Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

Black-ice said:

abi ilk kez görmüş gibisiniz ben lord argosun "of yine 8 kızla seviştim çok yorgunum :/" tadında olmayan mesajını görmedim zaten forumda. gözlerim otomatikman ignorluyordu.

kiskandin mi lan allahin bir nerdü otur dota oyna sen evde sdfsdf.

olm ben editörden çok kız götürmüş adamım.
neydi rekoru 4 senede 300 müydü.

bu forum niye böyle insanlarla dolu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Jaegerjaquez said:

bu adam bi acayip ya olmayan karın kaslarının simetrisi diye konu falan açıyodu her yazdığı sallama gibi geliyor

Doğru yada yanlış fark etmez adam bi garip.

Bir de o dövdüğü yavru rotweiler topic'i yokmu... ne desem boş

dövdüğü yavru rotweiler? ve hala bu forumda barındılıyor? wtf
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Seele said:

Black-ice said:

abi ilk kez görmüş gibisiniz ben lord argosun "of yine 8 kızla seviştim çok yorgunum :/" tadında olmayan mesajını görmedim zaten forumda. gözlerim otomatikman ignorluyordu.

forumla alakalı değil ya, genel olarak erkeklerin yapısında var bu. özellikle eğitim seviyesi düşük, aşağılık kompleksi yaşayanlarda çok yaygın. mesela askerde tanıdığım kadar çok seks makinesi hiçbir yerde tanımadım. sanırsın ki hepsi bir yokedici, sokağa çıkınca mahallede bütün anneler babalar kızlarını saklıyor bunun çekimine kapılmasın diye. tabii bu anlattıkları, gerçekte çoğu bakir veya sadece parasıyla yapabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Seele said:

Black-ice said:

salla trollüyordur bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Karalama politikanıza da hayranım. Hayvan döven sübyancı bi adam yapmışsınız birincisi ben hayatımda hiçbir hayvanı dövmedim, dövmemde. 4 yaşından beridir hayvan sahibiyim. Ki o hayvanımı da paticikten kimse çıkmayınca benim bakacağım şartlardan daha iyi bakabilecek bir yere arkadaşımın çiftliğine vermiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...