SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Selamlar, [LIST] [*]Ankara'da ikamet eden, (Gaziosmanpaşa/Çankaya civarları tercihimizdir.) [*]Prim usulu çalışacak, (ileride bizim ile çalışma fırsatı da sunulabilir) [*]Php, MySQL, C-Panel, EPosta servisleri ile ilgili yeterli bilgiye sahip veya [*]Linux Serverlar, Hosting vede Alan adları ile ilgili yeterli bilgiye sahip, [*]Karşıdakine bu konularda bilgi verebilecek, sorunlarını gösterebilecek veya çözüme ulaştırabilecek, [*]Telefonda kuvvetli iletişim becerilerine sahip, [/list] stajyer olarak çalışacak arkadaş(lar) arıyoruz. İlgilenenler [email protected] adresine cv lerini ve bilgilerini mail atabilir veya bize 0312 4469546 no'lu telefondan ulaşabilirler Saygılarımızla, Norm Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 o nasil stajyer oha. gelsin eve yemekte yapsin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bedava calisacak adam ariyoruz diyecek hali yok ya. stajyer demis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Seele said: o nasil stajyer oha. gelsin eve yemekte yapsin mi? Biz sadece bu konularda telefonda müşterilere bilgi verecek ve reklamımızı yapacak ve bu şekilde sattığı ürün veya ürünlerden prim alacak arkadaşları arıyoruz. Yemek yapmasına gerek yok biz sağlayacağız. Zaten başarılı olduğu takdirde parasını çıkartacaktır. Saygılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Görev tanımı falan da eklersen belki daha rahat olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 çağrı merkezinde telefon bakıp milleti deli edecek adam arıyorlar işte. maaş da vermeyecekler staj ayağına. sonra niye bizim ülkede bilişim gelişmiyor. sen çağrı merkezinde çalışan adama yatırım yapmıyorsun, adama gerekli eğitimleri vermek şöyle dursun, kendisi öğrensin de gelsin diyorsun, üstüne maaş da vermiyorsun. vay arkadaş ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Sağacak inek arıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ahmedinejad said: çağrı merkezinde telefon bakıp milleti deli edecek adam arıyorlar işte. maaş da vermeyecekler staj ayağına. sonra niye bizim ülkede bilişim gelişmiyor. sen çağrı merkezinde çalışan adama yatırım yapmıyorsun, adama gerekli eğitimleri vermek şöyle dursun, kendisi öğrensin de gelsin diyorsun, üstüne maaş da vermiyorsun. vay arkadaş ya neyse. tam şunu demeye gelmiiştim yazdım sildim vazgeçtim. aynen böyle. sorunu hükümette görüyoruz da, iş verenler daha büyük sorun bu ülkede bişeyin gelişmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 suriyeli verelim hem stajer de olmaz bildiğin çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Marty said: bedava calisacak adam ariyoruz diyecek hali yok ya. stajyer demis iste. asasfasf dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Marty said: bedava calisacak adam ariyoruz diyecek hali yok ya. stajyer demis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 staj dediğin, pratik bilgi öğrenmek için yok mu? bu resmen her bir şeyden anlayan beleş satış elemanı ilanı. bankadaki kredi kartı kakalamaya çalışan adamların bile şartları daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bu kadar şey bilip te niye stajyerlik yapıolar acaba diye düşündüm.. gerci programlamadan falan zerre anlamam ama baya bişey var sanki dimi orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bizim kimseyi bedava çalıştırma niyetimiz yok. Gelecek bilgi verecek ürün satacak satarsa parasını kazanacak. Bu sırada ilgilendiği konularda kendisine bilgi verebiliriz, yeni sistemleri gösterebiliriz ve en önemlisi anlaşırsak onun ile çalışabiliriz. Yaptığı emeği prim ile kazanacak ve bilgi öğrenecek bunun nesi bedava çalıştırma. Beğenmesse gider ve en önemlisi bu üniversitede okuyan genç arkadaşlar için, kendine ek bir gelir sağlamak istiyorsa düşünebilir. Üniversite mezunu IT aramıyoruz biz. En önemlisi tam günlük bir iş değil, başvuran kişi ile günü belirli saatlerinde yapılacak birşey. Yani o konuda tamamen esneğiz. Bunu da burada bu cevaplara açıklamak yerine başvuran genç arkadaşlara açıklamayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 eski said: bu kadar şey bilip te niye stajyerlik yapıolar acaba diye düşündüm.. gerci programlamadan falan zerre anlamam ama baya bişey var sanki dimi orda :) Yukarıda belirttiğim konularla ilgili olan kişiler başvursun diye yazılmıştır. Biz teknik servis elemanı aramıyoruz. Biz bu konularda okuyan genç arkadaşları ve tatilde günlerini değerlendirmek isteyen arkadaşları arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 walla ben meraktan sordum.cokta derdim değil isteyen üstüne para veripte calısabilir. ha cidden de sordum yani,orda baya bi bilgi istenmiyormu yoksa kolay basit seyler mi o yazan programlar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 yeterli bilgiye sahip demişsin de yeterli bilgi kıstası ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Zikko said: suriyeli verelim hem stajer de olmaz bildiğin çalışır Sağol kalsın, biz Türkiye'de ikamet eden arkadaşarı düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 euheu kezban triplerine girdi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bizim ile bizim ile bizim ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bizimle onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Telefonda ürün satmak her babayigindin harci degil. Hele böyle teknik bir konuda bence zor. O adam oturacak atiyorum 100 telefon görüsmesi yapacak. Icinden bir tane satarsa ne ala. o zaman prim alacak. ha satamazsa avucunu yalar. ben böyle anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 güdülecek eşek arıyoruz deseydiniz daha samimi olurmuş. zira staj demek işi öğrenmek için çalışmak demektir, telefonun başına oturup sekreterlik yaptırmak staj olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 senko said: yeterli bilgiye sahip demişsin de yeterli bilgi kıstası ney? Selamlar, Sadece belirttiğimiz konularda, hosting paketleri içeriğini kullanıcıya anlatacak, varsa kullandıkları hosting bizimkini tanıtıp avantajları varsa sunacak vs. Kesinlikle Linux server kurumu cpanel de şunu bunu yapmayı bilmesine gerek yok. Zaten öyle bir iş değil. Ofisimizde olacağı için bu bilgilerde kendisinin de bir sorusu olur ise biz gerekli bilgi ve yardımı verebiliriz. Yanında olmaz isek telefonla veririz. Ayrıca genelde ofiste olduğumuz için kendisini de geliştirebilir. Bunları ilgilenenler ile yüz yüze konuşmayı tercih ederiz. umarım açıklayıcı olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar