Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Silphatos said: bazı mallar silver 1'e inmeye çalışıyo, onlara denk gelmişsin ha ama bu arada, oyun başlar başlamaz kazanıoduk. command kill mi çekiolar kendilerine konsoldan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 /kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ne saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 abi bende rank düştüm çelenkli keleşe. şuan daha zorlanıyorum oynarken , çünkü düşük rankta karşındaki adamlar yapılması gerekeni yapmıyorlar abi , acaip rushlar filan atıolar , değişik yerlere pusuyolar filan. :) ben şerifte daha az zorlanıyordum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 20 yil once punkbusterlar anticheat softwareler vardi bi kisim engelliyordu lan sene 2015 olacak hala cs de hile var. bilerek yapiyorlar heralde millet ban yiyip yiyip tekrar oyunu alsin para kazandirsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 aslında esea'i denemek lazım. var mı türkiye'den ping ve server tickrateleri hakkında bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 esea iyi gorunuyor aslinda, NA diyor bi de. bi bakayim suna ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 beyler trade işine girin çok keyifli asfasf 103$ lük item verip aldığım 110$ lık bıçağı 3-4 günde 190$lık bıçak haline getirdim sadece +3key verip sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 issizler yapabilir anca trade isini :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bu bloody mouse serisinin programı hile olarak veya 3th party software olarak görülüyor mu ? bilginiz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 k1nJo said: aslında esea'i denemek lazım. var mı türkiye'den ping ve server tickrateleri hakkında bilgisi olan ? sabit 100 ms ile oynuyorum sokarım 128 tickrateine, verdiğim paraya yazık oldu 5 maç yaptım 1 inde sadece 80 ms gördüm. zaten oynayan adamların hepsi supreme- global. nefes aldırmıyorlar nefes sddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 faceit veya esea olmazsa yalan hslere devam valve serverlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 aaaa. mouse programı dediğinizde aklıma benim mouse un macrosu geldi. desert u cz gibi kullansam ya ben sjadklad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bu arada koyduğum videoya hala yorum yapmayan densiz arkadaşlar var. aloo gidin bakın 2 sayfa geriye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 c4ü bulmuşsun neyine yorum yapalım sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 rakipte bayağı kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kardeşimin rank'ı olmayan accounta gördüğüm adamların aim'i şu rakiplerinden daha iyi lan. botlarla mı oynadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 botlar en azından isabet ettirebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 applev0dka said: kardeşimin rank'ı olmayan accounta gördüğüm adamların aim'i şu rakiplerinden daha iyi lan. botlarla mı oynadın sana tek bir cevabım var; http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 oo kadim vidya is back adf bitince şu çıktı bakın geçen yıl ne iyiymişim http://www.youtube.com/watch?v=cFp8yFQFjKg&list=UUzWVkft3yX7Tq8gECxVVYHA&index=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 S-H said: bloody mouse serisinin programı hile olarak veya 3th party software olarak görülüyor mu ? bilginiz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 neki o ? ne yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 1 click 3 bullet gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Silphatos said: oo kadim vidya is back adf bitince şu çıktı bakın geçen yıl ne iyiymişim http://www.youtube.com/watch?v=cFp8yFQFjKg&list=UUzWVkft3yX7Tq8gECxVVYHA&index=8 şunu izledikten sonra ilk maçta aynı vurmuştum biri ölmüştü patiden biri çıkmıştı ölen sdsfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar