bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 YA EŞ TAMAM YA TAMAM OFFF VER IP GELİYORUM AMMA ISRAR ETTİNİZ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ooo pati cs:go server virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 servera sadece gold ve üzeri girebiliyor ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ben kötüyüm ama muhabbetim iyi ip verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ip ver ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 matchmaking.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 arkadaşlar server açıldı gold ve üzeri olan arkadaşlar steam id ile esh'e pm atıp, adresi alabilirler gold altındaki arkadaşlar, botlar dostunuz, gitgud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 gold ne olm. ikinci seviye kelesim yetiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 evet. evet de neye evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 GOLD ÜZERİ İŞTE O ALLALAALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ipnelik ediyorsunuz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 alt sınır goldsa gelmiyorum, iyi eğlenceler nabz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 çok açtım ağzımı burda hep ondan oluyo bunlar http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=29 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=309302093 maçlar süper 14-16 14-16 13-16 14-16 15-15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bu 7 dolardan sonra iyice boka sardı. 3 oyun gireyim dedim: ilkinde bizde hileci vardı aimi falan duvar arkasına kayıyor, yendik. ikincide karşıda hileci vardı. oyunun ortasında düştü, düşünce boostladığı arkadaşı da quit attı 3 kişi kaldılar yendik. 3. oyunda karşıda hileci vardı. her zamanki gibi friend listesindeki 4 kişiyi boostlamaya çalışıyor. yenecek gibiydik ama kritik noktalarda aç kapa yapa yapa berabere bitmesini sağladı adam. max ping for mm ayarı hala çalışmıyor. kafasına göre 100 pingli eu-west serverlarına falan veriyor. bunu test etmek de çok kolay nette problem varken dm oyunu bul diyorum max ping ayarına göre dm serveri yok diyor. competitve giriyorum direk alıyor oyuna 500 pingle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bizde girdik bi maç 110 pingle oynadım anasını satim,ona rağmen 35 kil aktım dfhfdh give me çokalata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 max ping mi bozuk ondan mı öyle geliyor yani? ulan 90 + ping benim işim değil ya. bundan bir önceli 95 pingimde silver adam benden cok vurmuştu kdsjfhdsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 50 60 iyi de 90 100 olduğu zaman kötü oluyor ya. adamın önce mermisi geliyor sonra adamı görüyorsun sdfds. farklı oyun tarzı benimsemek gerekiyor, köşelerde falan bekleyince fail oluyor yüksek pingde. competitive için kesinlikle bozuk. bi ara yurtdışında ping problemi yaşıyordum ordan anladım. max ping 60 ayarlıydı, dm vb. modlara ping ayarınıza göre server yok diye uyarıyordu. competitivede hiç bir uyarı vermiyordu, direk 150 pingle sokuyordu oyunlara sdfds. galiba eşleştirme sistemine ping kontrolü eklemeye üşendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 en kötüsü karşı taraf 5 ping sen 95-100 ken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bingildak said: servera sadece gold ve üzeri girebiliyor ne yazık ki gold um ben ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Tertemiz nerf gelmis CZ'e lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 "The CZ75-Auto has been moved from the P250 slot to the Tec9/Five-seveN slot and its price has been raised to $500. Flashbang blast and HE grenade explosion damage now travels through water volumes (thanks starix) Buy time in official competitive config has been reduced to 20 seconds. Teamkill money penalty in official competitive config has been changed to -$300." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 CZ değişikliği çok yerinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 4 gündür tatildeydim geldim, wazzzap biçiz hadi oyun oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 dun aniden bazi silahlarin fiyatlari ucmus steamcommunity.com/market/listings/730/P250%20%7C%20Supernova%20(Factory%20New) steamcommunity.com/market/listings/730/P250%20%7C%20Undertow%20(Factory%20New) varmi nedenini bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar