calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Quo-Vadis said: Valideye televizyon ararken, tesadüfen Metroda Axen diye bir marka gördüm, fiyat uygun geldi, (22 inc 299 mu ne idi) aldım, eve geldim, taktım. Goruntu bekledigimden çok çok iyi cıktı. Orada 32 inç te vardi, 529 idi galiba fiyat, onun da goruntu 22 inç gibi ise, seceneklere ekleyin. 22 inç Duz kanallari gosteriyor, akilli degil, goruntu iyi. Tam anne televiziyonu. valla axen teyzemlerde var görüntü gayet iyi dediğin gibi ama seste biraz sıkıntı vardı onlardakinde. Zaten axen, seg, westwood mudur nedir hepsi vestel'in yan ürünü. isim hakkını salıp o alt seviye ürün alacak müşterinin hepsini topluyorlar. Arkadaşlarda seg vardı 40 inch o da iyiydi bak misal. Bi ara seg falan da düşündüm ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 selamlar, Ambilight sebebiyle sadece Philips TV lara bakınıyorum Philips 49pus7909 vs Philips 48pfs8109 karşılaştırması: http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/2150-3686/philips-49pus7909_philips-48pfs8109/ tl;dr: 49pus7909 4K 2 Taraflı Ambilight 50 Hz Panel 600 Hz PMR 400 cd/m2 2800 TL 48pfs8109 FullHD 4 Taraflı Ambilight (Ortadan) 100 Hz Panel 800 Hz PMR 450 cs/m2 2500 TL Öneriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 2. full 4k ne olacagi belirsiz teknoloji.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 4k suan gereksiz. 2. Al; - hem ambilight diyorsum. 4 tarafliymis(neyse artik) - hem de 100hz panel var. digerinde 50hz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 yeni topak açmayayım, bütçem maksimum 1100TL, çok cahilim hangisini almak lazımdır? 1.si 42 inch LG (led ekran diyor, tv ile farkı var mıdır?) http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lb580n-42107-cm-fhd-smart-led-ekran-cmr-100-hz.html 2. 40 inch Samsung http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue40h5203-40102-cm-led-tv-fhd-smart-led-tv-cmr-100-hz.html aralarında fark var mıdır? xbox ile oyun oynarım, tv için de tivibu ya da digitürk bağlatırım büyük ihtimal. Hangisini önerirsiniz? (ya da bunlar dışında başka model de olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Ben sony trinitron 52 ekran kullanıyorum çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Lg 42lb580 bayagi iyi. Ama kablo girisi yok. Monitor olarak geciyor. Uydu baglarim, digiturk baglarim diyorsan o fiyata en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 samsung tercih ederdim ama samsung digiturkplay uygulaması yok, lg'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 lg 670V gayet memnunum 1 yıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 kız arkadaşımla birlikte yaşıyoruz evlilik düşünüyoruz da 1 yıl falan var başka yerde oturacağız o nedenle eve pek masraf yapmıyoruz ancak tv hala tüplü :) ben de film hastası oyun manyağı bir insanım değiştirelim diyorum yeni eve curve falan tarzı bir şey istiyordum ama artık dayanamayacağım 2bin tl'lerde bir şey alsak ps4 oynarım bol bol film izlerim ne önerebilrisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Game mode'da input lagi dusuk bi tv almani oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 En son bunu aldım PS4 için. Salon daki TV yi meşgul etmeyelim diye. Media player kısmı biraz yeto, ama input lag vs anlamında gayet memnunum. LG32LB582V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 sonrasında bunu monitor olarak kullanabilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 selamlar, konuyu hoplatayım. tv almayı düşünüyorum da, hala tüplü tv kullanan birisi olarak, 3k ya kadar fakat geçebilirim de bu sınırı, smart pasif 3d olan. 4k olmasa da olur ki bu fiyat sınırına kadar alınacak 4k tv den bir hayır gelmez bana göre. marka olarak samsung lg ve philips düşünüyorum. philipsler ambilight muhabbeti yüzünden yarattığı ambiyanstan ötürü bir adım önde gibi fakat hangi tv o parayı eder kısmında bir fikrim olmadığı için yardımlarınızı istiyorum. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Trans said: selamlar, konuyu hoplatayım. tv almayı düşünüyorum da, hala tüplü tv kullanan birisi olarak, 3k ya kadar fakat geçebilirim de bu sınırı, smart pasif 3d olan. 4k olmasa da olur ki bu fiyat sınırına kadar alınacak 4k tv den bir hayır gelmez bana göre. marka olarak samsung lg ve philips düşünüyorum. philipsler ambilight muhabbeti yüzünden yarattığı ambiyanstan ötürü bir adım önde gibi fakat hangi tv o parayı eder kısmında bir fikrim olmadığı için yardımlarınızı istiyorum. şimdiden teşekkürler. philips güzel, ambilight çok fark yaratıyor. Yanına bir de ampul setinden alırsın tv ile senkron tüm odanın aydınlatması değişir. ben philips almıştım, yine olsun yine alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Trans said: selamlar, konuyu hoplatayım. tv almayı düşünüyorum da, hala tüplü tv kullanan birisi olarak, 3k ya kadar fakat geçebilirim de bu sınırı, smart pasif 3d olan. 4k olmasa da olur ki bu fiyat sınırına kadar alınacak 4k tv den bir hayır gelmez bana göre. marka olarak samsung lg ve philips düşünüyorum. philipsler ambilight muhabbeti yüzünden yarattığı ambiyanstan ötürü bir adım önde gibi fakat hangi tv o parayı eder kısmında bir fikrim olmadığı için yardımlarınızı istiyorum. şimdiden teşekkürler. yukarıda sormuştum ben de, 55pus7909 da karar kılmıştım http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS7909_12/7900-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-ile-ultra-ince-4k-uhd-tv/yorum-ve-oduller şu an için oldukça memnunum, tasarımı falan da sade ve hoş 3K civarı fiyatı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 selamlar tekrardan, şu iki tv arasından hangisini önerirsiniz. belki birbiriyle zerre alakası olmayan tv ler olabilir fakat o fiyat bandında bu ikisi dikkatimi çekti. bu philips-55pus790912 sanırım 2014 tvsi yoksa bu lg-50lf650v mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 philips ambilight hakkaten +9 veriyo tv izlerken atmosfere bende var bi tane daha alıcam kendi evime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Curved TV'ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Alan var mı hiç? Bende televizyonu değiştirmeye karar verdim. Şunu alacağım sanırım ama curved konusunda karar veremiyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-55ju7500-55-139-cm-3d-smart-curved-uhd-led-tvdahili-hd-uydu-alici.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 biraz daha koy vw golf al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 curved olmasının bi fayda sağlamadığını okumuştum tv alırken, o yüzden ekstra parayı daha iyi özelliklere harca derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 nyks said: Curved TV'ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Alan var mı hiç? Bende televizyonu değiştirmeye karar verdim. Şunu alacağım sanırım ama curved konusunda karar veremiyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-55ju7500-55-139-cm-3d-smart-curved-uhd-led-tvdahili-hd-uydu-alici.html Eskiyi ne yapacaksın onu meral ettim. Eğer çok eski tüplü falan değilse. Ben o kadar para vererek aldım ama teknoloji ilerledi. Yeni tv lere içim gidiyor ama bi ton para verdiğim bu tv yi atamıyorum veya 3 kuruşa satamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Satmayı planlıyorum. 40 inch Samsung eskisi ama herhalde bir 5 sene falan oldu alalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Benimle aynıymış durumun. Bende de lg 107 ekran led tv var. 2011 de aldım 2000 tl. Bakıyorum millet tüplüleri atmazken bunu atmaya kıyamıyorum. Satsam verecekleri para 500 bile değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar