Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüyamda eski kız arkadaşımı gördüm ve bu çok garip bir şey

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Dün gece rüyamda 10 sene önceki kız arkadaşımı gördüm. büyük aşk yaşamıştık. bütün gece rüyamda onunla uğraştım. sabah bir kalktım ölüyorum aşkımdan. sabahtan beri cengiz-kibariye-müslü-ferdi-bergen daha aklınıza ne gelirse üzerimde değişik şeyler uyguluyolar. lan yıllardır bu kadar sağlam aşk acısı çektiğimi bilmiyorum he. kendi sevgilimden bile soğumuş vaziyetteyim şu anda. telefonda konuşuyoruz falan buz gibiyim. oof of.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

Madcat said:

abi 10 senede o yoldan ne sular akmıştır, böyle aşk mı olur sdf

dedi hala 10 sene önce hoşlandığı hatunu STALKLAYAN MAL.

ben de aynı abi ama 10 sene öncesi değilde ilk çıktığı meselesi:( nasılsa artık orta seviyeli ilişkide var hani ama arada hatıralar vs. bi anda zihinde canlanıveriyor. sonra sokaklambalarına bakıyosun buğulu buğulu. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi yalnız bu haldeyken gün içerisinde eğer o insanı görürsen falan zannediyorum ki boynuna falan sarılırsın. ben direk işten çıkar çıkmaz yapıştırıp eve geçiyim karşılaşırım yolda falan yakın yerlerde oturuyoruz başımıza bela almayalım. hala kibariye-yastayım dinliyorum abi yok böyle bişey
Sosyal ağlarda paylaş

ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla. en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız. sonra sana ayılık ettik baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs.

ilk aşkımı da görüyorum ben dönem dönem. ayrıldıktan sonra bir ara selam nabıon seviyesinde nadiren konuşuyorduk. bi gün inanılmaz bi rüya gördüm onla alakalı. neyse bana bir kaç gün sonra seni rüyamda gördüm iyi misin nasılsın diye mesaj attığından beri dikkate alıyorum bu tarz rüyaları sdfs. aynı dönemlerde karşı tarafta sizi rüyasında görüyor. ben buna inandım sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla.

en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız.

sonra sana ayılık ettik
baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs.

ilk aşkımı da görüyorum ben dönem dönem. ayrıldıktan sonra bir ara selam nabıon seviyesinde nadiren konuşuyorduk. bi gün inanılmaz bi rüya gördüm onla alakalı. neyse bana bir kaç gün sonra seni rüyamda gördüm iyi misin nasılsın diye mesaj attığından beri dikkate alıyorum bu tarz rüyaları sdfs. aynı dönemlerde karşı tarafta sizi rüyasında görüyor. ben buna inandım sdfs

gen havuzunda yer alma.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

Red said:

ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla.

en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız.

sonra sana ayılık ettik
baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs.

gen havuzunda yer alma.
ahahhaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...