GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Liebe said: şaka gibi ya takıma şu an 2 tane 2 stack geldi. 2 taraf da infernoda b tutucaz diye kavga ediyo oyun başından beri birbirlerini vuruyolar 2 tantuni dürüme boost yapılır,çift keleş ve üstü taşınır,törks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 lan o oyunu kazandık çok ilginç biçimde :D ben 10 el boyunca sinirimden deagle aldım adamları muteladım habire rush yaptım falan, adamlar o ara biraz oynamaya başladı ama infernoda ct deyken daha 8-1 falan gerideydik, sonra biraz karşı taraf saçmaladı başladık biraz oynamaya ezdik yendik herifleri t ye geçince sdasfds bağıra bağıra şarkı söylüyodum bizden biri tek kalınca bizden kicklemeye çalıştılar birisi izin vermedi falan çok değişik şeyler oldu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 kurwamıydı onlarda fsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 goldbären said: lectre çok kötü oynuyodu ya geçen denk geldim. pati yazmış bi de nikinin başına her yerden belli ibne forumlarından geldiği. bizi afişe ediyor abi skorum senin 2 katındı üstüne bide şişmansın :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 abi biz neden turnuva flm yapmıyoruz? pati cs:go serverı kapanmış sanırım yıllar önce? onu falan uplasak rewardlu falan turnuva yapsak beraber baya oynayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 128 tick server alırız sonra türkiye geneli yaparız auhsndsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 hee 10 kişilik server vardı ilk giren yer kapıyordu sonra butun gece girilmiyordu pati sunucusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 csgo mm only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 abi sıkıntı değil 10 kişi girip bilmemne olması yapmasak mı turnuva? silp organize eder bence 1-2 skin karşılığı :P entry fee olur kişi başı random team açılır vs işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 deagle meteorite fac new dustu oyun sonu 2.3 dolar gg lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Layn invite atıyoruz ne girmiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 asimov hop 20 doalres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 applev0dka said: deagle meteorite fac new dustu oyun sonu 2.3 dolar gg lol çok güzel skin. versene 1 2 gün takılıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 yeşil kutu düştü bi tane dur dedim şunu açim bayadır kutu açmıyom http://i.hizliresim.com/Bo88ZM.jpg http://i.hizliresim.com/32AA90.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 coq qizli tüfenq çıkmış kanka gz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 benim ak-vulcan fiyatı 65'ten 75'lere çıkmış da, daha artar mı bilemedim. okutsam mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 applev0dka said: coq qizli tüfenq çıkmış kanka gz :D asdasdas bi ara değiştirimde nerden değiştiricez bu dili steam özürlüyüm dfgd edit: holy senin vulcan mw o zaman,72 lere çıktıysa bete koy onu paranı katla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Minimal wear evet. Bette henüz aktif değil olsaydı koyacaktım banko maçlara. Fiyat sabitlenmediği için sanırım açmıyorlar henüz. Neyse haftasonuna kadar takip ediym, piyasa düşmeye başlarsa okuturum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 koymayın lan öyle itemları manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Holy said: Minimal wear evet. Bette henüz aktif değil olsaydı koyacaktım banko maçlara. Fiyat sabitlenmediği için sanırım açmıyorlar henüz. Neyse haftasonuna kadar takip ediym, piyasa düşmeye başlarsa okuturum. bu gün sticker update i gelmiş. yani bi süre daha yeni kutu gelmez. yeni kutu gelene kadar fiyatı biraz daha artabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 stickerları takımlara koyup puan alma geyiği nedir abi olayı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ESEC 2014 hedesine türkiye'den bu isimler gidiyormuş, Salih “marqnue” Onaran Can “XANTARES” Dörtkardeş Uğur “Reaqs” Altıok Cihan “only” Gönek Engin “MAJ3R” Küpeli Bahadır “j1n” Dilbas Özgür “woxic” Eker Eray “p4rker” Özgen Buğra “calyx” Arkın Koray “xall” Yaman gözley ayıko ve silfi aradı tabii xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kerim bak geçen pubdaki yürüyen yeteneği koymamışlar wh + aim diye asfsdfsd adam world top 10 a girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 türkiyede böyle kaliteli countercı var mıymış yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 publara gir bi,koşarak 200 metreden hs atanlar var görmeden ne yetenekler harcanıyo fhgusduhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar