µh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ilk defa mı oluyor panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Black-ice said: abi ilk kez görmüş gibisiniz ben lord argosun "of yine 8 kızla seviştim çok yorgunum :/" tadında olmayan mesajını görmedim zaten forumda. gözlerim otomatikman ignorluyordu. kiskandin mi lan allahin bir nerdü otur dota oyna sen evde sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ben bu argosu hep consun smurfu sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Black-ice said: biri şunun alanya'da sahilde deniz bisikleti, muz kiralayan adam pozunu koysun. wat? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 aynı o ten rengi ve sakal oranına sahip bi fotosu vardı forumda bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Seele said: Black-ice said: abi ilk kez görmüş gibisiniz ben lord argosun "of yine 8 kızla seviştim çok yorgunum :/" tadında olmayan mesajını görmedim zaten forumda. gözlerim otomatikman ignorluyordu. kiskandin mi lan allahin bir nerdü otur dota oyna sen evde sdfsdf. olm ben editörden çok kız götürmüş adamım. neydi rekoru 4 senede 300 müydü. bu forum niye böyle insanlarla dolu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ne güzel bir forum burası ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Masticore said: Jaegerjaquez said: bu adam bi acayip ya olmayan karın kaslarının simetrisi diye konu falan açıyodu her yazdığı sallama gibi geliyor Doğru yada yanlış fark etmez adam bi garip. Bir de o dövdüğü yavru rotweiler topic'i yokmu... ne desem boş dövdüğü yavru rotweiler? ve hala bu forumda barındılıyor? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bu lord argos editör bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Black-ice said: Seele said: Black-ice said: abi ilk kez görmüş gibisiniz ben lord argosun "of yine 8 kızla seviştim çok yorgunum :/" tadında olmayan mesajını görmedim zaten forumda. gözlerim otomatikman ignorluyordu. kiskandin mi lan allahin bir nerdü otur dota oyna sen evde sdfsdf. olm ben editörden çok kız götürmüş adamım. neydi rekoru 4 senede 300 müydü. bu forum niye böyle insanlarla dolu ya. forumla alakalı değil ya, genel olarak erkeklerin yapısında var bu. özellikle eğitim seviyesi düşük, aşağılık kompleksi yaşayanlarda çok yaygın. mesela askerde tanıdığım kadar çok seks makinesi hiçbir yerde tanımadım. sanırsın ki hepsi bir yokedici, sokağa çıkınca mahallede bütün anneler babalar kızlarını saklıyor bunun çekimine kapılmasın diye. tabii bu anlattıkları, gerçekte çoğu bakir veya sadece parasıyla yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 dövmemişte olabilir tam hatırlamıyorum konuyu ^^ Böyle devam ederse dalıcam,malıcam diyordu. Yavru kopek eve işiyo,sıcıyo diyordu adam ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Black-ice said: Seele said: Black-ice said: abi ilk kez görmüş gibisiniz ben lord argosun "of yine 8 kızla seviştim çok yorgunum :/" tadında olmayan mesajını görmedim zaten forumda. gözlerim otomatikman ignorluyordu. kiskandin mi lan allahin bir nerdü otur dota oyna sen evde sdfsdf. olm ben editörden çok kız götürmüş adamım. neydi rekoru 4 senede 300 müydü. bu forum niye böyle insanlarla dolu ya. salla trollüyordur bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Karalama politikanıza da hayranım. Hayvan döven sübyancı bi adam yapmışsınız birincisi ben hayatımda hiçbir hayvanı dövmedim, dövmemde. 4 yaşından beridir hayvan sahibiyim. Ki o hayvanımı da paticikten kimse çıkmayınca benim bakacağım şartlardan daha iyi bakabilecek bir yere arkadaşımın çiftliğine vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Olm bu savcı mavcı mevzusu eski değil miydi ya bakıyorum yeni tarihli topik. Bide argosun en iyi efsanesi periodla ilgili olandı. Geçmişte bi topikte kaynak gösteremediğim için üstüme kaldı falan sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 peki ya sübyancılık panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 A new low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 forumun aspergeri iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: peki ya sübyancılık panpa? ben hic hayvan dovmedim sadece subyanciyim demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 abi bişey değişmedi pek hayatımızda sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 biyik sen de şöyle bir topic açıp gitsene. bak ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 lord argos. sakin gözüm. 10 gün bile gecikebilir adet dediğin. adı üstünde döngü zaten. dönekliğin kralını defalarca yapar o adet döngüsü. rahat ol. yoktur bir şey. kız senin ilgini daha fazla çekmek için trip peşindedir. güven bana. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 karın kaslarının simetrisini bilmem ama cezaevine girince tamponun simetrisini baya bir bozacaklar pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 abi sen o whatsapp ta kızlara aşkımmmmmmmmmmmm beişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmm hazaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll yazansın değil mi. beter ol. bak sinirlendim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Zaten ülkede her tecavüzcü de hapise giriyodu, bi argos kalmıştı. ki adamın olay kendi rızasıyla olmuş da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 reşit olmayan kızla beraber olduysa rızaya falan bakmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar