Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ben de silver master donemimden tamami ayni maca ait bir video koyayim. yapilmamasi gereken ve kisiyi nova 1 uzerine cikartmamaya sebebiyet veren butun kusurlu hareketler var orada: http://www.youtube.com/watch?v=U7aoUTFKce4&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 niye koydun derseniz, o zamanlar silver aklimla "ben aslinda tufeklik adamim" diyip duruyordum da o yuzden koydum :P tufek olmak kafasi kesik tavuk gibi saga sola kosturup adam vurmaktan biraz fazlasini gerektiriyor. video daki eski ben o zamanlar bol bol adam vuruyordu, butun haritalari en tepede kapatiyordu, ama o kafa ile nova 1 den otesini gorememisti. rakip zorlastikca o da seni catir catir vuruyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 applev0dka said: GONDARCENGIZ said: geçen yine taşıyorum ; beyler bende bi video koyim dedim obs programıyla kaydettim oyun açıkken biraz dandik oldu ama diğer türlü bilmiyom dfghdfh bide o ct ve t canlarını falan kapamaya kasmadım dedim silktiret, http://www.youtube.com/watch?v=7E8J5_wwN2M&feature=youtu.be o sondaki lavuk bombayı attığı saniye 4. vurup bombaya düşüyorum asfas ipnenin bombası olmasa onuda vurcam,bu arada apple karşime selamlar olsun birinin canını baya indirdi orda JASKFASJF bone da son adamı indiriyo saolsun eli alıyo şu oyunda inanılmaz B tuttuk Ceyhun ile ya. adamlar giremeyince vazgeçtiler sürekli A gittiler sdaasfas 12-3 bitti 3 el de A'daki nooblar verdi sdsafasf http://i.hizliresim.com/nGdWjM.jpg olm şu maçtan bahsetmiyor muyuz biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 aynen hodorlu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 DELI THE ECOKILLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Liebe said: DELI THE ECOKILLA kamyon gibiyim ezer geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 o Hodor'dan bir bıçak yedim, aklıma geldikce hala korkuyorum anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 geçen yine aldım noobları taşıyorum, ama yetemedim :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 1 maç oynamadım hemen yenildiniz yea. olm şu pingi 20 altında olanlara hiç birşey yapamıyorum rütbe farketmeksizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 işin kötüsü 3 mac üst üste kazanmıs ritim bulmustum. 2 tanesinde direk takımı taşımıştım su win olsa çift keleştim lanet olsun :/ ama genel olarak takım oyununu iyi oynamaya başladık bence, azcık daha info verirken sessiz sakin kalıp faydalı info verirsek zor maç kaybederiz gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 taşıdığı tek maçtada yenildik agkajsgkASGAsgaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 GONDARCENGIZ said: taşıdığı tek maçtada yenildik agkajsgkASGAsgaga geçende mirage da akmıştı, akmaya devam ediyordu elektriği kesildiya la dfskjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 yokluğum belli olmuş yine. replaceim eren yetememiş. yeni eve internetim bağlansın, pingim de düşük olursa çok fena akıcam hazır olun gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Emre333 said: GONDARCENGIZ said: taşıdığı tek maçtada yenildik agkajsgkASGAsgaga geçende mirage da akmıştı, akmaya devam ediyordu elektriği kesildiya la dfskjhs o maçı 10 round eksik oynadım yine 2. bitirmişim gecememis beni noob hala laf sokma derdinde ya sdafsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bir ara oynayalım beraberde vereyim elinize gençler ama en son 3 ay önceki gibi questim var rush açalım demesin epıl pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Ayarlar bozuldum benim default yemiyor. Ekran çözünürlüğü vs ne yapayım ben şimdi. Görüntü çok kaliteli oldu ama crossair küçücük kaldı. Tutturamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ekran kartın amd ise raptr indir onunla ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 raptr indirmeyin ya kanser yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 NVIDIA® GeForce GTX 765M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Applevodkaya +rep pırpırlı tüfeğe gelmiş, yazın nova 1 olduğu resimleri vardı bomba bulamadı diye dalga geçiyodunuz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Abi oyun çok kötü ya. Comp oynuyorum, her maçta top frag oluyorum genelde fakat. Oyuncular embesil, 15 yaşımda bebeler, sürekli mikrofonda bağırıyorlar. Ruslar. Ve comp maça girip, oyunu size verelim mi hehehe yapan clan/skill stack yapanlar var alt karakterle girip (smurf vs diye nick ile) 4-5 kişi girdikleri için karşı tarafa 12-0 verip sonra oynamaya başlayıp sürekli chat spam yapan bebeler var. Adamlar inadına girip comp modunu bozuyor matchmakingi bypass ederek. Oyunun yarısını kendilerini öldürerek geçirip, devamında herkesi vurarak düşük nova da kalarak abuse etmece ya. Adamlar base'de durup suicide çekiyor falan. Casual saçmalık zaten dengeli takım görme şansım olmadı. Deatchmatch korkunç, cod gibi ama bok gibi. Gameplay desen, hala hedşat atayım kafasından öteye bi adım gidememiş oyun. Direk sildim yani, 15 saat dayandım. Kanser gibi. Hele mikrofonda bağıran veletler, off. Ya bi de çıkamıyorsun, ban atıyor comp'dan çıkınca, öyle stuck. Mute ediyorsun diğeri bağırıyor. Sonra karşı takım bibibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yorumların çok başarısız. veletlere kızıp oyuna kötü demek nedir sadasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 her yetemeyen oyuna bok atıp bıraksaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 E zaten yüksek tierlerde oynuyorsan 15 yaşındakiler azalıyordur, daha kıvama geliyordur da, ben dayanamadım tier yükselene kadar oynayamam yani. Ya adamlar girmiş, "oyunu size verelim mi hee hee" yapıyor, sonra bizim takımdakiler evet evet diyor, sonra diyorlar ki şu adamı kickleyin verelim, kick vote açıyorlar adamı kicklemeye çalışıyorlar (beni, çünkü carry ediyodum) amaçları ben gidiyim, rahatca trollesinler herifleri. Nasıl bu kadar embesil olabiliyor insanlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ahahahah taktik iyimiş lan sdsafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar