Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CHRİSJ TEK BAŞINA TAKIMDA BU ADAM BORU MU ?

http://static.hltv.org/images/galleries/5059-medium/1343386774.25.jpeg

Boruymuş gerçi asdfasd

Key stats
Total kills 555
Headshot %54.9%
Total deaths 646
K/D Ratio 0.86
Mesaj tarihi:
He bir de inventory olayını çözdüm. Trade bandan sonra otomatik olarak private çevrilmiş profilim, onları public yapınca düzeldi asdfsd

bunun şerefine ve tabii ki returne sokmak için virtus throw'a 7.5 dolar bastım. umarım bu sefer satmazlar.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

He bir de inventory olayını çözdüm. Trade bandan sonra otomatik olarak private çevrilmiş profilim, onları public yapınca düzeldi asdfsd

bunun şerefine ve tabii ki returne sokmak için virtus throw'a 7.5 dolar bastım. umarım bu sefer satmazlar.

sen niye trade ban yedinki? 15 gün mü
Mesaj tarihi:
ya chrome da cookie temizliği yaptım, csgolounge giriş yapınca işte yeni pc olarak algıladı 7 gün trade ban çaktı.

0.45 dolarlık silah vardı returnde 10 gündür onu katlayarak işte 11 dolar falan yaptım asdfasdfas
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

ya chrome da cookie temizliği yaptım, csgolounge giriş yapınca işte yeni pc olarak algıladı 7 gün trade ban çaktı.

0.45 dolarlık silah vardı returnde 10 gündür onu katlayarak işte 11 dolar falan yaptım asdfasdfas

millet 10 günde uzaya çıkıyo be!!! sdgsdgsd nası bi inanmak abi o 0.45 den 11 sdgsd
Mesaj tarihi:
Titan basacağım ben sanırım. Yani çok güvendiğimden değil ama BO3 olduğundan sanırım alırlar gibime geliyor. Ayrıca ciddi oynayacaklardır. Agresiflerin patladığı inferno - dust gelirse favori titan vs...
Mesaj tarihi:
şaka bir yana tr'ye attım 1 dolares.

vatan millet sakarya ooo hadd ooo gaz ooo alalım gösterelim gücümüzü diyip alabilirler bo1de :p

alamazlarda bastım yinede.

tr vs kennys olsa alırdık belki bi ihtimal.

ama throwlarlar belkim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...