, umursamamak için. sahip olma, erişme arzumuzu böyle köreltiyoruz. bundan ötürü genelde bir kadının beraber olmak (duygusal anlamda) istemediği erkek yukarda anlattığım olayı kıza kaşar, kezban diyerek yapıyor. ergenler daha çok kaşar, diğerleri ise kezban diyor tabii yalnız durumun çocuksuluğu aynı seviyede ve bunu sadece reddedildiği için yapan kişiyi acayip derecede basitleştiriyor. bu forumda da vardı anlattığı şeylerden şu olayı yaptığı belli olan biri ama kim olduğu önemli değil, hatırlamıyorum da. örnek normalde çok fazla karşımıza çıkıyor o yüzden aynı hatayı yapmamamız, yapıldığı anları farkedebilmemiz için yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 lord argos diye geldim, yanılmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 zipzip said: lord argos diye geldim, yanılmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Akito said: bir kız tersleyince o kişiyi değersizleştirmemiz gerekiyor unutabilmek, umursamamak için. sahip olma, erişme arzumuzu böyle köreltiyoruz. bundan ötürü genelde bir kadının beraber olmak (duygusal anlamda) istemediği erkek yukarda anlattığım olayı kıza kaşar, kezban diyerek yapıyor. ergenler daha çok kaşar, diğerleri ise kezban diyor tabii yalnız durumun çocuksuluğu aynı seviyede ve bunu sadece reddedildiği için yapan kişiyi acayip derecede basitleştiriyor. aha cok iyi anladım valla peki aynı durumda basitlestirmez yüceltirsen ne bok yemiş oluyon .Oha bana tekme kodu ama zaten über süperdi.Mütiş sol ayagı öyle bir yapıstırdıki astı resmen dersen ne oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 kiz tam kezbanmis, oluruna birak ugrasma daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 diaboliq said: Eski kız arkadaşım watsapp fotosunu atarlı giderli biseyler yapmış. "Yagmurlu havada sana su yok" burada bıraktım okumayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 o zaman direk loser gibi bir şey olunuyor. meriç gibi, yılışık gibi. iğrenç bir aşk acısı da yaşanır muhtemelen çünkü kişi kendisine değer vermiyor, benliği ezilmiş ve ezilmeye devam ediyor. yalnız eğer yaklaşılan kişi ortalamanın bayağı üstündeyse ve onca yakınlıktan sonra olmuyorsa bi şeyler, reddederken de aynı seviyeyi koruyorsa gg. unutulmaz bi süre, bu da normal yani ve yaşanmaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bana o mesaji kiz atmis gibi geldi ayrica seni basindan savmak icin http://whatthevogue.com/wp-content/uploads/2014/06/Kermit-The-Frog-Memes-Thats-None-Of-My-Business-Tho-What-The-Vogue-679x350.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 konudan bağımsız olarak, şöyle giderli/atarlı sözler paylaşan kızlardan anında soğuyorum. sırf bu yüzden 2 defa başlama aşamasındaki ilişkiyi başlamadan bitirdim. konuya dönersek, adam kullanabileceği en nazik üslupla seni uyarmış, burada yanlış bir şey yok. her kuşun eti yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 esh hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 aynalı tahir başı hep belada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Akito said: -yazıyı yazma amacın belli -adam amacını anlayıp kibar bir şekilde olayı çözümlüyor hepinizin çıkarına uygun olarak -cevap zoruna gidiyor -gelip foruma bunun konusunu açıyorsun -adamı suçluyorsun -kendine destekçi arıyorsun ki iyi hissedebilesin bu konuda 10/10 complete beta sana cevap veren adama barzo diyemeyiz çünkü bu mesajı adama gösteren sevgilisi, ve belli ki böyle bir şey yazmasını istiyor sevgilisinin. kıza kezban diyebiliyoruz bu durumda ama terslediği için değil de terslettiği için. sosyal mesaj köşemiz : terslenen erkeklerin %90'ı kıza kezban diyor. ülkenin nüfusunun %55'i yok yere kezban diye adlandırılıyor. bu konuda sesini duyur, haksızlığa karşı dur. QFT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 http://www.maviilan.net/wp-content/uploads/taksiden-cikma-sari-sahin-4e41b0b224aed.jpg mikerim formatli plakamla geliyorum diyip bu resmi gonder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ben kezban demedim kıza. Gayet süper bi sevgiliydi zamanında. Ciddi psikolojik sorunları vardı fakat ona ragmen eski sevgili listesinde ilk 3 e girer. Baya büyük bi ayıp yaparak ben bu kızdan ayrılmıştım yaptığında gayet haklı aslında. Lan bi an kıza ve sevgilisine karşı yumuşadım. Bu yumuşaklığım alkol alana kadar sürer heralde. Hayır istanbul a gelmişim artık manisa da ki insanlara neden hala salça oluyorum onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 yalnızsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Adam çok şık cevap vermiş, gayette nezaketliymiş neyin tribindesin onu anlamadım ben O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 kardeş demesi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ne dicekti ki abi? Biraz ucundan bende mağara adamıyım demesi lazım sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Op son derec haksız Salça oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 hayır, sen adamın ne demesi bekliyordun? kardeş gel birlikte olsun mu :) sen olsan ne derdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 adamın dediği normal. ben olsam anana kufur ederdim temiz sdfds fakat bu durumlarda eğer kız gösterdiyse kızın mallığı. BAQ EKSİ SEFQİLİM MSQ ATıyorrr yeaaa. ha denk gelmişse falan tamam ama muhtemelen kız göstermiştir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 oturmaya yollamaliydi kesinlikle, ayip etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar