Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 esh peki abi bana desene bakim, ben silver elite - nova 1 seviyesindeyim, karşı takıma paso nova 3 4 arada keleş fln adam gelio niye? parti mi girio silverlardan biriyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 silver elite ne abi, silver'ın elite'i mi olur fazla prestijli isimler silver için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 akşam 1 vs 1 atalım mı seninle genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 GAHJAHASUDIHASDUHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 kaçma gel asjkdkslajda şaka maka çok leş seviyeler ya silver ve nova 1 2. bir sürü zeka kıtı adam var, premade girmediğin sürece bataklık gibi çekio abi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 abi her seviyede var onlar, ben solo oynamıyorum hiç, bi tane cs:go'dan başka oyun oynamayan spastik arkadaşım var, onla vakit geçirmek için giriyoruz adam 2 keleş, beni de sürekli 2 keleş veya üstüyle oynatıyor, araplar mı ararsın, base çıkışını bloklayanlar mı ararsın, her el başka noktaya gideni mi ararsın, kendi takımını flaşlayan, bombayı kurmayan liste uzuyor gidiyor her seviyede var gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Abi o zaman paso 3 4 lük premade girmek lazım. Gün geçtikçe deliriyorum çünkü. Dün biri bana "senin sözünü dinlemicem mehehehe" diye tek tabanca takıldı. Gerçi sonradan adama "benim sözüm değil istiosan sen lead et ama takım olarak oynayalım" ı anlatabildim ama başta deli etti. Bir de üst seviyelerde 0 - 5 olunca "kick me" diye bağırıp afk olanlar yoktur herhal en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 2-3 tane 10 yaşında bebeye bile denk geldim ya "annem çağırıyo lütfen kickleyin" diyen cs abi oyun, community internet kafeden hallice ondan çok yüksek tutma beklentilerini, tanıdıklarla gir 2 oyun kakara kikiri sonra çık hırslı oynancak türden değil competitive solo olarak en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Benim gibi oyuncu nasıl çelenkli keleş olur inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Ya şu nova rank den kurtulsam nova üstünde yükselip düşeyim önemli değil. Sırf buradaki "nova ney lan" geyiğinden kurtulayım diye istiyorum nova üstüne çıkmayı da aslkdjasldjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Ya sizlerle oynayayım diyorum da gözümü korkutuyorsunuz. Stabil olmayan bir performansım var, noob diye alay edersiniz =< peasent 2 rütbem bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Nova ney la, oyle bi rank var mi bilmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Matchmaking'e şunlar gelse aslında süper olacak, Overtime Knife round 128tick Şunları yapsınlar hile olsun yine önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Civcivhead said: Ya sizlerle oynayayım diyorum da gözümü korkutuyorsunuz. Stabil olmayan bir performansım var, noob diye alay edersiniz =< peasent 2 rütbem bu arada. ben rank e göre adam aşağılamam gel bilader akşamları bizle takıl şlskadsaşk buradan var bir kaç low rank daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 hah tam bahsettiğim bu tipler işte; Esh said: Nova ney la, oyle bi rank var mi bilmiyorum ben asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Ben de acayip kötüyüm, ama bazen de çok şaşıp kaldığım işler yapıyorum. Arada bi yetenek geliyor bi kaç saniyeliğine, gidiyo sonra. Bazen üst üste gelince bu yetenek rank yükseliyorum işte, gümüş 4 başladım, 2 yıldıza kadar çıktım, sonra tekrar gümüşe düştüm. bi aralar hep takımın en iyisiyken son bi kaç gündür sürekli sonuncu veya 4. oluyorum takımda varsa nolcak ya katlanırız sana diyen, oynarım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bana da katlanırsanız VARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 benden bütün silverlara gelsin http://1.bp.blogspot.com/-6gG_jLAjguY/USCwE6c9H5I/AAAAAAAAKpQ/TYl3IIuZFSk/s1600/sloth-no.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Asfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ben de gold 2-3 arasında sıkıştım ama birkaç kere mglerle girdim acayip fark var arasında. gold ne kötüymüş dedim. silverı düşünmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Arkadaşlar düşük rankler için casual modu var. Veya dm var. Orda biraz antreman yapın, sonra mm girersiniz. Bir arkadaşım var "ya dm çok gürültülü, ne nerde belli değil" diyip oynamıyor, sonra mm giriyoruz 5 kille bitiriyor maçı. Yapmayın lütfen. Biraz dm girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Acayip gaza geldim. Hemen şu silver olayını çözeyim :) DM dediğin deathmatch mi oluyor ? Görev vermişti onunla ilgilide daha hiç girmedim bile. Olmadı orda antreman yaparım hemde görevi bitireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 olm ekleyin diyorum benim alt hesabı eklemiyosunuz. hoş onda da karşıya şerif merif çıkacak ama hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 -Crawler- said: Arkadaşlar düşük rankler için casual modu var. Veya dm var. Orda biraz antreman yapın, sonra mm girersiniz. Bir arkadaşım var "ya dm çok gürültülü, ne nerde belli değil" diyip oynamıyor, sonra mm giriyoruz 5 kille bitiriyor maçı. Yapmayın lütfen. Biraz dm girin. Anlik reaksiyonu gelistirmek ve aim icin dm ve publick geyik maclar cok onemli. 30 kisi demek 30 headshot imkani demek. Aim aim aim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bol bol maç izlemek lazım aslında, pro takımlar nasıl oynuyor, hangi açıları tutuyor, ne zaman eco yapıyor, hangi silah hangi açıyı tutarken daha iyi. rotate'i nerden yapıyorsun, nasıl yapıyorsun, nereye smoke atıyorsun. bunlar maç izleyerek gelişiyor. istersen casual'da dm'de 1000 saat oyna, silversan yine silver olursun, o modlar oyun bakışını değiştirmiyor, oto alınca küfür eden türklerle oynarsın en fazla. pro maçları izle, 2 oto-1awp'li setup görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar