Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 gayet güzel uygulama.. açık havada içiliyor diye dışarı oturamaz olduk arkadaş... mis gibi sanayi havası soluyalım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 vivavale said: trafikte giderken camı kapatırsın egzoz dumanı gelmez. ama sokakta yürürken nefes almamak olmaz diye tahmin ediyorum. senin mantıkla bakarsak gaz maskesi ile dolaşmamız gerekecek. ben önlenebilir durumdan bahsediyorum, kaldırımda yürürken içilmesin abi. her 100 m de sigara köşeleri olsun millet içsin orada. rahatsız olanlarda yaklaşmaz oraya bu kadar basit o zaman sen işin sağlığında değil rahatsızlığındasın çünkü egzost dumanı otoyol kenarlarında 300-500 metreye kadar yaşayanların sağlığını etkiliyor. Öyle dur camı kapıyım diye ancak etkisini kısmen azaltırsın. Benim mantığım meselesi değil bu, istanbul'da oturup günde ortalama 1-2 saatini trafikte geçiren birinin sokakta sigara içenlerin sağlığını etkileyeceğini iddia etmesi bana gerçekçi gelmiyor. Uçağa paraşütsüz binip kask takmaya benziyor. Eminim ki pasif içicilik sağlığa zararlıdır, hazır yiyeceklerin, stres altında yaşamanın, düzensiz uykunun zararlı olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 araçlarla sigarayı karşılaştırmak yanlış. biri safi keyif için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 sigara dumanı istemiyorum size de sebep sunmak zorunda değiliz padaşhımızla yanı görüşteyim ve yasaklanacak nokta net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 başbakanımızın yaptığı az sayıdaki doğru icraatinden biri. toptan yasaklasa keşke ithalatını. o kadar para çöpe gitmese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Rerore said: sigara dumanı istemiyorum size de sebep sunmak zorunda değiliz Çok net ve geçerli bir özet aslında şu. Komşunun yüksek sesle müzik dinlemesine, sinemada vıdı vıdı konuşan adama, sırada önüne kaynak yapmaya çalışan uyanığa nasıl tepki gösteriyorsanız; biz de sırf başkasının keyfi için hem rahatımızı bozan, hem sağlığımıza zarar veren bir şeye katlanmak zorunda değiliz abi. Bunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı. Çok geçerli bir sebep sunmak, bunları belgelemek, kıyaslamalarla uğraşmak zorunda da değil kimse. "Komple satışı yasaklansın" görüşüne kesinlikle katılmıyorum, ama içmeyenleri rahat ettirecek düzenlemelerin her türlüsüne varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ben sigara içmiyorum da sürekli sanki sigara savunan varmış gibi karşılık verip ortada dogru düzgün muhatab bile yokkken forumda sigara içenleri aşağılamaya çalışmanız garibime gitti. kıskanıyor musunuz nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Yine süper tespit yaptın olm helal, 7 TL veremediğim için kıskanıyorum. "Size ne laen yine içeriz" diyenden tut da "yolda sana üflerse yana kay xDDD" diyene kadar hepsi geldi lan topiğe, egzoz dumanıyla falan karşılaştırdılar, kendi kendimize mi konuşuyoruz sence? Ben şahsen aşağılamıyorum, herkesin kendine zarar vermesi kendine. Bana da zarar verip bir de pişkinlik yapmaya hakkı yok ama, tek derdim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 kendi kendine konusuyosunuz bence digerleri trolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Sen kimle konuşuyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 kendimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ne çıtkırıldımsınız arkadaş herkes zarar görücem diye tırsmış kesin ölürsün evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 her sigara tartışması tayyipin başımıza niye geldiğini kanıtlar nitelikte haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Dumandan sağlık sorunu yaşamanın güçlü, kaslı veya iradeli olmakla en ufak bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Flassh said: her sigara tartışması tayyipin başımıza niye geldiğini kanıtlar nitelikte haha "Sigara içsen ölcen mi karı sfdfsfd" diyen zekasızlar yüzünden geldi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 eyvah duman üflediler yasaklayın padişahum pls :DD:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Eyvah kurşun sıktılar yasaklayun padişahum :D Eyvah fabrikadan dereye atık döktüler yasaklayun :D Eyvah maden işçisini koruyucu önlemsiz çalıştırıyorlar yasaklayun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ee onlar yasak değil kixaxaxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 açık havada çay bahçesinde sigara çay tavla yapamayacak mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Flassh said: ee onlar yasak değil kixaxaxa Ben yasak mı dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 yapabileceksiniz sokakta da içebileceksiniz sıkıntı yok o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ALLLLLLLLAH BAŞBAKANIMIZDAN RAZI OLSUN. ALLLLLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSİN. ÇALDI MI BİLMİYORIZ AMA ÇALDIYSA DA BİN KERE HELAL OLSUN. BİR BU KAPALI ALANDA TÜTÜN YASAĞI, İKİ AÇIK ALANDA, ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GEBERİR GİDERSİNİZ SİGARA İÇENLER. İNŞALLAH KANSER PARANIZI ÖDEMEK ZORUNDA KALMADAN GEBERİR GİDERSİNİZ DE SGKNIN BÜTÇE AÇIĞI ARTMADAN DÜZ DEVAM EDER ÖYLE. İNŞŞŞŞAALLLLLAAAĞĞĞH MALBORO LOBİLERİ GEBERENE KADAR DOMALTMAYA DEVAM EDERSİZİ. ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR. 250 LİRAYA AMERİKADAN PARFÜM GETİRTİYORUM, BU IRZINI BELASINI HÜPLETTİĞİM HERİFLERİ ÜSTÜME BİR PÜFLÜYOR, LAN AĞH SANARSIN Kİ DOĞUŞTAN BERİ SAMSUN 216 İÇİYORUM. SOKTUĞUMUN BEBELERİ ŞEKİL YAPACAK DİYE ZEHİRLENİYORUZ MHP YERİNDE. ATM KUYRUĞUNDA BİLE ZEHİRLENİYORUZ. ZİPPO ALACAKMIŞ KAFASINA ÇAKTIĞIM, BEYNİNE BAK ZİPPO ALACAKMIŞ, BOKTAN AMERİKAN ÇAKMAĞINA BAK ÇAKMAK HELE BAK HEL ÇAKMAK DİYORUM 120 LİRA VERECEKMİŞ BAK. ŞEKİL YAPACAKMIŞ. SENİN YAPACAĞIN ŞEKLİN TAMOYKGF SİGARASINI İÇEN ALSIN DUMANINI KIÇINA SOKSUN KARDEŞİM. SİGARA İÇMEK GERİZEKALILIKTIR. 3. SINIF VATANDAŞ MUAMELESİ GÖRECEKSİNİZ. DAĞDA BAYIRDA BİLE KABİN YAPTIRACAĞIZ SİZE O ÇÜK KADARLIK KABİNDE BİRBİRİNİZE FORTLAYIP ÖYLE ZEHİRLEYECEKSİNİZ KENDİNİZİ. ORADA BİLE RAHAT BIRAKMAYACAĞIZ. PAKEDİ 20 LİRA OLMADAN TAYYİP ÖLMEZ İNŞŞŞALLLLLLLAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH YA ŞU SİGARANIN PAKEDİNİ 25 LİRA YAPMAZSANIZ ADAM DEĞİLSİNİZ, ONUN BUNUN ÇOCUĞUSUNUZ GMNBK BU BOKUN YARATTIĞI AKCİĞER KANSERİNİN AYLIK MASRAFI 14 BİN DOLARI (1) BİLİYOR. ALLAHIM BUNU ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINDAN ÇIKARTTIRMA YARABBİ. BU İSRAİL DÖLLERİNİN MALBORO LOBİSİNE AMAN VERME YARRABBİ. YARABBİ BU RAMAZAN GÜNÜ BU SİGARA DENEN İLLETE BULAŞIP KANSER EDECEĞİN KULLARINA TEZ ZAMANDA UYUŞTURUCUYA BAŞLAT Kİ Bİ AN ÖNCE GEBERİP GİTSİNLER OVIRDOZDAN, MASRAFINI BİZ ÖDEMEYELİM. YARABBİ SANA ŞÜKÜRLER OLSUN (1) Lung cancer treatment costs, including patient responsibility, by stage of disease and treatment modality, 1992–2003, Lauren E. Cipriano, BSc, BA,1 Dorothy Romanus, RPh, MSc,2 Craig C. Earle, MD, MSc,2 Bridget A. Neville, MPH,2 