Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 apple steamden yazsana sana da maç videoları atayım izle madem :S :S :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 -Crawler- said: Arkadaşlar düşük rankler için casual modu var. Veya dm var. Orda biraz antreman yapın, sonra mm girersiniz. Bir arkadaşım var "ya dm çok gürültülü, ne nerde belli değil" diyip oynamıyor, sonra mm giriyoruz 5 kille bitiriyor maçı. Yapmayın lütfen. Biraz dm girin. dm hedesi voice_enable 1 olmadan oynanmıyor zaten. öyle yapmıyorsa konsola o komutu yazıp aksın ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 applev0dka said: bol bol maç izlemek lazım aslında, pro takımlar nasıl oynuyor, hangi açıları tutuyor, ne zaman eco yapıyor, hangi silah hangi açıyı tutarken daha iyi. rotate'i nerden yapıyorsun, nasıl yapıyorsun, nereye smoke atıyorsun. bunlar maç izleyerek gelişiyor. istersen casual'da dm'de 1000 saat oyna, silversan yine silver olursun, o modlar oyun bakışını değiştirmiyor, oto alınca küfür eden türklerle oynarsın en fazla. pro maçları izle, 2 oto-1awp'li setup görüyorsun. http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ c4 derslerine dikkat edin özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Liebe said: apple steamden yazsana sana da maç videoları atayım izle madem :S :S :S mac kacirmiyorum avi izliyorum her maci. ama sen bananayi en doğru açıdan tutarken Byi koruyan diğer kişi mal gibi rush yapınca. Ayi Nuke de tek tutan sen olunca hiç bir şey care etmiyor :/ az önce yine bir takım geldi istisnasız her round Secret a 3 adam kaçırdı outside tutan adam. Çünkü hep ezbere aynı yerden tutuyor orası smokelaninca B planı yok adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bingildak said: benden bütün silverlara gelsin http://1.bp.blogspot.com/-6gG_jLAjguY/USCwE6c9H5I/AAAAAAAAKpQ/TYl3IIuZFSk/s1600/sloth-no.gif silver a düş inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 applev0dka said: bol bol maç izlemek lazım aslında, pro takımlar nasıl oynuyor, hangi açıları tutuyor, ne zaman eco yapıyor, hangi silah hangi açıyı tutarken daha iyi. rotate'i nerden yapıyorsun, nasıl yapıyorsun, nereye smoke atıyorsun. bunlar maç izleyerek gelişiyor. istersen casual'da dm'de 1000 saat oyna, silversan yine silver olursun, o modlar oyun bakışını değiştirmiyor, oto alınca küfür eden türklerle oynarsın en fazla. pro maçları izle, 2 oto-1awp'li setup görüyorsun. cs den farklı fps oynamış olanlar için (cod, bf vs), aim recoil vs de farklı. o yüzden alışmak da lazım, ama mesela smoke konusunda ben 2 3 maç izledim cidden tecrübe oldu doğru maç izlemek lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 -Crawler- said: Arkadaşlar düşük rankler için casual modu var. Veya dm var. Orda biraz antreman yapın, sonra mm girersiniz. Bir arkadaşım var "ya dm çok gürültülü, ne nerde belli değil" diyip oynamıyor, sonra mm giriyoruz 5 kille bitiriyor maçı. Yapmayın lütfen. Biraz dm girin. ben dm i oynamadığım silahlarla hedef almayı öğrenmek için kullanıyorum sdc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Dworgian said: bingildak said: benden bütün silverlara gelsin http://1.bp.blogspot.com/-6gG_jLAjguY/USCwE6c9H5I/AAAAAAAAKpQ/TYl3IIuZFSk/s1600/sloth-no.gif silver a düş inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 sen dur bekle bakalım bikaç gün askldjasldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 fakin nublar toplansın silver-novalar ekleyin yarım saate oyun atalım sdsfds ustoo id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ben gece geç gelicem ama akarım 2 3 saat (12 den sonra fln herhal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 son oyunum takım arkadasını vuran 2 tane ergen yüzünden 3v5 tamamlandı, ulan bu keleşte oluyor, novalar,silverler napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 5 kişi giricen abi gayet basit. şerif-kartal karışık maçta adam 3 adam vurarak bitiriyo haritayı eli titriyo şerifin karşısına adam çıkınca. arkadaşlar taşıdı ya ondan şerifim hehe diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 lan sıkılıyom sizi beklerken kendim giriyorum takım beyin ameliyatı geçirmiş kurwa sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 applev0dka said: son oyunum takım arkadasını vuran 2 tane ergen yüzünden 3v5 tamamlandı, ulan bu keleşte oluyor, novalar,silverler napsın içim soğudu. nova ve silverda da oluo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 silver-nova fark etmez, oynarım ben senle diyen varsa; http://steamcommunity.com/id/xaty/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Öyleymişim valla, ben de csgo almak için steam'e girdiğimde fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 10 dk içinde gelen gelsin başlıyoruz. ne olursan ol yine gel (silver bile olsan :( ) steam id: ustoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 sağolun oyun için :) size biraz eziyet ettim ama ilk kez şöyle konuşarak adam gibi oynadım, bi de öğrenceğim çok şey var daha iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 est. ne demek, ya asıl benim göstermek istdiğim şey oyun eziyet değil. 5 kişi konuşarak oynayınca zevkli oluyor oyun asıl, karşıda da hileci falan yoksa dengeli oluyor ilk maptaki gibi özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 genelde liebe mikrofonu falan kapalı unutur konusamaz zaten ilk 10 round falan. konusunca da duydugun sey ayyyyyy nasıl vuramadım onu :(:( olur. gören de pure tactic konusuluyor sancak sdsfs turnuva zamanı bet konusmaktan 5 round kafadan kaybediliyo zaten. nub türks :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Liebe said: fakin nublar toplansın silver-novalar ekleyin yarım saate oyun atalım sdsfds ustoo id ekledim şunu. gold2 ama en az mg hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 apple ne kötü ya bi oyun atalım dedik adam utanmasa beni vurucak :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 önümüze geçene 1000 tekme !! o round ace atacaktım içimde kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 valla biri sağda dedi baktım hatta bekledim az nasılsa arkasındayım diye çıkmayınca ben vurdum asohdjsa 8 killim vardı 1i sana denk gelmiş asıhndjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar