Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti Restoran Yorum hilesi

goldbären

Öne çıkan mesajlar

daha önce duymuştum da bizim buralardaki restoranlarda hiç olmamıştı.

Burger King 7/7/8 olan yorumlarını bir okuyayım dedim.

http://i.imgur.com/L2mR1fK.png
10/10/10 veren userlara ve saatine dikkat edin sdfsfs. onun dışındaki yorumlar zaten hep eksik geldi, suratımıza fırlattı, kötüydü kustum vb. ayarında.

OYUNA GELMEYİN.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yeni bir yerden sipariş yaparken kesinlikle yorumlara bakıyorum valla. bilinen bir marka olsun olmasın, örnek levent'te otururken bir burger king vardı hizmet veren, ben hayatımda bu kadar kötü patates/burger yememiştim burger king standardlarında o kadar kötü sonucu nasıl elde ediyorlar anlamadım. herşey hazır ulan, atıyorsun, oluyor. herifler bunu beceremiyordu, başka yerde yediğinle çok alakasız oluyordu gibi gibi.

bostancı'daki popeye aynı şekilde... antalya'da bayılırdık sürekli söylerdik. buradan 2 kere söyledim, 1 kere sıçmışlardır insanlık hali diye, ikinciden sonra tövbe ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Burgerkingi yemek sepetinden çıkarmak? Lol çok büyük hayaller peşindesiniz. Ki yemeksepetini bişey sanmayın paranın köpeği sıradan bir firmadır kendisi de özet: kullanıcıyı korumak hava civa

Geçen yıl benzer bi olay yaşadım bk ile hatta
http://i.imgur.com/RL9zExl.png

Sonrasında olayı abarıp bk international a taşıdım ı ıh zerre umursamıyorlar. Yemek sepetide restoranı savunuyor şu haldeyken olaı büyütünce ben hemen biz bişey yapamayız yetkimiz yok restoranla görüşün falan diye yan çizdiler. Lan ben seni bu problemlerde ardımcı ol diye kullanıyorum firmala halledeceksem seninle işim ne dedim.

sonuç? 1 yıldan fazladır yemeksepeti ile sipariş vermiyoruz doğrudan hesap açtık mcdonalds dominos vs. Ve çok çok daha özenli geliyor siparişleri mc donalds ve dominosun.
Geçen hafta bi daha denedik bk doğrudan kendilerinden sipariş bi geldi şu yeni texas burgeri sanarsın butik burgeri özenilmiş

Aynı restoran bu kadar farklı hizmet varsa benim anladığım firmalar yemeksepetinden kurtulmaya bakıyor. Yemek sepetide firmalarla sorun yaşamamak adına ortada yağ çekiyor firmaya

Kullanmayın kullandırtmayın o derece ifritim
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Burger King'i kaldıracaklarını sanmıyorum ancak başka restoranları kaldırdıklarını çok iyi biliyorum. Mesela Sarıyer'de kampüse teslimat yapan yeni bir yer açılmıştı. Siparişi teslim ettikten sonra hep işte lütfen iyi yorum yapabilirseniz seviniriz vs. diye diretiyorlardı. Hani sayfasına girip baktığınız zaman yorumların bilerek yapıldığını fark edebiliyordunuz. Yemeksepeti bu durumu çaktıktan sonra restoranı kaldırdı kendileri de artık sadece telefondan sipariş almaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...