sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Esh said: bi ara kanal zaplarken anası konuşuyodu. "oğlumun en sevdiği yemek tam ekmek arası taze fasulye" o an anlamıştım ki o herif trde kalsa sergenden çok gobek yapardı ekmek arası taze fasulye ne la asdhufdhsaufhuasfhuasdhf hayır fasulye suyuna ekmek banan biri olarak söylüyorum bunu ama ekmek arası fasulye ne demek :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 net'te ağlıyo barça taraftarları. :D "gelecek sene turkish airlines forma reklamı görmeye hazır olun" "ilk 11'de oynamayacak adama niye bu kadar para verdiniz." "pogba'ya para kalmadı harcamayın." "umarım barto harici kim varsa seçilir" "41m 28 yaşında adama niye veriyonuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Barcelona'nın transfer politikası her zaman saçmaydı ki, yeni mi fark etmişler. Hatta daha da ötesinde aptalcaydı. 1-1.5 sezon sonra göndereceği hücum oyuncularına 40 milyon euro gömer, takım stopersizlikten kırılırken hücuma 10 tane ilk 11 adamı alırdı. Yıllarca kaleci almadılar, dünyanın en odun kalecisi Valdez bildiğin gözümüzün önünde evrim geçirip kalecilik yeteneği geliştirdi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 yasin var bizde ardaya gerek yok sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 abi adam iyi oyuncu ve bizim için de gurur kaynağı oldu hani ama 40 milyona da yedek hakkaten alma lan kontrat sonu bosmanla veya 10-15 milyona falan gitseydi zaten elin ispanyolu da amenna derdi de git 6 milyona nani al ak ssddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 politik oyunlar dönüyo arkadaşlar. atl madrid'a azerbaycan sponsor olunca arda'nın aliyev'le diyalogum iyi ve sponsorluk için aracı oldum demesinden sonra 10 numarayı sırtına geçirmesi. siz hangi takımda bi 10 numara gördünüz her maç dakika 70 oyundan çıkıyor. şimdi de barça'ya 41m'a transfer oldu çok büyük bi para. ikinci yarıda oynayabilecek kimi kesecek ki takımdan? bir kere ısınması sezonun bitiminde olur. barça'nın birsürü türk sponsoru var, katakülleler dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Rewendor said: Yıllarca kaleci almadılar, dünyanın en odun kalecisi Valdez bildiğin gözümüzün önünde evrim geçirip kalecilik yeteneği geliştirdi falan. şu fikir futbol taraftarlarının %87.4'ünde falan var ve gerçekten inanılmaz. Valdes'in ilk 1-2 senesinde yaptığı hatalar asla unutulmadı, yoksa Barcelona mal mı 12 sene boyunca 6 la liga, 3 CL kazanırken kalecisini değiştirmesin. Adamlar da tapıyordu zaten Valdes'e. Birçok Barca taraftarı da Barca tarihinde 1 numaraya koyar Valdes'i zaten, evet Zubi'ye rağmen... adamın yaptığı kurtarışların, kurtardığı puanların haddi hesabı yok, ispanya tarihinde en çok zamora ödülünü kazanmıştı falan yanılmıyorsam. ama işte reputasyonu düzeltmek pek kolay olmuyor. ha bu arada arda da bana göre dünyanın en iyi 4-5 takımında oynayacak kalitede bir adam değil. ama inşallah başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 İlk 1-2 sezon mu sadece? Seru said: politik oyunlar dönüyo arkadaşlar. atl madrid'a azerbaycan sponsor olunca arda'nın aliyev'le diyalogum iyi ve sponsorluk için aracı oldum demesinden sonra 10 numarayı sırtına geçirmesi. siz hangi takımda bi 10 numara gördünüz her maç dakika 70 oyundan çıkıyor. şimdi de barça'ya 41m'a transfer oldu çok büyük bi para. ikinci yarıda oynayabilecek kimi kesecek ki takımdan? bir kere ısınması sezonun bitiminde olur. barça'nın birsürü türk sponsoru var, katakülleler dönüyor. Arda ilk geldiği anda veya 2. sezonunda boşa çıkınca mı ne 10 numarayı teklif etmişlerdi, "10 numara çok beklenti getirir, ek strese gerek yok" diyerek kendisi reddetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Neymar'in yedeği olur en fazla. Ben anlamadım cidden bu transferi. İnsallah iyi oynar Kalıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bu sene olmasada seneye kesin Barçanın orta sahada oynar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 CthuLhu said: Rewendor said: Haha, Arda'yı GS'den yollamaya çalışanlar vardı "gitsin, takımı yavaşlatıyor" diyorlardı burada :) gayet yavaşlatıyordu. gitmese şu anda 38 numara beli vardı sd Aynen öyle atletico ya gittiği gibi ardayı 7 8 Kilo zayıflatmışlardı 1 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 barcelona bence yanlış tercih ya. ha adam 41m euro'ya transfer oldu saygı duymak lazım barça'ya ama yedek kalacağını sindirerek gidiyordur umarım. çünkü hakkaten forma kapması çok zor adamların yanına gidiyor. arda achi kasıyor bence başka bişi değil sdfs. şamp ligi kupası almadan ölmeyeyim diye gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bizim gibi vizyonsuz degil demek ki adam, mucadele etmeye gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 rakitic'in yerine alıyor ya da iniesta'nin onların yedeği olacak dönüşümlü olarak belki rakitic'i keser ileride. ama ileriki üçlünün oraya montelemezler, tamam ayağına hakim mücadeleci ama yavaş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 aquila said: bizim gibi vizyonsuz degil demek ki adam, mucadele etmeye gidiyo. yani atl adama vizyon kattı tabi. ben galatasaray'daki vizyonsuz ve yeniçeri halini unutmadığımdan forma alamayınca küsecek bir adammış gibi geliyor sdfs. ama messi'nin yedeği olmak oynamak kadar değerli yani ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sabri hala galatasarayda mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 o camianın çocuğu gönülden bağsdklfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Fistan said: şimdi gönül rahatlığıyla atletico'yu tutmaya devam edebilirim ispanyada Aynen ya. Arda Atletico'ya gittiğinden beri formayı görenlerin tepkileri tav ediyordu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 arda atleticodan forma kapma yarışına alışık. neden bilmiyorum ama barcelonada atleticodaki kadar zorlanmayacak gibime geliyor forma mücadelesi konusunda. çok hırslı bir oyuncu ve türk topçuları içinde açık ara en zekisi. girişken, adapte olabilen, taraftara karşı sempatik ve saha içinde inisiyatif alabilen, hata yapmaktan korkmayan bir futbolcu. barcelona gibi bir kulüpte kalıcı olması en muhtemel türk. o da tutturamazsa kimse tutturamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sabri gitse, o da tutturur, ama gitmez cunku o bir galatasaray sevdalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 dedi öz amcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 çeqemeyen anten taqsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 keşke sostizm gözlerine sahip biri şu burak selcuk sabri'yi izlese de alsa götürse anasını satayım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ben de barcelonada basarili olamayacagini dusunuyorum ama gsdeki oyun tarzini degistirdi atlde, bi daha yapabilir belki. Bi de barca real gibi kulupten teklif varken gitmemek olmaz. Ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Arda Barça'ya yakışır. Ama işte çok yedek kalacak. Gerçi Barça 3 kulvarda favori rotasyondan çok şans bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar