goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 daha önce duymuştum da bizim buralardaki restoranlarda hiç olmamıştı. Burger King 7/7/8 olan yorumlarını bir okuyayım dedim. http://i.imgur.com/L2mR1fK.png 10/10/10 veren userlara ve saatine dikkat edin sdfsfs. onun dışındaki yorumlar zaten hep eksik geldi, suratımıza fırlattı, kötüydü kustum vb. ayarında. OYUNA GELMEYİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 madenci oduncu yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ya zaten atkla deve değil ki bu yorumlarla oynamak dukkana yakın 1 2 adres belirleyip her gun oralardan sipariş veriyo gibi yap her gun 5 tane 10 10 10 yorum ekle en fazla zararın yemeksepetyine verdiğin komisyon olur 100 200 liraya 10 10 10 yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 aynı gün içinde verdiğin puan 2.kez işlemiyordu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Iyi. Hizli. Sicak. Damarli. Hmmsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Milletin ekmeğiyle oynamayın... sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Yemeksepeti bunları yakından inceliyor hatta haksızlık tespit ederse restoranın yorumlarını siliyor. Ilerleyen aşamada galiba Yemeksepeti'nden çıkarmaya kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 E yok mu gold yemeksepetinde destek veren elemanlara ilet bunu. Birşey yapmıyorlarsa kes alışverişi sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Bunu tripadvisorda da yapiyolar, booking.com da bile gordum. Paranin manipule ettigi sistem boyle. Deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 sistem suistimale çok açık abi, yemeksepetini suçlamamak gerek ulaştıkları boyutu düşündüğünde önüne geçmek imkansız gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Aynı şeyi benim buradaki Burger King de yapıyordu. Şikayet ettim bir kaç kere. Az önce bakayım diye girdim listede görünmüyor. Daha uzak başka bir şube hizmet vermeye başlamış buralara. Diğeri ya kapandı ya da yemeksepeti'nden şutlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 abi burger king e yorum yapsan nolacak, kim yorumlara göre böyle bir markadan ürün alır. ha ne bileyim bizim burda uğur pide diye bir yer var, git ona yorum yap. millet bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ben yeni bir yerden sipariş yaparken kesinlikle yorumlara bakıyorum valla. bilinen bir marka olsun olmasın, örnek levent'te otururken bir burger king vardı hizmet veren, ben hayatımda bu kadar kötü patates/burger yememiştim burger king standardlarında o kadar kötü sonucu nasıl elde ediyorlar anlamadım. herşey hazır ulan, atıyorsun, oluyor. herifler bunu beceremiyordu, başka yerde yediğinle çok alakasız oluyordu gibi gibi. bostancı'daki popeye aynı şekilde... antalya'da bayılırdık sürekli söylerdik. buradan 2 kere söyledim, 1 kere sıçmışlardır insanlık hali diye, ikinciden sonra tövbe ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Burgerkingi yemek sepetinden çıkarmak? Lol çok büyük hayaller peşindesiniz. Ki yemeksepetini bişey sanmayın paranın köpeği sıradan bir firmadır kendisi de özet: kullanıcıyı korumak hava civa Geçen yıl benzer bi olay yaşadım bk ile hatta http://i.imgur.com/RL9zExl.png Sonrasında olayı abarıp bk international a taşıdım ı ıh zerre umursamıyorlar. Yemek sepetide restoranı savunuyor şu haldeyken olaı büyütünce ben hemen biz bişey yapamayız yetkimiz yok restoranla görüşün falan diye yan çizdiler. Lan ben seni bu problemlerde ardımcı ol diye kullanıyorum firmala halledeceksem seninle işim ne dedim. sonuç? 1 yıldan fazladır yemeksepeti ile sipariş vermiyoruz doğrudan hesap açtık mcdonalds dominos vs. Ve çok çok daha özenli geliyor siparişleri mc donalds ve dominosun. Geçen hafta bi daha denedik bk doğrudan kendilerinden sipariş bi geldi şu yeni texas burgeri sanarsın butik burgeri özenilmiş Aynı restoran bu kadar farklı hizmet varsa benim anladığım firmalar yemeksepetinden kurtulmaya bakıyor. Yemek sepetide firmalarla sorun yaşamamak adına ortada yağ çekiyor firmaya Kullanmayın kullandırtmayın o derece ifritim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 La etrafınızda hiç mi kebapçı, lahmacuncu, pideci yok? Dandik, dundik, sünger gibi şeyleri nasıl yiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 yoruma puana bakan mı var sanki hile yapılacağı malum welcome to internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Masakari said: La etrafınızda hiç mi kebapçı, lahmacuncu, pideci yok? Dandik, dundik, sünger gibi şeyleri nasıl yiyorsunuz? http://karikaturistan.com/wp-content/uploads/2013/05/justin-bieber-umut-sarikaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Burger King'i kaldıracaklarını sanmıyorum ancak başka restoranları kaldırdıklarını çok iyi biliyorum. Mesela Sarıyer'de kampüse teslimat yapan yeni bir yer açılmıştı. Siparişi teslim ettikten sonra hep işte lütfen iyi yorum yapabilirseniz seviniriz vs. diye diretiyorlardı. Hani sayfasına girip baktığınız zaman yorumların bilerek yapıldığını fark edebiliyordunuz. Yemeksepeti bu durumu çaktıktan sonra restoranı kaldırdı kendileri de artık sadece telefondan sipariş almaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 gece acıkırsanız ekmek arası peynir ekmek yiyin bu kadar ağlıcaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 yemeksepetinin, restoran yorum yapın dedi diye restoranı kaldıracagını sanmıyorum yani o kadar salak değillerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 adam burger yorumlarını okuyor. baştan loser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Forumun sismanları sirali tam liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 işsizlik, şişmanlık ne ararsan burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Olm buradaki herkes senden işli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 sanki etraftaki tüm pideciler muhteşem/tertemiz de.. gece 9 dan sonra balgat a doğru düzgün sipariş getiren yok mesela, hatta hiç yok. illaki mc donalds :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar