Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

progamer

Öne çıkan mesajlar

eldar said:

bu filme iyi diyenler yüzüklerin efendisini izlemedi galiba, iyi film oydu. O seride de aksiyon vardı ama film gibi filmdi, bu ikinci sınıf bir film olmuş, efektleri dahi kötü.

Yani..hakli degilsin demeyecegim ama Lotr ile hobbit bambaska isler. Hobbit masal/macera tadinda cerezlik bir konu.

Lotr, sozluk anlami ile epik konu. 3 filme iyisi kotusuyle nasil sigdirilmis hala sasiyorum. (lotr-directors cut ozellikle, film adaptasyonu konusunda cok eksik birsey birakmiyor neredeyse.)

Neyse ozetle Hobbit'den Lotr kivaminda tempo beklemek bos olur cunku hammadde farkli yani, cuce/elf ask iliskisi falan iste doldurmalik ogelere cok acik. Cidden eglenceli cerezlik macera masali Hobbit..

Ha cok fazla cgi abanmis o meeh bir durum... Keske 2 bolum olsaymis dediydim hatta.

Neyse ciksin izliyim heheh.

Edit: Ote yandan, eger Lotr'da ki ozenle yapilacaksa, Silmarillion'a hayir demem sahsen eheh. Kac yil alir cekmesi gerci hali kalmamistir Jackson'in. Olursa anca 2020'ye falan ehueh.
Sosyal ağlarda paylaş

mesele atlama zıplamadan ziyade lotr'un altıda biri uzunlukta bir kitabın lotr ile aynı uzunlukta filme çekilmeye çalışılması. hobbit'te o kadar materyal yok. çok gereksiz uzun türk dizileri gibi ve gene türk dizileri gibi baygınlık veriyor bir noktadan sonra.

atlama zıplama olayı ise tadında bırakılsa ilk film gibi sorun değildi de ikinci filmde kara legolas ve malkoçkızı'nın bir melyor orka tek ata ata saat geçirmesiyle hobbit'ten çıkıp artık god of war: the movie'ye dönmesi işin baydı. redshirt zırhlı elflere tek atıyor öte yandan filan çocuk filmi denip işin içinden çıkılamayacak tutarsızlıklar silsilesi yakışmıyor.

interracial aşk kısmıysa o kadar yılışık ve sığıydı ki o kadar olur yani. tolkien gibi aşk meşk işlerine bulaşmayan adamın 'çocuk kitabı'nı alıp klişe holivut aksiyon/aşk filmine çevirmesi olmamış. ben çok rahat eğlenebilen biri olduğum halde ikinci filmde sıkıldım yer yer, tatmin olmuş ayrılamadım salondan.

böyle tv film eragon ayarında çekeceklerse de dokunmasınlar tolkien'e, ileride başkası yapar nasılsa biz ölmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...