Elkan F. Halpern, PhD,1 G. Scott Gazelle, MD, MPH, PhD,1,3,4 and Pamela M. McMahon, PhD1,3,* http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3150743/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 "roket adam" said: ALLLLLLLLAH BAŞBAKANIMIZDAN RAZI OLSUN. ALLLLLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSİN. ÇALDI MI BİLMİYORIZ AMA ÇALDIYSA DA BİN KERE HELAL OLSUN. BİR BU KAPALI ALANDA TÜTÜN YASAĞI, İKİ AÇIK ALANDA, ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GEBERİR GİDERSİNİZ SİGARA İÇENLER. İNŞALLAH KANSER PARANIZI ÖDEMEK ZORUNDA KALMADAN GEBERİR GİDERSİNİZ DE SGKNIN BÜTÇE AÇIĞI ARTMADAN DÜZ DEVAM EDER ÖYLE. İNŞŞŞŞAALLLLLAAAĞĞĞH MALBORO LOBİLERİ GEBERENE KADAR DOMALTMAYA DEVAM EDERSİZİ. ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR. 250 LİRAYA AMERİKADAN PARFÜM GETİRTİYORUM, BU IRZINI BELASINI HÜPLETTİĞİM HERİFLERİ ÜSTÜME BİR PÜFLÜYOR, LAN AĞH SANARSIN Kİ DOĞUŞTAN BERİ SAMSUN 216 İÇİYORUM. SOKTUĞUMUN BEBELERİ ŞEKİL YAPACAK DİYE ZEHİRLENİYORUZ MHP YERİNDE. ATM KUYRUĞUNDA BİLE ZEHİRLENİYORUZ. ZİPPO ALACAKMIŞ KAFASINA ÇAKTIĞIM, BEYNİNE BAK ZİPPO ALACAKMIŞ, BOKTAN AMERİKAN ÇAKMAĞINA BAK ÇAKMAK HELE BAK HEL ÇAKMAK DİYORUM 120 LİRA VERECEKMİŞ BAK. ŞEKİL YAPACAKMIŞ. SENİN YAPACAĞIN ŞEKLİN TAMOYKGF SİGARASINI İÇEN ALSIN DUMANINI KIÇINA SOKSUN KARDEŞİM. SİGARA İÇMEK GERİZEKALILIKTIR. 3. SINIF VATANDAŞ MUAMELESİ GÖRECEKSİNİZ. DAĞDA BAYIRDA BİLE KABİN YAPTIRACAĞIZ SİZE O ÇÜK KADARLIK KABİNDE BİRBİRİNİZE FORTLAYIP ÖYLE ZEHİRLEYECEKSİNİZ KENDİNİZİ. ORADA BİLE RAHAT BIRAKMAYACAĞIZ. PAKEDİ 20 LİRA OLMADAN TAYYİP ÖLMEZ İNŞŞŞALLLLLLLAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH YA ŞU SİGARANIN PAKEDİNİ 25 LİRA YAPMAZSANIZ ADAM DEĞİLSİNİZ, ONUN BUNUN ÇOCUĞUSUNUZ GMNBK BU BOKUN YARATTIĞI AKCİĞER KANSERİNİN AYLIK MASRAFI 14 BİN DOLARI (1) BİLİYOR. ALLAHIM BUNU ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINDAN ÇIKARTTIRMA YARABBİ. BU İSRAİL DÖLLERİNİN MALBORO LOBİSİNE AMAN VERME YARRABBİ. YARABBİ BU RAMAZAN GÜNÜ BU SİGARA DENEN İLLETE BULAŞIP KANSER EDECEĞİN KULLARINA TEZ ZAMANDA UYUŞTURUCUYA BAŞLAT Kİ Bİ AN ÖNCE GEBERİP GİTSİNLER OVIRDOZDAN, MASRAFINI BİZ ÖDEMEYELİM. YARABBİ SANA ŞÜKÜRLER OLSUN (1) Lung cancer treatment costs, including patient responsibility, by stage of disease and treatment modality, 1992–2003, Lauren E. Cipriano, BSc, BA,1 Dorothy Romanus, RPh, MSc,2 Craig C. Earle, MD, MSc,2 Bridget A. Neville, MPH,2 Elkan F. Halpern, PhD,1 G. Scott Gazelle, MD, MPH, PhD,1,3,4 and Pamela M. McMahon, PhD1,3,* http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3150743/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Şekerli pirinçli kalitesiz Efes'in "erkek birası" sayıldığı ülkemizde, başkasının sigara dumanıyla sağlığının bozulmasını eleştiren adamı aklınca ti'ye almaya çalışmak çok da abes bir davranış değil. Şaşırtmıyor yani. Bu kültür seviyesinin anlık etkenlerle uzun sürelileri ayırmasını da bekleyemeyiz. Hepimizin çocukluğundan akıllarda kalan bir kare vardır hani, hayat kadınlarıyla ilgili bir röpörtajda "atın ölümü arpadan olsun ehahe" diyen bir cahil abimiz vardı; o ve o anda kurduğu "guild" hala gayet aktif :p Tüm bu dalga geçmeler, meşrulaştırmaya çalışmalar, kendi keyfini en önde tutmalar da; daha bir iki hafta önce hepimizin okuyup hak verdiği "Türkler ve s..nin ucuyla iş yapmak" yazısının ne kadar haklı olduğunu daha da pekiştiriyor aslında. Üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar