Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Dün gece rüyamda 10 sene önceki kız arkadaşımı gördüm. büyük aşk yaşamıştık. bütün gece rüyamda onunla uğraştım. sabah bir kalktım ölüyorum aşkımdan. sabahtan beri cengiz-kibariye-müslü-ferdi-bergen daha aklınıza ne gelirse üzerimde değişik şeyler uyguluyolar. lan yıllardır bu kadar sağlam aşk acısı çektiğimi bilmiyorum he. kendi sevgilimden bile soğumuş vaziyetteyim şu anda. telefonda konuşuyoruz falan buz gibiyim. oof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 abi 10 senede o yoldan ne sular akmıştır, böyle aşk mı olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 büyük sıkıntı o ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Madcat said: abi 10 senede o yoldan ne sular akmıştır, böyle aşk mı olur sdf dedi hala 10 sene önce hoşlandığı hatunu STALKLAYAN MAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ruyayla amel olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Rüya olayı o günü iptal eder, sonra geçer. Bana da oluyor aynısı senede 1-2 kere. Ama bu kadar etkilemesi gerçekten garip ya, bende şaşırıyordum duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Madcat said: Madcat said: abi 10 senede o yoldan ne sular akmıştır, böyle aşk mı olur sdf dedi hala 10 sene önce hoşlandığı hatunu STALKLAYAN MAL. ben de aynı abi ama 10 sene öncesi değilde ilk çıktığı meselesi:( nasılsa artık orta seviyeli ilişkide var hani ama arada hatıralar vs. bi anda zihinde canlanıveriyor. sonra sokaklambalarına bakıyosun buğulu buğulu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 abi yalnız bu haldeyken gün içerisinde eğer o insanı görürsen falan zannediyorum ki boynuna falan sarılırsın. ben direk işten çıkar çıkmaz yapıştırıp eve geçiyim karşılaşırım yolda falan yakın yerlerde oturuyoruz başımıza bela almayalım. hala kibariye-yastayım dinliyorum abi yok böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Saçmalama, kız arkadaşına iyi davran. 10 sene öncekisi karın doyurmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 bende goruyorum hepsini. cakip cakip geciyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 başlığı kim editlediyse google translate kullanarak çevirdi heralde adsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Fransuxa said: lan yıllardır bu kadar sağlam aşk acısı çektiğimi bilmiyorum Sana şunu diyorum arkadaşım. http://www.youtube.com/watch?v=dt1YPfmXXis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Madcat said: Madcat said: abi 10 senede o yoldan ne sular akmıştır, böyle aşk mı olur sdf dedi hala 10 sene önce hoşlandığı hatunu STALKLAYAN MAL. Sen kime mal diyon terbiyesiz düzgün konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 cuk etkisi yaptı şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 abi bazen rüyalar çok etkiliyo adamı ya ama 2. gün etkisi yüzde 80 azalır üçüncü gün unutursun max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Masakari said: Madcat said: Madcat said: abi 10 senede o yoldan ne sular akmıştır, böyle aşk mı olur sdf dedi hala 10 sene önce hoşlandığı hatunu STALKLAYAN MAL. Sen kime mal diyon terbiyesiz düzgün konuş kaç senedir forumdayım kendime küfür edemeyecek miyim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Abi ben 2 yıl önceki hatunu görüyorum her ay düzenli olarak. Hadi o neyse sırf rüyalardan dolayi unutamıyorum falan da 10 yıl sonra görüp Tribe girmek ne aq. Ya çok ittin derinlere ya o rüya değildi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 o rüyaların ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla. en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız. sonra sana ayılık ettik baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs. ilk aşkımı da görüyorum ben dönem dönem. ayrıldıktan sonra bir ara selam nabıon seviyesinde nadiren konuşuyorduk. bi gün inanılmaz bi rüya gördüm onla alakalı. neyse bana bir kaç gün sonra seni rüyamda gördüm iyi misin nasılsın diye mesaj attığından beri dikkate alıyorum bu tarz rüyaları sdfs. aynı dönemlerde karşı tarafta sizi rüyasında görüyor. ben buna inandım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Red said: ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla. en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız. sonra sana ayılık ettik baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs. ilk aşkımı da görüyorum ben dönem dönem. ayrıldıktan sonra bir ara selam nabıon seviyesinde nadiren konuşuyorduk. bi gün inanılmaz bi rüya gördüm onla alakalı. neyse bana bir kaç gün sonra seni rüyamda gördüm iyi misin nasılsın diye mesaj attığından beri dikkate alıyorum bu tarz rüyaları sdfs. aynı dönemlerde karşı tarafta sizi rüyasında görüyor. ben buna inandım sdfs gen havuzunda yer alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Akito said: Red said: ben rüyamda kız arkadaş görürsem hemen ona mesaj atıyorum valla. en son bi tanesine mail attım mesela(mail çünkü telefonu yok dsf ). 4 sene sonra rüyamda gördüm alakasız. sonra sana ayılık ettik baya kusura bakma her şey için özür dilerim diye mesaj attım rüyadan sonra sdfs. ilk aşkımı da görüyorum ben dönem dönem. ayrıldıktan sonra bir ara selam nabıon seviyesinde nadiren konuşuyorduk. bi gün inanılmaz bi rüya gördüm onla alakalı. neyse bana bir kaç gün sonra seni rüyamda gördüm iyi misin nasılsın diye mesaj attığından beri dikkate alıyorum bu tarz rüyaları sdfs. aynı dönemlerde karşı tarafta sizi rüyasında görüyor. ben buna inandım sdfs gen havuzunda yer alma.ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 olm sen 90-91'li falan değil misin 10 sene önce ne büyük aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 moriarty said: o rüyaların ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar