Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bu max acceptable mm ping olayını ipneliğine mi düzeltmiyorlar? 30-40 pingle comp. oynayabildiğim serverlar var. max pingi 70e ayarladım arada çat diye 140 pingli servera veriyor. zaten böyle yaptığında anlaşılıyor oyunda düşük pingli ve garip dilde konuşan adamlar oluyor. değerleri kontrol ediyorum yurtiçi yurtdışı tüm ping değerlerim normal. casualde dmde falan ping çoksa almıyor uyarıyor. comp. eşleştirme algoritmasına ping olayını eklemek zor geliyor herhalde adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bişe sorucam bende bu silah skini var: http://steamcommunity.com/market/listings/730/M4A1-S%20%7C%20Cyrex%20%28Well-Worn%29?filter=%22Cyrex%22 bu bıçak ile takas teklifi geldi üzerine 1 2 item daha koymam şartıyla http://steamcommunity.com/market/listings/730/%E2%98%85%20Flip%20Knife%20%7C%20Safari%20Mesh%20%28Field-Tested%29?filter=%22Safari%20Mesh%22 colt skinini kullanıyorum da bıçakta istiyorum şimdi arada kaldım. fikir verin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 kullanmıyosan al bıçağı gitsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Aiko said: bişe sorucam bende bu silah skini var: http://steamcommunity.com/market/listings/730/M4A1-S%20%7C%20Cyrex%20%28Well-Worn%29?filter=%22Cyrex%22 bu bıçak ile takas teklifi geldi üzerine 1 2 item daha koymam şartıyla http://steamcommunity.com/market/listings/730/%E2%98%85%20Flip%20Knife%20%7C%20Safari%20Mesh%20%28Field-Tested%29?filter=%22Safari%20Mesh%22 colt skinini kullanıyorum da bıçakta istiyorum şimdi arada kaldım. fikir verin bana bence coltun değeri ileride düşer yeni eşya olduğundan yüksek. bıçak daha mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 skini kullanıyorum. bıçaklarında piyasası düşüyor 90 dolara kadar düşmüş bayonetler fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 m4 ü sat üzerine biraz daha koyup daha güzel bi bıçak al derim. bıçaklar arasında en kötüsü flip knife bence ki verdiğin bıçağın da skini safari mesh yani ahım şahım bi görünüşü de yok. şahsen en çok bayoneti beğeniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bence en guzeli flip knife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 kebelek kınayfım olsun 1 milyar borcum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Gondar bomba dusurme olayina pek takmayin . Ozellikle alt rutbelerde bu asiri farketmiyor. ( eagle master assagisi) muhtemelen o rlemaana da birisi bombayi atmistir haberi yoktur zaten. Aiko abi flip ve gut asiri igrenc bicaklar brnce degmez. M9>huntsman>kelebek>bayonet Kelebek asiri amel olur diye bekliyodum guzel yapmislar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 adamlar 4 kişi premademiş diyor, herifler gondarı oyundan atmışlar nasıl haberi olmasın hahah belli ki taktik yapmaya çalışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 sdasd yok o bombayı diyo düşürüyolar flan diyede,haklı tabide abi nova3 4 adamlar yani,gidip tek başına bütün takım b giderken d2de merden gidip bomba düşürünce,retard yazdık diye biz suçlu oluyoruz.Bide baya 5-6 el tek aldım mk,oyunu çevirdik ettik ipneler 14-11 olunca oyundan attılar aasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 evet o iş çok salakça. lol gibi olsa daha iyi olur 5v5 ya da solo-duo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 aynen, adamlar 14'e kadar atmamış sıkıntıda şurada, hayır atacaksan at, bu kadar fırsatçı olmana gerek yok. gondarı bilirim retard bile yazamamıştır garibim o sinirle reard falan yazmıştır oda adamların dilinde ağır bir şeydir kesin. üzüldüm bak. comp. banımın bitmesine 3 gün kaldı. how nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 herkes nerde ya yarın tatile gidiyom 10 gün giremicem :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ne zormuş şu zıplama olayı ya. yok mu bilale anlatır gibi anlatan bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bu millet niye ısrarla 1 hileci + 3 bot şeklinde lobby kuruyor. burdan okuduklarıma göre winlerin siliniyor olması lazım. adam herkesi direk duvardan vs bariz bir şekilde vuruyor yanında da arkası dönük adamı vuramayan 3 arkadaşı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Liebe said: herkes nerde ya yarın tatile gidiyom 10 gün giremicem :'( seni boostlaya boostlaya şerif yaptık. sıra denoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 GONDARCENGIZ said: sdasd yok o bombayı diyo düşürüyolar flan diyede,haklı tabide abi nova3 4 adamlar yani,gidip tek başına bütün takım b giderken d2de merden gidip bomba düşürünce,retard yazdık diye biz suçlu oluyoruz.Bide baya 5-6 el tek aldım mk,oyunu çevirdik ettik ipneler 14-11 olunca oyundan attılar aasdasd Kicklendigin oyunlarda galibiyet alamıyor musun?? Your matches e baksana bi watch kısmından nasıl gözüküyor atıldığın oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 nası bakıyoz bilmiyodum dfhdfh bide boost varsa bende alırım arada 1 dal benide görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Aiko said: Liebe said: herkes nerde ya yarın tatile gidiyom 10 gün giremicem :'( seni boostlaya boostlaya şerif yaptık. sıra denoda Boost dediğin kendi başıma zar zor olduğum Şerif i 3 maçta aşağı indirmekse deno kabul etme kardeşim boostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Arada ufak ufak oynuyorum, unutmuşum oyunu. en son üniversite zamanlarında oynamıştım. şimdi bu Operation Breakout kaça maloluyor ? almak gerekir mi? Yani çok kötü olmasamda alışma evresindeyim. Rekabetçiye bulaşayım mı hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 gir rekabetçiye. ne kadar erken o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 adasd girme,az biraz normal oyunda alıştır bak millet silver 1 başlıyo cıkamıyo ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Selam, Lanet olası Ruslardan ve onlar yüzünden maç kaybetmekten sıkıldım. Çok feci rank düşüyor. Gold Nova Master'a kadar düştüm yahu. Maçlarınızda yer olursa beni de davet edin. Çoğunuzda ekliyim zaten. Ceyhun bilir nasıl oynadığımı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 naviye nip e koy,oynar onur abi o derece sdfsdf adam aim bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar