Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

-Crawler- said:

Arkadaşlar düşük rankler için casual modu var. Veya dm var. Orda biraz antreman yapın, sonra mm girersiniz. Bir arkadaşım var "ya dm çok gürültülü, ne nerde belli değil" diyip oynamıyor, sonra mm giriyoruz 5 kille bitiriyor maçı.

Yapmayın lütfen. Biraz dm girin.

dm hedesi voice_enable 1 olmadan oynanmıyor zaten. öyle yapmıyorsa konsola o komutu yazıp aksın ortamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bol bol maç izlemek lazım aslında, pro takımlar nasıl oynuyor, hangi açıları tutuyor, ne zaman eco yapıyor, hangi silah hangi açıyı tutarken daha iyi.

rotate'i nerden yapıyorsun, nasıl yapıyorsun, nereye smoke atıyorsun. bunlar maç izleyerek gelişiyor.

istersen casual'da dm'de 1000 saat oyna, silversan yine silver olursun, o modlar oyun bakışını değiştirmiyor, oto alınca küfür eden türklerle oynarsın en fazla.

pro maçları izle, 2 oto-1awp'li setup görüyorsun.

http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ

c4 derslerine dikkat edin özellikle
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

apple steamden yazsana sana da maç videoları atayım izle madem :S :S :S

mac kacirmiyorum avi izliyorum her maci. ama sen bananayi en doğru açıdan tutarken Byi koruyan diğer kişi mal gibi rush yapınca. Ayi Nuke de tek tutan sen olunca hiç bir şey care etmiyor :/
az önce yine bir takım geldi istisnasız her round Secret a 3 adam kaçırdı outside tutan adam. Çünkü hep ezbere aynı yerden tutuyor orası smokelaninca B planı yok adamın
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bol bol maç izlemek lazım aslında, pro takımlar nasıl oynuyor, hangi açıları tutuyor, ne zaman eco yapıyor, hangi silah hangi açıyı tutarken daha iyi.

rotate'i nerden yapıyorsun, nasıl yapıyorsun, nereye smoke atıyorsun. bunlar maç izleyerek gelişiyor.

istersen casual'da dm'de 1000 saat oyna, silversan yine silver olursun, o modlar oyun bakışını değiştirmiyor, oto alınca küfür eden türklerle oynarsın en fazla.

pro maçları izle, 2 oto-1awp'li setup görüyorsun.

cs den farklı fps oynamış olanlar için (cod, bf vs), aim recoil vs de farklı. o yüzden alışmak da lazım, ama mesela smoke konusunda ben 2 3 maç izledim cidden tecrübe oldu doğru maç izlemek lazım aslında
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

Arkadaşlar düşük rankler için casual modu var. Veya dm var. Orda biraz antreman yapın, sonra mm girersiniz. Bir arkadaşım var "ya dm çok gürültülü, ne nerde belli değil" diyip oynamıyor, sonra mm giriyoruz 5 kille bitiriyor maçı.

Yapmayın lütfen. Biraz dm girin.

ben dm i oynamadığım silahlarla hedef almayı öğrenmek için kullanıyorum sdc.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...