Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 deli gibi "FTL" oynuyorum bu ara şu an indirime girdi steam de şiddetle öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ekran kartım splinter cell - blacklist hediye etmiş bana. beceremedim ya lan. ilk bölümü geçemedim bildiğin. en son kapıyı açtım köpek çıktı zart diye. hayır lessie bişi anlatana kadar sahibine, vururdum ben onu ama direk baştan başlattı şerefsiz oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 gta 5 ve bioshock infinite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Dynun said: komplike olmayan ama kaliteli çıtır çerez online fps var mı, çok uzağım hiç bilmiyorum Blacklight: Retribution oynuyodum ben eskiden güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 company of heroes oynuyoz ama basından kalkıyoz arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 sene 2014 ve cs:go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 KidLazer said: KillJoy said: ben şu rambonun oyunundayım valla sürekli (: pek player yok pve giriyorum. https://www.facebook.com/ikincicag, yeni karakter yarattım çözemedim ne yapmam gerektiğini bi baktım oyunu yaratanlardan biri oyunda chatte sordum yardım etti direkt az oyuncu olmasının güzel yanı da bu evet sonuçta beta falan, pek reklam yapılmadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 İşsiz olsaydım sanırım Crusader Kings II oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Pixel piracy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Tori said: Pixel piracy. bunu aldim aslinda bakam bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 victoria 2, bir yakaladı mı bırakmıyor haftalarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 BF3 e başladım bende, 3 ay aradan sonra günde 1-2 el iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 deathspank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 xcom enemy unknown fena sarmıştı, hatta bitirince baştan yeni ekiple başlamak istedim ama aynı tadı vermedi tabi, sildim sabahtan akşama kadar divinity: original sin oynuyorum bikaç gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 xcom'u classic ironman falan oyna asil oyle tadi cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 planetside 2 serverdaki en büyük outfitlerden (guild) birine katıldım. her akşam aksiyon her akşam eğlence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Torchlight 2. Steamstatsda ikide bir görüp duruyordum ne var da hala böyle top100e girecek kadar oynayanı var diye, skyrim'in izometrik versiyonu gibi birşeymiş meğersem hayvan gibi content community mod support herşey var sdffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 sensible soccer 96/97 indirimliydi aldım. güçlü takım seçmezsem gol atamıyorum, bütün takımlar elime veriyor. 9 maç yaptım athletic bilbao'yla sezonda hiç gol atamadım, hepsinde de yenildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 weah karaböcüktü ya ne güzel oyundu. Batistuta'yı satın al hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bu attack of titan'ın browser oyunu var adam geliştirmiş baya sabah akşam oynuorum arkaya ost dayayıp deli keyifli :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 10 tane falan oyun yükledim pc/ps3e ama gene gidip civ5 oynuyorum. deity t260 ispanya cultural aldım otizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Tomb Rider bitti, baya iyiymiş ama biraz fazla kolay yapmışlar. Sürükledi bir hafta boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Men of war 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 company of heroes fena sardı bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Ck 2 ile eu 4 oynuyorum hearts of iron 4'te duyuruldu,birde vic 3'ü çaksalar ortaya daha da bir oyuna gerek yok saveleri convert ede ede keyifli keyifli oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar