Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

abi her seviyede var onlar, ben solo oynamıyorum hiç, bi tane cs:go'dan başka oyun oynamayan spastik arkadaşım var, onla vakit geçirmek için giriyoruz adam 2 keleş, beni de sürekli 2 keleş veya üstüyle oynatıyor, araplar mı ararsın, base çıkışını bloklayanlar mı ararsın, her el başka noktaya gideni mi ararsın, kendi takımını flaşlayan, bombayı kurmayan liste uzuyor gidiyor

her seviyede var gerizekalı
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o zaman paso 3 4 lük premade girmek lazım. Gün geçtikçe deliriyorum çünkü. Dün biri bana "senin sözünü dinlemicem mehehehe" diye tek tabanca takıldı. Gerçi sonradan adama "benim sözüm değil istiosan sen lead et ama takım olarak oynayalım" ı anlatabildim ama başta deli etti.

Bir de üst seviyelerde 0 - 5 olunca "kick me" diye bağırıp afk olanlar yoktur herhal en azından
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de acayip kötüyüm, ama bazen de çok şaşıp kaldığım işler yapıyorum. Arada bi yetenek geliyor bi kaç saniyeliğine, gidiyo sonra. Bazen üst üste gelince bu yetenek rank yükseliyorum işte, gümüş 4 başladım, 2 yıldıza kadar çıktım, sonra tekrar gümüşe düştüm. bi aralar hep takımın en iyisiyken son bi kaç gündür sürekli sonuncu veya 4. oluyorum takımda

varsa nolcak ya katlanırız sana diyen, oynarım ben de
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

Arkadaşlar düşük rankler için casual modu var. Veya dm var. Orda biraz antreman yapın, sonra mm girersiniz. Bir arkadaşım var "ya dm çok gürültülü, ne nerde belli değil" diyip oynamıyor, sonra mm giriyoruz 5 kille bitiriyor maçı.

Yapmayın lütfen. Biraz dm girin.

Anlik reaksiyonu gelistirmek ve aim icin dm ve publick geyik maclar cok onemli.

30 kisi demek 30 headshot imkani demek. Aim aim aim
Sosyal ağlarda paylaş

bol bol maç izlemek lazım aslında, pro takımlar nasıl oynuyor, hangi açıları tutuyor, ne zaman eco yapıyor, hangi silah hangi açıyı tutarken daha iyi.

rotate'i nerden yapıyorsun, nasıl yapıyorsun, nereye smoke atıyorsun. bunlar maç izleyerek gelişiyor.

istersen casual'da dm'de 1000 saat oyna, silversan yine silver olursun, o modlar oyun bakışını değiştirmiyor, oto alınca küfür eden türklerle oynarsın en fazla.

pro maçları izle, 2 oto-1awp'li setup görüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...