BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 kadın ufcsi nasıl bişi lan herkez yenilgisiz kim yen,liyo olm bunlara
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ronda çok tatlı ya, tam country girl al böyle dağa bayıra götür... Ver eline buffalo wingsi birayı...
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 yine 30 sn olacaksa olmasın bi zahmet.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 RamsesII said: ronda çok tatlı ya, tam country girl al böyle dağa bayıra götür... Ver eline buffalo wingsi birayı...sinirlenince de kolunu kirip eline versin
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 yemin ediyorum var ya ay başında eve girilmez ters bi laf etsen azını büker anan baban tanıyamaz
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bireysel spor yapan bu kadın sporcuların neden %90'ı antrenörleriyle evleniyor lan??
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 çünkü 7 24 zaman harcıyorsun bir insanla bide çok erken yaşta tanışıyosun bi miktar electra complex oluyo kızların babaları gibi erkeklerle evlenmesi gibi erkekler neden evlenmiyor diyosan bayan antrenor yok cunku
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 hayat hikayesini okudum da..eskiden bir adam vardi bu mma cage fight dunyasinda temel yine judo kirmadigi kemik kazanmadigi dovus yok..sadece sabirli olup yere alip submissionla..sonra tabi abiyi sen git biraz kumda filan oyna diye karsilasmalardan men etmisler.. o aklima geldi..
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 kol mesafesine girerseniz bittiniz zaten..
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 DoruK said: RamsesII said: ronda çok tatlı ya, tam country girl al böyle dağa bayıra götür... Ver eline buffalo wingsi birayı...sinirlenince de kolunu kirip eline versin la hem gülü sevecen hem dikeni eline batmıcak, var mı öyle bir dünya...
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 kirbac kelepceyi nereye yollayayim abi ?
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Entourage'ın filminde de oynadı ronda rousey, turtle aşık olmuş, üstüne hatundan güzel bi dayak yemişti.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Bu sefer agzini burnunu kiracak bence karsidaki kari
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Yazdığı kitabı okuyun daha da çok saygı duyarsınız. 29 yaşında bu mental gelişmişlik seviyesi de çok görülen birşey değil. Baksana TÜM SPOR BRANŞLARININ en dominant sporcusu diyorlar hatuna.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bunla seks iyi olur. kadinda mental gelismislik cok dert degil zaten.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=qMp7ioti3n8 heyecanlanayım diyorum ama Vegas Odds -2000 açıklanmış. HİÇ süpriz ihtimali yok neredeyse. (200 dolar oynarsan 210 dolar geri veriyorlar yani, 10 dolar kazanıyorsun :P) http://i.imgur.com/mLHpIDq.jpg Ben big foot silva mike hunt maçını da çok merak ediyorum o akşam. https://i.ytimg.com/vi/mKlvvghEQyY/maxresdefault.jpg heralde son 2 yılın falan en BÜYÜK MMA ve UFC organizasyonu. Statda yapılacak bir de maçlar. Offfff gel Cumartesi geeellll
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 şu rondonun ağzını burnunu kırıp eline verseler artık ya nolur
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Gün geldi maç bu akşam. Geçmiyor saatler :)
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Cumartesi olur genelde ama döğüşler? 14ü değil miydi?
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Doğru bu sefer pazar oluyormuş, dikkat etmemişim. Fakat birşey söyliyeyim mi Ronda'yı İLK çıktığı zamandan beri izlerim ve çok da dikkatli izlerim. İLK KEZ bir weigh-in de Ronda'yı bu kadar tereddütlü gördüm. Bu stare down'da rakibini bitirirdi. Belki çok dehidre olmuş sinirleri bozulmuştur. Ama çok emin görmedim kendisinden. Ergen gibi FAKE FAKE muhabbeti yapıyor. http://www.youtube.com/watch?v=F7sAtoQiz08
Killer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 türkiye saatiyle kaçta yayın aceps? bide nerdne izleriz
Öne çıkan mesajlar