Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Fransuxa said: ** 3. ayimdayim. - eferim. Fransuxa said: Spor oncesi boost maksadiyla alinabilicek bi supp varmi? - bknz: ** Kahve denmiş. Şu aşamada supplement kafayı yorman gereken en son şey. Fransuxa said: Gogus basiyorum mesela gogsumde agri yok ama kollarim tukeniyor tamam normali bu - bknz: ** [right]- normali o değil. Yeni olmandan kaynaklanan teknik hatalar ve bunların yol açtığı yanlış recruitment patternler, uyguladığın programın bench e gelmeden kollarını aşırı yoruyor olması muhtemel. Tricepsler çok zayıf da olabilir tabiki. Başka bir sebebi de olabilir. Fransuxa said: ama ufak bi boosta ihtiyacim var. - bknz: * Fransuxa said: İsten guc sikinti stres derken ne adam insan gibi *uyuyabiliyoruz nede *beslenebiliyoruz. Fransuxa said: Hic degilse bi boka yaramasada psikolojik olarak boostlasin - . - sorularının birçoğunu kendin cevaplamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 bench i ilk antreman olarak yapıyorum. ama önceki gün mesela omuz girmiştim büyük ihtimal onun yorgunluğu ile girdiğim içinde saçmalamış olabilir vücut. belden yukarı çalışırken aşağı yukarı her hareket koldan çalıyor zaten. uyumaya özen gösteriyorum, sabahları 3 yumurta gazına başladım. geceleri süt vuruyorum. doğru düzgün beslenmeye çalışıyorum. biraz daha ilerleyince toparlar diye umuyorum ya. supp a başlamayı zaten boost amacı ile istemiştim ama kahve denicem. neskafe falan. tişikkirler bilek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 yatmadan lor ye spordan önce kahve çak benchten önce şınav çek 10-15 tane tricepsi kullanacak yoracak hareketleri bench öncesine koyma. göğsü omuzla aynı güne koyma bi de. göğüs triceps git. benchte zaten omuz da çalışıyor. bir de ekstaradan yorup bench basamıyorum deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Steroid kullanmıyorsan kasları haftada bir çalıştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 bi şey olmaz calıstırabilirsin 2-3 kere. kas bu alışır ne verirsen. steroidle alakası yok. günde 2 kere calıstırsan lazım steroid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 gerçi fransuxaymış sen çalışma abi beynin yok. ondan sonra biz aptal durumuna düşücez yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 moriarty said: bi şey olmaz calıstırabilirsin 2-3 kere. kas bu alışır ne verirsen. steroidle alakası yok. günde 2 kere calıstırsan lazım steroid. 5 gün 5 ayrı bölge çalışıyormuş ona dedim. ben de senin gibi haftada 2-3 çalıştırsın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Niye abi ben haftada 6 gün çalışıyorum hiç bi zararını da görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Anlatamıyorum sanırım. AYNI KASLARI birden fazla kere çalıştırmasından bahsediyorum. göğüs, kol, sırt, bacak vs. diye her güne bir bölgeyi koymasındansa aynı kasları haftada birden fazla kere çalıştırabileceği push/pull/legs veya upper/lower gibi splitlere bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 ha tamam pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Slint said: moriarty said: bi şey olmaz calıstırabilirsin 2-3 kere. kas bu alışır ne verirsen. steroidle alakası yok. günde 2 kere calıstırsan lazım steroid. 5 gün 5 ayrı bölge çalışıyormuş ona dedim. ben de senin gibi haftada 2-3 çalıştırsın diyorum. ha yok abi ben de senin tersini iddia etmemiştim zaten, steroid mevzusunu açtım biraz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 İçimde kabaran tek duygu gelişine tekmeyi koymak oldu bunlara niye bilmiyorum bende şaşkınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 cok iyi oturur cunku ayaga o pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 abi bunlar cok kotu ya sekilsiz ipince zayif bisey. Benim sevdigim tarz kasli ya da yagli farketmez bi sekilde iri olsun, sincap gibi kizi napayim bana tavsan lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ben sevdim taam dağılın alıyorum bunnarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=12c3nKgMDz4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 rev cok iyi kanal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 cambazct said: qabardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 cambazct said: bükerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 duvarlarda emzirtirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Düzleştiririririririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar