Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Lectre said:

abi öyle değil, zaten oynadıklarımın %80ini kazanıyorum, ama bazı oyunlar çıkanlar gerizekalılar falan derken cidden baya zor durumda kalabiliyor insan onun önüne geçmek için.

abi burada, redditte, twitchte falan silverda oyunu taşıyamıyorsan çıksan da bir şey yapamazsın deniyor genelde. bütün rankler için geçerli aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

insurtion mu ne hiç girmediğim bir map var baya kötü izlediğim kadarıyla, şimdi ağzımı açtım ya kesin onun görevi düşer girmek zorunda kalırım.

rush kötü, mist meh, blackgold idare eder,castle büyük karanlık karışık

ben de var 2 haftadır duruyo 16 map almam lazım denemedim bile daha sadasfdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

Lectre said:

abi öyle değil, zaten oynadıklarımın %80ini kazanıyorum, ama bazı oyunlar çıkanlar gerizekalılar falan derken cidden baya zor durumda kalabiliyor insan onun önüne geçmek için.

abi burada, redditte, twitchte falan silverda oyunu taşıyamıyorsan çıksan da bir şey yapamazsın deniyor genelde. bütün rankler için geçerli aslında.

evet o konuda öyle, daha doğrusu stabil bir oyun şeklim yok, her zaman agresif oynadığım gibi gidip ace atsam sağa sola full yetsem sıkıntı kalmayacak, çoğu zaman baygın baygın oynuyorum sanırım ortalamam bu ikisinin arası onu yukarı çekmem lazım.

yinede carryleyin az lan en azından rus takım arkadaşım olmasın :>
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

insurtion mu ne hiç girmediğim bir map var baya kötü izlediğim kadarıyla, şimdi ağzımı açtım ya kesin onun görevi düşer girmek zorunda kalırım.

rush kötü, mist meh, blackgold idare eder,castle büyük karanlık karışık

insertion işini bilen haritayı tanıyan ekiple çok kolay. zira genelde illa karşıya "aaa ilk defa oynuyoruz" diye gelen 2 3 kişi oluo.

ilk defa oynayanın da bottan farkı olmuo o mapte zaten. direk awp ve auton00b mapi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya silver arkadaslar bence direk temel seyleri calissinlar. "Cevrem kotu" olayini bahane etmeyin bence :p.

Ben en son 1.6'da competitive oynamistim. CS:GO ilk ciktiginda biraz oynayip birakmistim. Nerdeyse 2 sene sonra tekrar dondugumde gold nova 3'den basladim ki gercekten aim'im inanilmaz kotuydu fads. 30 galibiyet civarinda da MG2 oldum. Yer tutma, bomba kullanma, peeking gibi temel seyleri biraz bile biliyorsaniz zaten gold nova master'a falan yaklasirsiniz aim abarti derecede kotu degilse.

DM falan atin, aim kasin falan ama yani su yukarda soyledigim temel seyleri ortalamanin az ustunde bilerek zaten mg oluyorsunuz nerdeyse. Silver'daysaniz aim'den cok oyunu ogrenmeye calisin.
Sosyal ağlarda paylaş

tmm. valla boş bir vakitte oturup fail maçların linklerini toplayıp atayım da isteyen izleyip eğlensin.

not: süper über aimle inanılmaz oynuyorum ama takım fail demiyorum tabii. sadece normal oynamayan tonla adam geliyor. dün mesela, düzgün konuşan haberleşen salaklamayan 2 takım geldi 2 maçı da aldık gayet düzgün :D

not2: nasıl maç linki alınıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Claiborne said:

Lectre said:

evet o konuda öyle, daha doğrusu stabil bir oyun şeklim yok, her zaman agresif oynadığım gibi gidip ace atsam sağa sola full yetsem sıkıntı kalmayacak, çoğu zaman baygın baygın oynuyorum sanırım ortalamam bu ikisinin arası onu yukarı çekmem lazım.

yinede carryleyin az lan en azından rus takım arkadaşım olmasın :>

takım saçmalarsa moral direk düşüyo bende de. bildiğin insanlarla oynamak şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...