Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 GONDARCENGIZ said: beleşe awp asimov ft yaptım fdsasd 3-5 saat bıçaksız kalmama deydi gondarın trade günlüğü diye konu açsana sen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 1 knife gördüm ben adamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 dün bi ara itemler gitti geri geldi bendede 2. oluşu bu asdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Silphatos said: Ban wave geldi, malin inventorye bakin ahahnhttp://steamcommunity.com/id/ggwp167678543221678/ rip knifes kim bu ban yiyen baya ağır girmişler sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 adamın bıçak duruyo abi bişey girmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 hiç birini kullanamıyor galiba ban yiyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 asfasf öyle bişeymi var bilmiyodum dkfhofoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Silver Nova falan hep smurf su an. breakout da 1 dolar olunca hepten abandi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 lan? not allowed to join this server diyor. ranked maçın ortasında attı oyundan geri giremiyorum. hile diye googleda bile aratmadım hiç, bilgisayarın hiç biyerinde yasak program yok. ne bu şimdi? silver masterım noobum zaten hile ne arasın anasını satayım. hoş silah falan trade edebiliyorum ne banı yedim ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 http://steamrep.com/profiles/76561198002305681 benim mm'de tanıştığım eleman bu gün banlanmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 geçen maçta adamın biriyle karşılaştım duck a trigger koymuş adam eğildiğinde cross kafaya gidiyor arada wall açanda denk geliyor eskisine göre hileciler azalmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 GONDARCENGIZ said: adamın bıçak duruyo abi bişey girmemiş? inventoryde hiçbir şeyi trade edemiyor, satamıyor. kendi de oynayamayacağı için rip skinz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Aiko said: http://steamrep.com/profiles/76561198002305681 benim mm'de tanıştığım eleman bu gün banlanmış ahah daıssdhdfskjdgfldasfkdasf steamrep'e bak dediğin bu mudyuabi ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 he tanıştığım yazmışın tartıştığım okudum, neyse komik yine VAC ban yiyen her malı görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 banlanmamışım. çok ilginç. o ranked serverdan niy kicklendim o zaman. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 mantara bağlamış yine oyun hiç bi servera bağlanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 şu aralar çok sık bağlantı sorunu yaşıyorum, community serverlardan online görüp pingi çok düşük olanlara bile giremiyorum. nedendir, nasıl çözülür? ne bela bişey şu, tam oyuna girip takılcam yarım saat bağlanmıyor bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Abi ya of... Kaç aydır oynamıyordum, huzurluydum. Dün girip rank atladım vs. bugün daha ilk oyunda 4 tane polonyalı geldi kurwa kurwa diye zıplıyorlar beynimi emdiler voice'dan... Annesizler birbirlerini falan vurup haha diye takılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 LDLC vs NiP face it! cup (de_cache) http://www.twitch.tv/faceittv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 deadwoll said: Abi ya of... Kaç aydır oynamıyordum, huzurluydum. Dün girip rank atladım vs. bugün daha ilk oyunda 4 tane polonyalı geldi kurwa kurwa diye zıplıyorlar beynimi emdiler voice'dan... Annesizler birbirlerini falan vurup haha diye takılıyorlar. bu ara çok kötü, daha yeni ban wave geldi, bir alay embesil summer salede 4 dolardan zulaladıkları keylerle yeniden başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 13 key havadan aktı bugün sdfsdf üstüne daha temiz fire ak47 aldım takasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ben nerden bulaştım şu oyuna tekrar ya... Abi her oyun 2-3 polonyalı arkadaş, bir tanesi mutlaka bok sesli kız olmak zorunda. Kafamı sağa sola vuruyorum, yine iki kere alt+f4 çektim, yerim 1 hafta banı 1-2 oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 burdan birisi demişidi, dust ve nuke'u çıkardım competitive den huzura erdim. Almanlarla boğuşuyorum sadece. Haydi invitelayında rank atlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ABİ ABV LAN of 2 tane adam geldi. nicklerinin sonu bile "road to silver" herifler derank olmak için oyuna girio ya. şerefsiz git account al lan offf of. ona rağmen 16 12 verdik oyunu abv cidden böyle tiplerin. 2 kişi olunca atamıosun da. quit çeksen sana ceza girio. yahu ne saçma sapan gerzek bir sistem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bu oyunun competative i arkadaşsız oynanır mı ızdırap mı çekmek istiyorsunuz delimisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar